ב"ה
אני מכינה הרבה פעמים לחמים ללא לישה, בהתפחה ארוכה. כל המתכונים שראיתי בינתיים זו התפחה של לילה/10 שעות/14, זה בערך הזמן.
מחפשת מתכון דומה, עם התפחה של 4/5 שעות,
או אם מישהי מספיק מכירה את ההיגיון של המתכונים הללו, כדי לכוון אותי איך להכין בצק שיתאים להתפחה של 4/5 שעות.
תודה מראש
אני מכינה הרבה פעמים לחמים ללא לישה, בהתפחה ארוכה. כל המתכונים שראיתי בינתיים זו התפחה של לילה/10 שעות/14, זה בערך הזמן.
מחפשת מתכון דומה, עם התפחה של 4/5 שעות,
או אם מישהי מספיק מכירה את ההיגיון של המתכונים הללו, כדי לכוון אותי איך להכין בצק שיתאים להתפחה של 4/5 שעות.
תודה מראש