השאלה תוך כמה זמן נקרא "מיד", 10 שניות? חצי דקה? תו"כ דיבור?לפי החוק חובה לשלם מייד עם העלייה לאוטובוס
השאלה תוך כמה זמן נקרא "מיד", 10 שניות? חצי דקה? תו"כ דיבור?לפי החוק חובה לשלם מייד עם העלייה לאוטובוס
זה נתון לפרשנות, משרד התחבורה טוען שחייבים להחזיק את הרק קו מוכן ביד כבר בעלייה לאוטובוסהשאלה תוך כמה זמן נקרא "מיד", 10 שניות? חצי דקה? תו"כ דיבור?
וכאן מתחיל החגיגהמשרד התחבורה טוען שחייבים להחזיק את הרק קו מוכן ביד כבר בעלייה לאוטובוס
צריך להדפיס בענק ולתלות באוטובוסים.אגב, אם כבר מדברים על התנהלות לפי החוק
החוק קובע כי המבקר צריך לפנות לנוסע בנימוס
התנהלות שונה מהווה הפרה של החוק מצד הפקח...
הנוהל קובע כי המבקר חייב לאשר בדוח כי לא נמנע מהנוסע לתקף במכשיר תיקוף תקיןוכאן מתחיל החגיגה
קלאסיקה שבקלאסיקה
יש אלף ואחת סיבות למה זה לא יכול לעמוד במבחן המציאות, ואין גוזרין גזירה על הציבור שאין יכול לעמוד בו:
זה אחת הסיבות המרכזיות של התעללויות הפקחים באגד: וברובם הם לא צודקים! הנוסע לא שילם כי לא רצה לשלם אלא כי לא הספיק לשלם
-זקנים שבקושי הצליחו לעמוד באתגר לעלות לאוטובס אין להם רב קב על השניה ביד
-הנוסע שרץ לתפוס את האוטובוס שכבר בתחנה ואם יפספס יחכה עוד 20 דק' לביאת גואל ולא הספיק להתארגן על השניה עם הרב קב ביד
-אשה עם עגלה שלא הספיקה להתארגן עם העגלה עד התחנה הקרובה וכבר חוטפת דוח.
-שיחת טלפון שמשיח את הדעת לתקף ברגע הראשון,
-פחד מליפול מנסיעה מטורפת של נהג, והראש מונח דבר ראשון למצוא מקום.
-אברך עם כמה זאטוטים הראש נמצא דבר ראשון לארגן להם מקום ישיבה,
-אוטובוס מפוצץ ולא כל המכשירים עובדים לך תדחס לתקף מיד..
- סתם חבילות או מזודה ביד ואין את הזמינות להחזיק רב קב לתקף מיד.
פקח שהוא לא רובוט יכול לזהות אם זה סיבה אמיתית, או סתם עילה לא לשלם.
אבל כשיש שילוב קטלני של רווח מדוחות לפקח, עם פרשנויות כאלו של משרד התחבורה, למה שלא יעשו כסף קל?
ובינתיים כולנו נסבול.
הנתונים שלך פשוט שגויים נסיעה בתחבורה פרטית עולה 45 הלוך חזורוגם מזכיר לכותב התגובה, כי הוא (אמור) לשלם על נסיעות בתח"צ רק שליש מהעלות האמיתית, כי 70% מסובסד ע"י המדינה.
אז שיהיה בהצלחה עם חברת הנסיעות הפרטית שלו, שתגבה 45 שח לב"ב ירושלים לצד אחד לנפש, ללא הנחת נוער.
פשוט הילדים שלכם אף פעם לא איבדו את הרב קו במוסד הלימודים ועלו על אוטבוס בלי לשלםלחלקנו יש רכב ולחלקנו אין ויש לנו ילדים ונוער..
לפני שיוצאים לדרך בודקים את מצב הכרטיס..עולים לאוטובוס מעבירים כרטיס שומעים כזה ביפ מהמכשיר נוסעים ליעד..
מעולם לא קיבלו במשפחה המורחבת דוחות על זה..
על שתי השאלות התשובה היא לא2 שאלות בדבר:
-האם שייך לעכב אוטובוס על זה שהפקח מתווכח למטה?
-האם שייך להכריח בחור לתת רב קו כשהוא מחוץ לאוטובוס.
דבר אחד טוב יצא מזה שכל האוטובס ניצל מהם
היה פעם שעליתי לאוטובוס בין עירוני עם תינוק ועגלה, (לא אגד), בספסל הראשון ישב פקח ולקח כרטיסים מכל מי שעלה, אני עולה, לא מתקפת- מתכננת להכנס, להתיישב ואז לשלוח את הרב קו- מה שאני עושה בדרך כלל. הנהג- רגיל לזה ולא שואל שאלות, הפקח שואל אותי- מה עם הרב קו?וכאן מתחיל החגיגה
קלאסיקה שבקלאסיקה
יש אלף ואחת סיבות למה זה לא יכול לעמוד במבחן המציאות, ואין גוזרין גזירה על הציבור שאין יכול לעמוד בו:
זה אחת הסיבות המרכזיות של התעללויות הפקחים באגד: וברובם הם לא צודקים! הנוסע לא שילם כי לא רצה לשלם אלא כי לא הספיק לשלם
-זקנים שבקושי הצליחו לעמוד באתגר לעלות לאוטובס אין להם רב קב על השניה ביד
-הנוסע שרץ לתפוס את האוטובוס שכבר בתחנה ואם יפספס יחכה עוד 20 דק' לביאת גואל ולא הספיק להתארגן על השניה עם הרב קב ביד
-אשה עם עגלה שלא הספיקה להתארגן עם העגלה עד התחנה הקרובה וכבר חוטפת דוח.
-שיחת טלפון שמשיח את הדעת לתקף ברגע הראשון,
-פחד מליפול מנסיעה מטורפת של נהג, והראש מונח דבר ראשון למצוא מקום.
-אברך עם כמה זאטוטים הראש נמצא דבר ראשון לארגן להם מקום ישיבה,
-אוטובוס מפוצץ ולא כל המכשירים עובדים לך תדחס לתקף מיד..
- סתם חבילות או מזודה ביד ואין את הזמינות להחזיק רב קב לתקף מיד.
פקח שהוא לא רובוט יכול לזהות אם זה סיבה אמיתית, או סתם עילה לא לשלם.
אבל כשיש שילוב קטלני של רווח מדוחות לפקח, עם פרשנויות כאלו של משרד התחבורה, למה שלא יעשו כסף קל?
ובינתיים כולנו נסבול.
לפי החוק את צריכה לעשות רב קו לילד ולשלםואם כבר פקחים וקנסות
ני אמא ל2 ילדות מתחת גיל 5
לפעמים אני נוסעת איתם לבד באוטובוס וכבר קיבלתי על זה קנס... אבל תגידו מה בדיוק אני אמורה לעשות? אפשר בכלל להטעין רב קו של ילד מתחת גיל 5? אני אמורה לשלם עליהם מחיר מלא?
במקרים בהם לא ניתן היה להגיע אל המכשיר מזמן העליה לאוטובוס ועד שהגיע הפקח- הן משום צפיפות, הן משום מכשירים תקולים- גם אם חלק כן תקין, הן משום מגבלה פיזית של הנוסע- כולל עגלות, נשים במצב, אנשים מעל גיל 60, נכים מכל הסוגים (יש פרופיל נכה ברב קו אז לפקח קל לראות את זה), או ריבוי ילדים קטנים.תמצאו את הנוסחה הברורה שבה ניתן יהיה להכיל מקרים שבהם אי התיקוף מוצדק.
מהו הנוהל לגבי תשלום עבור ילד? מה לגבי ילד שני?ואם כבר פקחים וקנסות
ני אמא ל2 ילדות מתחת גיל 5
לפעמים אני נוסעת איתם לבד באוטובוס וכבר קיבלתי על זה קנס... אבל תגידו מה בדיוק אני אמורה לעשות? אפשר בכלל להטעין רב קו של ילד מתחת גיל 5? אני אמורה לשלם עליהם מחיר מלא?
לי זה קרה שקיבלתי דוח לדואר על נסיעה ללא תשלום אפילו שלא הייתי שם והיה להם מ.ז אמיתיחייב להיות מ"ז קיים מנסיון!,ואז מישהו אחר יקבל דוח בגללך
זה לא יאומןהדיון כאן שונה..יש בנות שרוצות לא לשלם ושהפקח יגיש להם בתמורה קפה ומאפה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: