לאשלום, אני מתעניין בקנית דירה מחולקת להשקעה, הרבה מתעניינים בהשקעה מסוג זה, אשמח שישתפו פה כ"א מהניסיון שלו והידע שלו, אנשים אמינים שמתעסקים עם זה וכדו',
מפורסם קבוע במגזין חזק הצעות של למשל קניית דירה מחולקת ע"ס 1,100,000, שכירות חודשית 7500, האם זה הגיוני?
בהחלטשלום, אני מתעניין בקנית דירה מחולקת להשקעה, הרבה מתעניינים בהשקעה מסוג זה, אשמח שישתפו פה כ"א מהניסיון שלו והידע שלו, אנשים אמינים שמתעסקים עם זה וכדו',
מפורסם קבוע במגזין חזק הצעות של למשל קניית דירה מחולקת ע"ס 1,100,000, שכירות חודשית 7500, האם זה הגיוני?
תודה רבה, יש לי הצעה לדירה באזור חרדי, ב950,000, שכירות נטו 4200, מה אתה אומר ע"ז?דירה מחולקת באזור חילוני מסתמא . לא?
אז כך בחשבון עוד הרבה נתונים:
אם הדירה רחוקה משמעותית מהמקום בו אתה גר יהיה קשה כל פעם לטפל בתקלות וכו'
הרבה פעמים מדובר בדירות שותפים ואז בכלל תתרחק
מלבד זאת הרבה פעמים יש בעיות עם הדיירים ועם התשלומים
וצריך לסיפור הזה לב חזק
מה שכן- הרבה פעמים זה באמת ריווחי
הגיוני בהחלטתודה רבה, דירה מחולקת ב950,000, שכירות 4200 נטו, הגיוני ? שווה? (מדובר בדירה ראשונה)
השוק החזק של שכירות בדירות המחולקות הוא דוקא בשוכרים חילונים. חרדים לא ישכרו בחיפה דירה מחולקת. ולכן דירה מחולקת בפריפריה כשהיא באזור חרדי זה יכול להיות דוקא חסרון. הנ”ל נכתב ללא היכרות עם האזור החרדי בחיפה אלא עם היכרות עם דירות מחולקות באזורים אחרים בארץ.תודה רבה, יש לי הצעה לדירה באזור חרדי, ב950,000, שכירות נטו 4200, מה אתה אומר ע"ז?
באופן כללי זה הגיוני ובקריות יש הרבה עיסקאות בסגנון הזה ובאחוזי תשואה דומים למה שכתבת רק צריך לדעת טוב מה עושים או להיעזר באיש מקצוע שאפשר לסמוך עליושלום, אני מתעניין בקנית דירה מחולקת להשקעה, הרבה מתעניינים בהשקעה מסוג זה, אשמח שישתפו פה כ"א מהניסיון שלו והידע שלו, אנשים אמינים שמתעסקים עם זה וכדו',
חושבת שהסכום לא תואם למציאות. יש לי מחולקת באזור ממש טוב (מוצקין) שווה כ 1050000 בערך והשכירות שניתן לקבל ברוטו זה 5800 גג.שלום, אני מתעניין בקנית דירה מחולקת להשקעה, הרבה מתעניינים בהשקעה מסוג זה, אשמח שישתפו פה כ"א מהניסיון שלו והידע שלו, אנשים אמינים שמתעסקים עם זה וכדו',
זה לא אזור חרדי מובהק ( יש גם חרדים אבל זה לא הרחובות החרדיים כמו מיכאל עקיבא וכו' )צודק, ההצעה המדוברת זה בבר גיורא, מה אתה אומר? אתה מכיר את האזור?
לא הגיונישלום, אני מתעניין בקנית דירה מחולקת להשקעה, הרבה מתעניינים בהשקעה מסוג זה, אשמח שישתפו פה כ"א מהניסיון שלו והידע שלו, אנשים אמינים שמתעסקים עם זה וכדו',
שלום, אני מתעניין בקנית דירה מחולקת להשקעה, הרבה מתעניינים בהשקעה מסוג זה, אשמח שישתפו פה כ"א מהניסיון שלו והידע שלו, אנשים אמינים שמתעסקים עם זה וכדו',
לוודא עם חוזים שמושכרת כנ"לגם אם כן צריך לקחת בחשבון שזה ברוטו ולא נטו. הנטו יוצא כ1000 פחות (הדירה מחולקת ל3 ככל הנראה). ועוד חודש בשנה שתוריד לניהול נכס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: