השקעה באנגליה עם 10 % תשואה מובטחת ל10 שנים

ראלי

משתמש פעיל
מי ערב לך שהם לא יגידו לך אחרי כמה חודשים שאין שוכרים ולכן אין כסף?
ולכאורה זה מה שיגידו לך ויהנו מהכסף לבד ויחייכו כל הדרך אל הבנק
כי הם חותמים איתי חוזה עם עורך דין שהתשואה מובטחת ואני יכולה לתבוע אותם אם לא יבאו לי את הכסף מידי חודש בחודשו, גם אם אין שוכרים כיוון שהשכירות גבוהה כל חודש(כמעט פי שתיים ממה שמשלמים לי בפועל), הם מוכנים לספוג חודש או שתיים בלי שוכרים מהרוחים הכללים של השנה.
אגב יש להם אתר מסודר, זה לא נשמע כמו חברה חאפרית,
אבל עד שלא אמצא משקיע מבפנים שימליץ אני לא אשקיע שם.
אין מובטח
יש אחד בשם קינג דייויד גולד השקעות שמבטיח 25% תשואה

מה שכתבת פה מידי מחשיד, לא אלך אף פעם להשקיע אצל מישהוא שמבטיח 25% כיוון שזה דמיוני,
10 % יש הרבה שמקבלים, זה לא חשוד

נערך לאחרונה ב:

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
מה שכתבת פה מידי מחשיד, לא אלך אף פעם להשקיע אצל מישהוא שמבטיח 25% כיוון שזה דמיוני,
10 % יש הרבה שמקבלים, זה לא חשוד
מסכימה ולא מסכימה,
מסכימה ש25% תשואה מובטחת זה דמיוני לחלוטין,
ומסכימה ש10% הרבה מקבלים,
לא מסכימה שמי שמציע 10% לא צריך לחשוד בו,
הכלל בהשקעות הוא, חשדהו וחשדהו וחשדהו, וזה לא סותר שאחרי שעשיתם את זה אז תשקיעו, אבל לא קודם. [ונראה לי שבעצם גם את מסכימה עם זה, רק שהיה משמע מדברייך קצת אחרת]

ראלי

משתמש פעיל
סתם בדיקת מדגם שלקחה שנייה וחצי ברשת (זה אומנם לא בדוק וכ"ו וכ"ו אבל זה יכול אינדיקציה להכללה המצוטטת):
https://www.yad2.co.il/s/c/94bbld

ע"ע סעיף 6 של הרב שפרן במספר הודעות מעלי..
הנתונים שאתם מציגים שקריים ומגמתיים.
מתנצל.
אבל זה פורום ציבורי וחשוב מכדי שיעבדו פה על מישהו.
למדן וידען היקר, אמנם הבאת דירה בדימונה, אבל אם תעשה חקר שוק, לא סתם הדירות שם ככ זולות, אין שם ביקוש לשכירות, והרבה דירות עומדות ריקות- אגב, כל אחד לפני שקונה דירה כדאי שיבדוק מה המצב שכירות באזור, אם יש ביקוש וכמה, אם יש מקומות עבודה מסודרים, כי אם אין, כמו בדימונה למשל, אז גם אין שוכרים...
מאמינה שאא להשכיר את הנכס ביותר מ1500 שח(בדכ מגזימים בהודעה של המכירה)
בכל מקרה אני לא מתעניינת בנדל"ן בארץ, אני רוצה להרויח 3000 שקל בחודש על השקעה של 300 אלף ולא 1500

אגב מכירה מקרוב חברה שהשקיעה בטבריה בלי לעשות חקר שוק, הדירה עמדה ריקה שנה שלימה והיא מכרה אותה - לפחות לא במחיר הפסד אבל גם לא רווח, אחרי עגמת נפש מרובה.
את יכולה להשקיע בקרן אינטו, חפשי בגוגל, (אני נוגע בדבר, תבררי לבד)

אבל עצה טובה- אל תשקיעי אם אין לכם דירה משלכם!!
הי מתחילה לברר ברצינות על קרן אינטו, נשמע ממש טוב!
האם השקעת שם, מה זה נקרא נוגע בדבר?
האם באמת יש שם מעל 10% תשואה? אגב שמעתי הרצאה של אופיר זילביגר וגם הוא אמר שמשקיע שם, אגב בגלל זה התחלתי לחפש השקעות בנרות, בגלל הגיל הצעיר שלי, כמו שכתבתי פה בעבר השגתי הלוואה מהבנק של 250 אל"ש + 50 אלף חסכונות שיש לי בצד,
ההלוואה מהבנק היא בריבית של 3.5 ואני רוצה להרויח לפחות 6.5 תשואה- מה שאומר שאני מתעניינת בהשקעות נדלן של 10% תשואה נטו.
תודה לכל מי שנתן מידע ענייני, ומספרי טלפונים בפרטי, ולא חשד בי שאני משווקת של מישהוא, או מוכרת דברים מפוקפקים, או אבחן אותי פסיכולוגית בתור תמימה וטפשה ולא מבינה,
אני כבר עובדת על חקר שוק המוןןןן זמן ולא מדברת שטויות, מבררת רק על דברים רציניים שנראה לי, כמו שביררתי בעבר לפני חודשיים על חברת תכלת השקעות נדלן, גם במקרה הזה לא הביאו לי שום מידע על החברה.

CONNECTIONS

עסק חכם ואוטומטי מרוויח יותר ועובד פחות!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
למדן וידען היקר, אמנם הבאת דירה בדימונה, אבל אם תעשה חקר שוק, לא סתם הדירות שם ככ זולות, אין שם ביקוש לשכירות, והרבה דירות עומדות ריקות- אגב, כל אחד לפני שקונה דירה כדאי שיבדוק מה המצב שכירות באזור, אם יש ביקוש וכמה, אם יש מקומות עבודה מסודרים, כי אם אין, כמו בדימונה למשל, אז גם אין שוכרים...
מאמינה שאא להשכיר את הנכס ביותר מ1500 שח(בדכ מגזימים בהודעה של המכירה)
בכל מקרה אני לא מתעניינת בנדל"ן בארץ, אני רוצה להרויח 3000 שקל בחודש על השקעה של 300 אלף ולא 1500

אגב מכירה מקרוב חברה שהשקיעה בטבריה בלי לעשות חקר שוק, הדירה עמדה ריקה שנה שלימה והיא מכרה אותה - לפחות לא במחיר הפסד אבל גם לא רווח, אחרי עגמת נפש מרובה.

האם השקעת שם, מה זה נקרא נוגע בדבר?
האם באמת יש שם מעל 10% תשואה? אגב שמעתי הרצאה של אופיר זילביגר וגם הוא אמר שמשקיע שם, אגב בגלל זה התחלתי לחפש השקעות בנרות, בגלל הגיל הצעיר שלי, כמו שכתבתי פה בעבר השגתי הלוואה מהבנק של 250 אל"ש + 50 אלף חסכונות שיש לי בצד,
ההלוואה מהבנק היא בריבית של 3.5 ואני רוצה להרויח לפחות 6.5 תשואה- מה שאומר שאני מתעניינת בהשקעות נדלן של 10% תשואה נטו.
תודה לכל מי שנתן מידע ענייני, ומספרי טלפונים בפרטי, ולא חשד בי שאני משווקת של מישהוא, או מוכרת דברים מפוקפקים, או אבחן אותי פסיכולוגית בתור תמימה וטפשה ולא מבינה,
אני כבר עובדת על חקר שוק המוןןןן זמן ולא מדברת שטויות, מבררת רק על דברים רציניים שנראה לי, כמו שביררתי בעבר לפני חודשיים על חברת תכלת השקעות נדלן, גם במקרה הזה לא הביאו לי שום מידע על החברה.

שימי לב!!
משקיעים כשיש כסף שגם אם תפסידי אותו לא תפגע שגרת החיים שלך, וודאי ובוודאי שלא לוקחים הלוואה בשביל להשקיע!!

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
שוב, בהשקעות כאלו צריך לשלם למס הכנסה 25% מהרווח,
שזה אומר שאת מרוויחה 2250 בחודש, ולא 3000.
תשתפי אותנו אח"כ בתוצאות הבירור.
כמו שביררתי בעבר לפני חודשיים על חברת תכלת השקעות נדלן, גם במקרה הזה לא הביאו לי שום מידע על החברה.
אז מה יצא לך עליהם? כי גם הם משווקים נדל"ן באנגליה.

בן מרדכי

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בכלל, להשקיע בחברה בע''מ זה סיכון, החברות הכי אמינות וריווחיות יכולות ליפול ואין את מי לתבוע!
תמיד חשוב לקחת ערבות אישית ממישהו מוכר [על אף שגם אדם פרטי יכול להודיע על פשיטת רגל ולא תוכלו להוציא ממנו את כספכם, מכל מקום יש לו הרבה יותר מה להפסיד וכו']
הכלל הוא שלעולם אין להשקיע כסף שלא מוכנים להפסיד!!! גם אם הכל נראה נוצץ!!!
כמו כן לא חכם להשקיע בנכס שגם אם תרצו לא תצליחו לנהלו בכוחות עצמכם, זה להיות תמיד תלותי בחברות ואנשים אחרים וללא בטחון בכספכם שהושקע [שוב, אם אתם מוכנים לקחת סיכון שתפסידו, יש הרבה מאוד פעמים אנשים שהתעשרו מלקחת סיכונים, אבל צריך לדעת שזה סיכון, והסיכוי להרויח הוא כמו הסיכוי להפסיד]
בהצלחה

לאה פפירוב

משתמש רשום
למה את מרמזת?

מדברת מידיעה? אצל מי השקעת?

א. מתנצל, זה בעלה של לאה - שכחתי לציין זאת בהודעה הקודמת.
ב. יש אתרים פשוטים כדי לבדוק מה התשואה על נדל"ן בארה"ב לפי אזורים, אם אינך יודעת לבדוק אפ' את זה - אין שום סיכוי שלא יגנבו אותך, וזו כוונתי - לשאלה @מקצועי בלבד (ואם את יודעת לבדוק את התשואה - אז את אמורה לדעת את האמת ולא להשקיע שם)

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום

ראלי

משתמש פעיל
א. מתנצל, זה בעלה של לאה - שכחתי לציין זאת בהודעה הקודמת.
ב. יש אתרים פשוטים כדי לבדוק מה התשואה על נדל"ן בארה"ב לפי אזורים, אם אינך יודעת לבדוק אפ' את זה - אין שום סיכוי שלא יגנבו אותך, וזו כוונתי - לשאלה @מקצועי בלבד (ואם את יודעת לבדוק את התשואה - אז את אמורה לדעת את האמת ולא להשקיע שם)
סליחה בעלה של לאה,
הנה חיפוש אקראי ביד 2, מצאתי שם דירה למכירה בקליבלנד: https://www.yad2.co.il/item/qvi225?utm_campaign=m-ToAd&utm_source=Mail&utm_content=Nadlan
כתוב שם תשואה של 16%,
https://www.yad2.co.il/item/8z2is0?utm_campaign=m-ToAd&utm_source=Mail&utm_content=Nadlan

אז מניין לך שא"א להרויח 10%
כמובן שאני לא יקנה דרך אלה שפרסמו ביד 2, כי אני לא מכירה אותו.
אגב לקחתי הלוואה לצור השקעה, ואין לי בעיה לקחת סיכונים, אם לא לוקחים סיכונים בחיים, אז לא מתקדמים...

לאה פפירוב

משתמש רשום
בל''נ תגובה אחרונה בנושא, לפי צורת הבדיקה שלך אני רואה שנגזר עליך להפסיד. מקווה שלקחת פריסה מספיק ארוכה בהלוואה, שלא יעמיס לך על החודשי. (אגב, בקישור שהבאת התשואה היא ברוטו, הנטו קטן ביותר מחמישים אחוז)

מה כל זה, קשור לערבות בנקאית שהזכרת?

חשבתי שראלי כתבה על זה, אני רואה שאת גילית חוסר בקיאות קיצוני בהבנה, כשאת מקשרת בין ערבות בנקאית להשקעות בחו"ל. האם נראה לך שהבנק ערב לאנשים ולהשקעותיהם?

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
חשבתי שראלי כתבה על זה, אני רואה שאת גילית חוסר בקיאות קיצוני בהבנה, כשאת מקשרת בין ערבות בנקאית להשקעות בחו"ל. האם נראה לך שהבנק ערב לאנשים ולהשקעותיהם?
אני לא יודעת בדיוק איך זה עובד אבל המציאות!! מוכיחה אחרת,
עיין ערך קרן הגשמה, שנתנה עד לא מזמן [בהשקעות מסוימות] 8% תשואה עם ערבות בנקאית.
[לעצם הטענה שלך לא הבנתי מה ההבדל בין הערבות שהבנק נותן ליזם נדל"ן בארץ, לכל משהו אחר? אם נותנים את הבטוחות המתאימים, ומשלמים מספיק, אז למה לא?]

ע"ר

משתמש פעיל
כבר פעם אמרתי את זה שכ"כ קל להגיד אוי אתה עומד להפסיד...
וגם אני עד לפני שנתיים הייתי מגיב ככה
אבל נחשפתי בשנים האחרונות לשוק השקעות בחו"ל ואנשים מרוויחים לא רע...
וזה לא מפחיד כמו שזה נשמע..
אבל ברור שהבדיקה חייבת להיות ארוכה ויסודית כי יש הרבה אנשים לא ישרים בתחום זה..

מינוף

משתמש מקצוען
אוטומציה עסקית

בהחלט בחו"ל אפשר להרוויח הרבה יותר מהארץ בעסקות נדל"ן בפרט באקזיט וגם בתשואה

א---------ב--------ל
כשאתה משקיע בחברה שמפרסת לך כל מיני השקעות בחו"ל, זה עדיין לא אומר שהשקעת בחו"ל
זה אומר שהשקעת אצל אדם, ואם הוא ישר הוא באמת ישקיע את הכסף בחו"ל במקומות טובים וכו'

מנגנת

משתמש מקצוען
עיין ערך קרן הגשמה, שנתנה עד לא מזמן [בהשקעות מסוימות] 8% תשואה עם ערבות בנקאית.
מאיפה זה?
הגשמה לא מבטיחה תשואות, NEVER.
אסור להם, הם לא יכולים, וזה גם טפשי מאוד.
אין הבטחת תשואה בהשקעות ריאליות.

ראלי

משתמש פעיל

שמעתי פעם משפט חכם שאומר לא להתיחס לאנשים שמכבים אותך מלהשקיע,
אם הם בעצמם לא השקיעו ולא עשו כלום לקדם את ההצלחה שלהם,
אלא רק מאנשים שהשקיעו בעצמם, ואו שהפסידו - ותלמד מהם מה לא לעשות,
או שהרויחו - ותלמד מהם מה כן לעשות!

אז כיביתי לי את כל הזמזומי רקע מאלה שלא עושים כלום חוץ מלהפחיד ולשתק

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
השכירות היא הרבה יותר מ10% לשנה
נטו ? אין מצב בעולם .
לגבי מיסוי לא ביררתי עד הסוף
אז דחוף לברר, אפשר ליפול על כפל מיסוי.

התשואה היא אחרי הוצאות דמי ניהול, ביטוח, ארנונה(שבארה"ב זה על חשבון בעל הבית)
כמובן לא כולל מס הכנסה, לא כולל תיקונים פה ושם, לא כולל שהדירה עומדת ריקה(כרגיל בכל נכס בעולם) ולא כולל פערי מטבע
אם התשואה לא כוללת את זה שהנכס ריק, אז מי סופג את זה ?? למה שגלאון תספוג את הימים האלו על חשבונה ותשלם לך ??
ותיקונים פה ושם מי יספוג?
העובדה הזו הופכת את העסקה הזו לחשודה, תמהונית, ואפילו מסוכנת (כל עוד את לא מבררת את הנקודות האלו והאחרות לעומק)
אם זה באמת מענין אותך - תעשי עבודת שטח.
תבררי כמה עולה נכס כמו שהם קונים בשוק החופשי (אולי במקרה הם מעלים את המחיר במאות אחוזים ומזה משלמים לך תשואה?)
תבררי כמה השכירות, כמה התיקונים , מי סופג את מי ולמה, כמה המיסוי
מה זה מובטחת ? בחוזה? אולי יש סעיפים קטנים שמבטלים את זה? יש בטחונות למקרה שלא יעמדו בהתחיבויות?
אם את נכנסת לזה בלי כל הברורים האלו - אין לי הגדרה אחרת חוץ מתמימות.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
גם אם אין שוכרים כיוון שהשכירות גבוהה כל חודש(כמעט פי שתיים ממה שמשלמים לי בפועל)
לפני רגע כתבת ש25% זה דמיוני, ובכן , גם 20% זה דמיוני.
ואם היתה השקעה כזו בנדלן בחול מזמן כולנו היינו מושקעים שם .

הנדל"ן בארץ מניב 3-4% בשנה, בחו"ל זה קצת יותר - אם משקיעים בצורה מקומית וחוסכים בעלויות , אם משקיעים מרחוק בצורה עצמאית - זה יכול לצאת אחוזים נחמדים , אבל דורש עבודה ותחזוקה. השקעה באמצעות חברת ניהול מרחוק מורידה את האחוזים מאד. אני לא יודעת מספרים מדויקים , זה גם משתנה בין איזורים ומבנים, אבל 10% נשמע לי מופרך לניהול מרוחק , 20% ? מדומין.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה