כן,
באו"פ זה הולך ככה
באו"פ זה הולך ככה
ללומדות תואר, בלי השלמה, בעיקר לימודי בוקר.מישהו שמע על תבונה???
ממש לא!!!תבונה התחבר היום עם דעת, והם עובדים דרך הפתוחה.
אפשרי. מסיימת עכשיו קורס עשירי ב"ה (ממוצע מעל 90)תכלס זה מעשי ללמוד מהבית? מישו פה עשה את זה?
(לא מבחינת עומס וזמן אלא הבנה של החומר והיבחנות עליו)
האתרים עצמם פתוחים, וגם השיעורים החיים בזום.שאלה טכנית - אם הלימוד הוא מקוון - יש משהו שהתנסה בזה עם נטפרי?
יודעת לומר לי נקודות של איזה סוג קורסים?משתנה ממקום למקום.
לדוגמה - באוניברסיטה הפתוחה תעודת מה"ט שווה 24 נקודות מתוך 108. (תעודת הוראה אם קיימת שווה עוד 12)
וואו!פשרי. מסיימת עכשיו קורס עשירי ב"ה (ממוצע מעל 90)
בשביל לענות לך אסביר קצת איך בנויה תכנית הלימודים - יש קורסים חובה שמגיעים למספר נקודות מסוים, יש עוד נקודות שצריך להרוויח מקורסים לבחירה.יודעת לומר לי נקודות של איזה סוג קורסים?
יש כאלו שלומדים כדי לעבור, ויש כאלו שלומדים כדי להצליח...וואו!
אמרו לי שהמבחנים שלהם ממש קשים, אם עושים את כל המטלות זה משהו בהר עוברים או באמת צריך יכולות ברמה גבוהה מעל הממוצע כדי לעבור ?
נשמע לי מורכב קצת כל יום, חשבתי שישי בוקר כמה שעות ועוד ערב ארוך בשבוע, הגיוני?כיום מתאים לי ללמוד כל יום, שעה-שעה וחצי בערב (מאמינה שבקורסים הבאים יספיק לי פחות, בסמסטר הזה פחות תפקדתי)
דעת בירושלים...נשמע לי מורכב קצת כל יום, חשבתי שישי בוקר כמה שעות ועוד ערב ארוך בשבוע, הגיוני?
וואו מאוד קשה להעריך כי כל קורס ברמת קושי שונה לגמרי.נשמע לי מורכב קצת כל יום, חשבתי שישי בוקר כמה שעות ועוד ערב ארוך בשבוע, הגיוני?
מה טווח השעות עבודה זה השקעה בשבוע (בוא נגיד לכל קורס)
כמו"כ שמעת על ליווי של י.נ.ר? יודעת אם שווה את הכסף?
אבל מרגישה שאין מצב שאני יוצאת לשם, יקח לי שעה ורבע לפחות כל כיוון.דעת בירושלים...
בדיוק מה שאת מחפשת!!
כל שבוע מטלה?וזה חוץ ממטלות - שלוקחות (להערכתי) כ6 שעות למטלה.
כמה סמסטרים זה יצא לך סה"כ?אציין שאני לומדת 2 קורסים במקביל.
לא, ממש לא.כל שבוע מטלה?
אין לי מילים על המידע, לא מכירה אף אחת שלומדת פעילה שם...
בקצב שאני לומדת קצת יותר מ3 שנים, אני התחלתי מ1 לסמסטר אז ייקח לי בעז"ה 4.כמה סמסטרים זה יצא לך סה"כ?
בוא נגיד בקצב של 2 קורסים כמה שנים לוקח?
לומדת לבד. לפעמים חברות שלי עושות קורסים יחד איתי, אבל לא בקבוצה מאורגנת.@i am את לומדת לבד או בקבוצה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: