אף אחד? אין לי מושג אם זה ריאלי...מה הייתם אומרים על לימודי תכנות בסיסיים בפתוחה? יש סיכוי? כמה זמן? כמה עולה?
למה אין אפשרות?מה אז אין אפשרות לאישה נשואה עובדת להשלים לתואר?
לא הבנתי. יש לימודים רק אחה"צ??למה אין אפשרות?
מבמינה כספית/ זמן?
מבחינה כספית אז יש החזרים....
וזמן-יש הרבה נשואות שעושות תואר
יש בדעת אחה"צ במכללת ירושלים, בית ברכה...
אפשר לעשות עם תואר ראשון Bed תואר שני MA במדעי המחשב?וכן, ניתן להמשיך לתואר שני באוניברסיטה או בכל מקום אחר, ואז אפשר להוציא MA, באותו זמן של BSC במקום אחר.
כמה חוסכת תעודה של מה"ט?אם יש לך תעודה מטעם מה"ט/משרד החינוך אז את צוברת נקודות
וככה את צריכה ללמוד פחות...
כמה?ש יותר
ככה אמרו , אני לא ניסיתי. אבל היו לנו מרצים דוקטורים( במתמטיקה ומחשבים) שאת תחילת דרכם עשו במיכללה ואח"כ המשיכו באוניברסיטה לתארים המתקדמים.אפשר לעשות עם תואר ראשון Bed תואר שני MA במדעי המחשב?
משתנה ממקום למקום.כמה חוסכת תעודה של מה"ט?
ממש לא מדוייק.תבונה התחבר היום עם דעת, והם עובדים דרך הפתוחה.
יש את מכללת בית וגן, שמתבסס על תעודת הוראה.
היום זאת האופציה היחידה...יש אפשרות ללימודי תואר באונליין כלומר מהבית?
לפי הידוע לי רק באוניברסיטה הפתוחה יש אפשרות כזאתברור..אבל האופציה הזו קיימת גם בתקופה רגילה?
ללמוד מהבית, ולבוא לעשות את המבחנים שם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: