יהודית מביתר
משתמש פעיל
בזה אני איתך לגמרי!היי,
יש לי שאלה קצת מוזרה אבל ממש חשובה לי,
נכון שיש סלמון, ונכון שיש לו עור, ונכון שכשמורידים את העור עדיין נשאר "שכבה דקה של שחור".........
אז זה השאלה שלי,
האם יש לשכבה הדקה של השחור, טעם כלשהו.......?!
ואני אסביר גם למה, כי יש לי ויכוח עם כל מי שאני נתקלת שרואה אותי מורידה את השכבה הדקה של השחור הזה, על זה שהם טוענים שאין לזה טעם, ואני מצידי לא יכולה להכניס לפה סלמון עם השחור הדק הזה......... האם זה דמיונות או שבאמת יש לזה טעם מוזר כזה?!
תודה מראש לכל המבינות בטעם,
נ.ב. אני כותבת את זה ברצינות, כי אני אחרי ויכוח סוער,
זה ממש דוחה...