הבעיה זה בשבת כשיש בעיה של בורר....... זה הכ מעצבן, אז אני מנסה להוריד מלכתחילה מהמרכזית עבור הילדים קודם את השחור (הם לא מבדילים) אח"כ אני לוקחת את החלק הנקי שנשאר..... (אימא רע, הא?!......)שתי הערות:
א. תודה שסוף סוף מישהו יודע לקרא לדג בשמו הנכון...
salmon סלמון במלעילו!
(לא סלומון!!!)
ב. להערכתי זה ענין מגדרי - תבדקו ...
יותר גברים אוכלים את הדג ללא חששות ונשים יותר רגישות לשינויי טעמים ושינוי מראה.
(ואז יש ויכוח על "בל תשחית" מה להשאיר ומה לזרוק)
אפשרי כשאני מכינה לי שווארמה דג או משהו שאז אני לא יכולה להוריד אחרי הבישול אז אני מורידה דק דקאיך ניתן להוריד את החלק האפור לפני הבישול?