ישראל (שרוליק)
משתמש פעיל
ציטטתי בפשטות דרך המחשב (באמצעות הכפתור הייעודי המופיע לאחר בחירת הטקסט הרצוי).
כוונתי הייתה: מהיכן ראית את ההודעה?ציטטתי בפשטות דרך המחשב (באמצעות הכפתור הייעודי המופיע לאחר בחירת הטקסט הרצוי).
אני זוכרת בערך את המקום בו הגבתיכוונתי הייתה: מהיכן ראית את ההודעה?
אני לא מצליחה לראות אותה ברשימת התגובות בכלל...
חח עשיתי...שלחתי את השאלה לשדכנית. היא הציעה שתעשי ריענון לעמוד...
אפשר צילום מסך?
פעם הגעתי לבית הכנסת איצקוביץ', כשהקומה התחתית היתה די חדשה, וראיתי שם צלם שתפס בזו אחר זו תמונות מדהימות של השתקפויות בשיש של הקירות והרצפה, מה שכולם ראו אבל לא שמו לב - בתמונה היה נראה כמעט מעולם אחר...היום קראתי שגם בצילום זה כך, שהצלם תופס במצלמתו פרטים שאנשים פספסו במציאות, לא בגלל שהפרטים האלה לא קיימים אלא כי לא שמו לב אליהם. והצלם שבוחר במה להתמקד יוצר באיזה שהוא מקום גם את הדבר הזה ש'בצילום הכל יכל לקרות'
תודה תודה...חחח לא נותר אלא לאחל 'מזל טוב'!!!
מה הבעיה? תתקשר אליה והיא בטח תחשוב על מישהי.אני בחור ישראלי מחפש בחורה חוצניקית איך מגיעים לזה
רגע, חשבתם שאתם כבר יודעים הכל על השדכנית המפורסמת?
נו, אז חשבתם...
ובכן, הבינה המלאכותית תרמה הפעם את חלקה בחשיפה מצמררת של אזור הפעילות האפלולי בו מחוללת השדכנית האיומה את מפעליה המפוקפקים.
את היצירה ערכתי באמצעות כלי הבינה המלאכותית של פוטושופ.
תודה ל- @יוספי יוסף על ההשראה המדהימה!
(בשמי ובשם הבינה של פוטושופ...)
או מרכלת ...מעשנת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: