שיתוף השדכנית

טאלי

משתמש מקצוען
וואיייי תודה לכולכם/ן!!

אכן היא אחותו החורגת של במשגיח מ'אלול', וביתו הבכורה של ה'חזן' למי שזוכר..:sne:

אגב, איך לדעתכם קוראים לה?
נראה לי שהיא נולדה עם השם הזה
השדכנית.
תמיד יש ת'שדכניות האלו שהמקצוע שלהם זה השם במה שלהם וג"כ השם הפרטי.

יוספי יוסף

איור#קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
ואיך זה מסתדר עם הכובע אבוקדו?
זה מה שיפה בציור- שהכל יכל לקרות!

אגב כל האמנות (ציור, מוסיקה, ספרות וכו') בנויה על מהלך של דיסוננס- קוסוננס, שפירושו יצירת מתח- והפוגה.
הרושם הראשוני של הצופה הוא דמות של שדכנית עם 'אבוקדו', ואז העין קולטת את הסיגר וכך נוצרת ה'מתיחות' והתמיהה, ולאחר כמה שניות של התבוננות נוספת הצופה מצליח לחבר את הסיגר לדמות למרות ה'אבוקדו' וקולט את היצירה בשלמותה.

עד כאן הטיפ היומי:)

גלית נעוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אז ככה:
השם שלה זלדה.
האף ארוך, לא בגלל שהיא יהודיה, אלא בגלל שהיא שדכנית....(והמבין יבין)
והעשן, אמת, לא שמתי לב לסיגר, הייתי בטוחה שהיא מעלה עשן עם קצת עובש מרוב זיקנה.

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
זה מה שיפה בציור- שהכל יכל לקרות!

אגב כל האמנות (ציור, מוסיקה, ספרות וכו') בנויה על מהלך של דיסוננס- קוסוננס, שפירושו יצירת מתח- והפוגה.
הרושם הראשוני של הצופה הוא דמות של שדכנית עם 'אבוקדו', ואז העין קולטת את הסיגר וכך נוצרת ה'מתיחות' והתמיהה, ולאחר כמה שניות של התבוננות נוספת הצופה מצליח לחבר את הסיגר לדמות למרות ה'אבוקדו' וקולט את היצירה בשלמותה.

עד כאן הטיפ היומי:)
אני דווקא שמתי לב קודם לסיגר ולעשן ולרגע חשבתי שזה גבר (אולי גם פספסתי את הכותרת?).
רק אח"כ שמתי לב למטפחת והבנתי שזו אישה.
ציור מושלם!

יוספי יוסף

איור#קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אז בעצם ניתן לומר, שהציור הוא דרך נפלאה לבטא פרטים שהמציאות פיספסה והדמיון עט עליהם כמוצא שלל...
ב ד י ו ק !
היום קראתי שגם בצילום זה כך, שהצלם תופס במצלמתו פרטים שאנשים פספסו במציאות, לא בגלל שהפרטים האלה לא קיימים אלא כי לא שמו לב אליהם. והצלם שבוחר במה להתמקד יוצר באיזה שהוא מקום גם את הדבר הזה ש'בצילום הכל יכל לקרות'

טאלי

משתמש מקצוען
אההה זה סיגרר??
הייתי בטוחה שזה עשן שיצא מהפה....
כי היא תוך כדי דיבור כאילו.
אוי איזה קטע.
ממש הייתי יכולה להוסיף בראש את הבועית ולדמיין מה היא מקשקשת על א גוטער בחור.
אז מסתבר שהיא שותקת..(אולי שומעת קו הצניעוס לזכות בחורה מבוגרת בת 18 ו3 חודש שטרם נישאה..אוי טאטע!)

ישראל (שרוליק)

משתמש פעיל
ב ד י ו ק !
היום קראתי שגם בצילום זה כך, שהצלם תופס במצלמתו פרטים שאנשים פספסו במציאות, לא בגלל שהפרטים האלה לא קיימים אלא כי לא שמו לב אליהם. והצלם שבוחר במה להתמקד יוצר באיזה שהוא מקום גם את הדבר הזה ש'בצילום הכל יכל לקרות'
ועכשיו אני תוהה לעצמי אילו פרטים נסתרים עלולים עוד להתגלות בתמונתו של צלם מקצועי שיצלם את הציור הזה של השדכנית...

פאנטה

משתמש סופר מקצוען
בררר
מפחיד להתעסק עם שדכנית כזאת
למה? היא דווקא אחלה
הציעה לי פעם בחור סוג א' א'
צד ימין מה שהיא אמרה לי , צד שמאל מה שאני גיליתי (בספויילר כמובן, אין עניין להאדיר קלוני ברבים...)
מספר 1 - מלמטה.
קומפקטי- מטר וחצי.
מרשים,בעל נוכחות-XXX קילו+ אופציה להרחבה מהצדדים. אין צורך באישורים, הכל תקין בפוטנציאל...
נאמן- שומר את הגולות(והחלזונות...:sick:) שלו מכיתה א', ועוד מצהיר כי בחיים לא יעזוב אותם. עם הצהרה כזו אני לא בטוחה שמוטב לבקש הארכת ימים.
יש לו רשיון- טיס, אבל גם זה תאוריטי, אם מסתמכים על ההצהרה של הרבס' מכיתה ג'.
מסודר- התכוונה מסדר, את הבריות כמובן. נו מה ? אני יכולה להאשים את העברית הנלוזה שלה? בכל אופן, הגיל.. והמקצוע... אבל בסדר..
טוב לב- הלב שלו באמת טוב, לא יכולתי להתווכח. בבדיקת לב האחרונה הערכים יצאו ממש במקסימום, לא שאלתי למה בחור בגילו עושה בדיקת אק(ג)ו לב...:unsure:
למדן רציני-כל הזמן לומד איך להתחמק מלימוד, והוא לגמרי רציני בזה.
עושה חיל- מתלבט בין חיל הים לחיל האוויר , אבל זה לא משנה גם ככה לא יקבלו אותו, ראו ערך "טוב לב", נפסל מסיבות בריאותיות ,הנעבך.
והכי חשוב אמא שלו...- היא אמא שלו, לא ברור היום, יש הרבה מאומצים
והאבא... ראש כולל אמיתי- כמובן , אם אתה עוסק מבוקר עד ערב בהכללות מהכללות שונות יכולים לקרות 2 דברים בלבד : 1. הבן שלך עדיין רווק. 2. אתה אכן ראוי לתואר ראש כולל.
בקיצור העילית שבעלית- לחלוטין!
אז מתי סוגרים?- עוד היום! מה השאלה... ?! הצעה כזו לא דוחים על הסף (ולא בגלל שהוא אפילו לא יכול להיכנס לסף, ראו ערך "מרשים, ובעל נוכחות"
אבל מה זה חשוב?
העיקר---
שיהיה במזל!!:giggle::giggle::giggle:

mic003

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
עריכה תורנית
וואיייי תודה לכולכם/ן!!

אכן היא אחותו החורגת של במשגיח מ'אלול', וביתו הבכורה של ה'חזן' למי שזוכר..:sne:

אגב, איך לדעתכם קוראים לה?
הצלחת לשרוד עד עכשיו בלי לחטוף נאצות.
אז למה?!!!!

יוספי יוסף

איור#קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
למה? היא דווקא אחלה
הציעה לי פעם בחור סוג א' א'
צד ימין מה שהיא אמרה לי , צד שמאל מה שאני גיליתי (בספויילר כמובן, אין עניין להאדיר קלוני ברבים...)
מספר 1 - מלמטה.
קומפקטי- מטר וחצי.
מרשים,בעל נוכחות-
נאמן- שומר את הגולות(והחלזונות...:sick:) שלו מכיתה א', ועוד מצהיר כי בחיים לא יעזוב אותם. עם הצהרה כזו אני לא בטוחה שמוטב לבקש הארכת ימים.
יש לו רשיון- טיס, אבל גם זה תאוריטי, אם מסתמכים על ההצהרה של הרבס' מכיתה ג'.
מסודר- התכוונה מסדר, את הבריות כמובן. נו מה ? אני יכולה להאשים את העברית הנלוזה שלה? בכל אופן, הגיל.. והמקצוע... אבל בסדר..
טוב לב- הלב שלו באמת טוב, לא יכולתי להתווכח. בבדיקת לב האחרונה הערכים יצאו ממש במקסימום, לא שאלתי למה בחור בגילו עושה בדיקת אק(ג)ו לב...:unsure:
למדן רציני-כל הזמן לומד איך להתחמק מלימוד, והוא לגמרי רציני בזה.
עושה חיל- מתלבט בין חיל הים לחיל האוויר , אבל זה לא משנה גם ככה לא יקבלו אותו, ראו ערך "טוב לב", נפסל מסיבות בריאותיות ,הנעבך.
והכי חשוב אמא שלו...- היא אמא שלו, לא ברור היום, יש הרבה מאומצים
והאבא... ראש כולל אמיתי- כמובן , אם אתה עוסק מבוקר עד ערב בהכללות מהכללות שונות יכולים לקרות 2 דברים בלבד : 1. הבן שלך עדיין רווק. 2. אתה אכן ראוי לתואר ראש כולל.
בקיצור העילית שבעלית- לחלוטין!
אז מתי סוגרים?- עוד היום! מה השאלה... ?! הצעה כזו לא דוחים על הסף (ולא בגלל שהוא אפילו לא יכול להיכנס לסף, ראו ערך "מרשים, ובעל נוכחות"
אבל מה זה חשוב?
העיקר---
שיהיה במזל!!:giggle::giggle::giggle:
חחח לא נותר אלא לאחל 'מזל טוב'!!!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

פאנטה

משתמש סופר מקצוען
אוי אני רואה שנשמט הערך מ"מרשים ובעל נוכחות".
מרוב ענווה כנראה...
עמכם הסליחה
מרשים, בעל נוכחות- במשקל XXX קילו עם אופציה להרחבה בצדדים, אין צורך באישורי הרחבה , מאושר על ידי עוברי אורח ושכנים בפוטנציאל...;)
רק אני לא רואה את ההודעה הזו???:eek:

קבצים מצורפים

• עע.jpg
    עע.jpg
    KB 25 · צפיות: 86

פאנטה

משתמש סופר מקצוען
אוי אני רואה שנשמט הערך מ"מרשים ובעל נוכחות".
מרוב ענווה כנראה...
עמכם הסליחה
מרשים, בעל נוכחות- במשקל XXX קילו עם אופציה להרחבה בצדדים, אין צורך באישורי הרחבה , מאושר על ידי עוברי אורח ושכנים בפוטנציאל...;)
רק אני לא רואה את ההודעה הזו??:eek:
ניסיתי לערוך כמה פעמים , פשוט לא הולך...
ברגע שאני עושה "שמור" הכל נמחק...
אבל בציטוט אני רואה שזה קיים...

קבצים מצורפים

• עע.jpg
    עע.jpg
    KB 25 · צפיות: 74

ישראל (שרוליק)

משתמש פעיל
רק אני לא רואה את ההודעה הזו??:eek:
ניסיתי לערוך כמה פעמים , פשוט לא הולך...
ברגע שאני עושה "שמור" הכל נמחק...
אבל בציטוט אני רואה שזה קיים...
יש מצב ש"השדכנית" דנן עוסקת גם בסייבר בזמן הפנוי?... :unsure:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה