נראה לי שהיא נולדה עם השם הזהוואיייי תודה לכולכם/ן!!
אכן היא אחותו החורגת של במשגיח מ'אלול', וביתו הבכורה של ה'חזן' למי שזוכר..
אגב, איך לדעתכם קוראים לה?
השדכנית.
תמיד יש ת'שדכניות האלו שהמקצוע שלהם זה השם במה שלהם וג"כ השם הפרטי.
נראה לי שהיא נולדה עם השם הזהוואיייי תודה לכולכם/ן!!
גם בהזמנה לחתונה שלה היה כתוב החתן המהולל פלוני עב"ג השדכנית...נראה לי שהיא נולדה עם השם הזה
השדכנית.
תמיד יש ת'שדכניות האלו שהמקצוע שלהם זה השם במה שלהם וג"כ השם הפרטי.
זה מה שיפה בציור- שהכל יכל לקרות!ואיך זה מסתדר עם הכובע אבוקדו?
אני דווקא שמתי לב קודם לסיגר ולעשן ולרגע חשבתי שזה גבר (אולי גם פספסתי את הכותרת?).זה מה שיפה בציור- שהכל יכל לקרות!
אגב כל האמנות (ציור, מוסיקה, ספרות וכו') בנויה על מהלך של דיסוננס- קוסוננס, שפירושו יצירת מתח- והפוגה.
הרושם הראשוני של הצופה הוא דמות של שדכנית עם 'אבוקדו', ואז העין קולטת את הסיגר וכך נוצרת ה'מתיחות' והתמיהה, ולאחר כמה שניות של התבוננות נוספת הצופה מצליח לחבר את הסיגר לדמות למרות ה'אבוקדו' וקולט את היצירה בשלמותה.
עד כאן הטיפ היומי
אז בעצם ניתן לומר, שהציור הוא דרך נפלאה לבטא פרטים שהמציאות פיספסה והדמיון עט עליהם כמוצא שלל...זה מה שיפה בציור- שהכל יכל לקרות!
ב ד י ו ק !אז בעצם ניתן לומר, שהציור הוא דרך נפלאה לבטא פרטים שהמציאות פיספסה והדמיון עט עליהם כמוצא שלל...
ועכשיו אני תוהה לעצמי אילו פרטים נסתרים עלולים עוד להתגלות בתמונתו של צלם מקצועי שיצלם את הציור הזה של השדכנית...ב ד י ו ק !
היום קראתי שגם בצילום זה כך, שהצלם תופס במצלמתו פרטים שאנשים פספסו במציאות, לא בגלל שהפרטים האלה לא קיימים אלא כי לא שמו לב אליהם. והצלם שבוחר במה להתמקד יוצר באיזה שהוא מקום גם את הדבר הזה ש'בצילום הכל יכל לקרות'
למה? היא דווקא אחלהבררר
מפחיד להתעסק עם שדכנית כזאת
הצלחת לשרוד עד עכשיו בלי לחטוף נאצות.וואיייי תודה לכולכם/ן!!
חחח לא נותר אלא לאחל 'מזל טוב'!!!למה? היא דווקא אחלה
הציעה לי פעם בחור סוג א' א'
צד ימין מה שהיא אמרה לי , צד שמאל מה שאני גיליתי (בספויילר כמובן, אין עניין להאדיר קלוני ברבים...)
מספר 1 - מלמטה.
קומפקטי- מטר וחצי.
מרשים,בעל נוכחות-
נאמן- שומר את הגולות(והחלזונות...) שלו מכיתה א', ועוד מצהיר כי בחיים לא יעזוב אותם. עם הצהרה כזו אני לא בטוחה שמוטב לבקש הארכת ימים.
יש לו רשיון- טיס, אבל גם זה תאוריטי, אם מסתמכים על ההצהרה של הרבס' מכיתה ג'.
מסודר- התכוונה מסדר, את הבריות כמובן. נו מה ? אני יכולה להאשים את העברית הנלוזה שלה? בכל אופן, הגיל.. והמקצוע... אבל בסדר..
טוב לב- הלב שלו באמת טוב, לא יכולתי להתווכח. בבדיקת לב האחרונה הערכים יצאו ממש במקסימום, לא שאלתי למה בחור בגילו עושה בדיקת אק(ג)ו לב...
למדן רציני-כל הזמן לומד איך להתחמק מלימוד, והוא לגמרי רציני בזה.
עושה חיל- מתלבט בין חיל הים לחיל האוויר , אבל זה לא משנה גם ככה לא יקבלו אותו, ראו ערך "טוב לב", נפסל מסיבות בריאותיות ,הנעבך.
והכי חשוב אמא שלו...- היא אמא שלו, לא ברור היום, יש הרבה מאומצים
והאבא... ראש כולל אמיתי- כמובן , אם אתה עוסק מבוקר עד ערב בהכללות מהכללות שונות יכולים לקרות 2 דברים בלבד : 1. הבן שלך עדיין רווק. 2. אתה אכן ראוי לתואר ראש כולל.
בקיצור העילית שבעלית- לחלוטין!
אז מתי סוגרים?- עוד היום! מה השאלה... ?! הצעה כזו לא דוחים על הסף (ולא בגלל שהוא אפילו לא יכול להיכנס לסף, ראו ערך "מרשים, ובעל נוכחות"
אבל מה זה חשוב?
העיקר---
שיהיה במזל!!
לא קוראים לה,אגב, איך לדעתכם קוראים לה?
רק אני לא רואה את ההודעה הזו???אוי אני רואה שנשמט הערך מ"מרשים ובעל נוכחות".
מרוב ענווה כנראה...
עמכם הסליחה
מרשים, בעל נוכחות- במשקל XXX קילו עם אופציה להרחבה בצדדים, אין צורך באישורי הרחבה , מאושר על ידי עוברי אורח ושכנים בפוטנציאל...
רק אני לא רואה את ההודעה הזו??אוי אני רואה שנשמט הערך מ"מרשים ובעל נוכחות".
מרוב ענווה כנראה...
עמכם הסליחה
מרשים, בעל נוכחות- במשקל XXX קילו עם אופציה להרחבה בצדדים, אין צורך באישורי הרחבה , מאושר על ידי עוברי אורח ושכנים בפוטנציאל...
יש מצב ש"השדכנית" דנן עוסקת גם בסייבר בזמן הפנוי?...רק אני לא רואה את ההודעה הזו??
ניסיתי לערוך כמה פעמים , פשוט לא הולך...
ברגע שאני עושה "שמור" הכל נמחק...
אבל בציטוט אני רואה שזה קיים...
כנראה...יש מצב ש"השדכנית" דנן עוסקת גם בסייבר בזמן הפנוי?...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: