אחרי תקופה כולם יכירו את המחרוזת וכולם ישירו לבד...רק תאר לך שכל חתונה תהיה עם המחרוזת הזאת, תוך כמה פעמים זה ימאס לכולם
מה תעשה אחר כך...
חסכנו גם את ההגברה...
אחרי תקופה כולם יכירו את המחרוזת וכולם ישירו לבד...רק תאר לך שכל חתונה תהיה עם המחרוזת הזאת, תוך כמה פעמים זה ימאס לכולם
מה תעשה אחר כך...
זה קורה כבר בחתונות של ויזניץ מרכז (שלמה המלך) והשמחה שם לא פחותה מחתונות אחרותקשה להאמין שזה יקרה
אני נעלב ברמה הזויה ביותר, חיתנתי בעצמי בן ובת בשנה האחרונה שניהם ליטאים מבטן ומלידה וזה מה ששלמתי, אבל אנחנו נחשבים למשפחה צנועה כך שזה לא כל כך נחשב, קרוב משפחה שלי שנחשב קצת יותר מודרני אכן שילם 15000 ש"ח על התזמורת, אבל לי זה לא עלה כלום.אתה לא מעודכן ברמה הזויה,
מחיר אורגניסט+זמר זה מינימום שבמינימום 6000, ובקלות עובר את ה9000.
ישיבה ליטאית זה לא רק חברון ווולפסון, אלא גם תפארתה ועליון.בישיבות הליטאיות יש מושגים יקרים יותר
היינו שהוא שילם 15K על התזמורת בחתונת בנך/בתך ?קרוב משפחה שלי שנחשב קצת יותר מודרני אכן שילם 15000 ש"ח על התזמורת, אבל לי זה לא עלה כלום.
זה קורה אבל באמירקהזה לא יקרה
בחו"ל יש קהילה שמאמצת את הרעיוןכל מילה.
אין לזה שום סיכוי...
סופסוף אין תחליף לזמר שעומד על הבמה, מריח את הקהל, ונותן "שואו" מתאים בכל רגע....
יושב מישהו שמבין במוזיקה על מחשב ויכול להרים וליום ואונטונציות ולשלוף שירים מכללל המגזרים והחוגים והשפות בשני'ה אחתאיך אפשר לנהל חתונה מנגן של שירים, הרי יש התרחשויות בשעת התזמורת.
יש מנגינות וריקודים אחרים שהתזמורת מנגנת כשראש ישיבה או רב מגיע
אגב, לדעתי צריך גם ללא קשר תזמורת אנושית שמחליפה שירים לפי ההרגשה מול הקהל.
תזמורת זה משהו שמחייב קשר רציף בין ה DJ או המנגנים אל מול הקהל.
קצב הריקוד אף פעם לא מוצלח כשמשמיעים מתוך נגן.
ברור שאתה צודק, בכל מילה,פתאום תוך כדי עולה בי המחשבה שהסיבה שאין שום סיכוי לשינוי בעניין הזה
זה
ששימו לב שיש חרם על בורסלינו ומנסים לעשות חרם על הספאר
הרבה פעמים מדברים על מחירי הביגוד היקרים
הפאות היקרות וכו וכו
הסיבה שאין סיכוי לשינוי לדעתי בשלל הדברים
זה בעצם שכל הדברים הללו הם רמת חיים גבוהה והם דברים שקשורים למודרניזצייה שחודרת בקרב מחנינו
ונשאל בכנות :איזה בחור הייתם מעדיפים לבת שלכם
בחור מצוייין מבית מדרש עליון או בחור באותה רמה רק שהוא מוולפסון??
התשובה לשאלה הזאת תסביר בדיוק מדוע אין שום סיכוי לשינוי
ברגע שכולם מעדיפים בחור שהוא הולך יותר סטייל יותר אינטלגנטי
ומחפש יוקרה וכו
ברור שזה יתבטא בשלל תחומים
ולהגיד מחד גיסא אני מעוניין בבחורים מהסוג הזה
ומאידך לומר אני לא מעוניין ברמת חיים שלהם
זה בעצם לנסות לקבל בלי לשלם מחיר
אני לא מנסה להצדיק כמובן-אבל ברור לכולם שהא בהא תליא
אתה לא מעודכן ברמה הזויה,
מחיר אורגניסט+זמר זה מינימום שבמינימום 6000, ובקלות עובר את ה9000.
מתוך דבריו נשמע שהוא דיבר על 4K לכל צד, קרי 8Kאני נעלב ברמה הזויה ביותר, חיתנתי בעצמי בן ובת בשנה האחרונה שניהם ליטאים מבטן ומלידה וזה מה ששלמתי, אבל אנחנו נחשבים למשפחה צנועה כך שזה לא כל כך נחשב, קרוב משפחה שלי שנחשב קצת יותר מודרני אכן שילם 15000 ש"ח על התזמורת, אבל לי זה לא עלה כלום.
שם מחתנים סמוך לבר מצווה, אז סוגרים עם האורגניסט של הבר מצווה שינגן גם קצת בחתונה...זה קורה אבל באמירקה
ששם יותר שמחת חיים
אצל הקהילה של ר' יואל ראטה ממוצע כל שבוע חתונה!
ובאמת הגיע הזמן לחכות את הדברים הטובים!
הייתי בכמה חתונות אצלם וזה ברמה ירודה יותר מחתונות אחרות בהחלט, לא נכון להגיד שזה אותו דבר, ממש לא.זה קורה כבר בחתונות של ויזניץ מרכז (שלמה המלך) והשמחה שם לא פחותה מחתונות אחרות
זה מתוך התקנות שלהם:
לסעודת המצווה מורשים להגיע המשפחה הגרעינית בלבד, כולל בני משפחות המחותנים, הסבים והסבתות, אך חברי החתן וחברות הכלה לא ישתתפו בסעודה בכלל, ולגבי הילדים שישתתפו בשמחה מציעים בויז'ניץ מנת ילדים בעלות של 15 ש"ח למנה, כאשר כל האוכל באולם יוגש בכלים חד פעמיים.
עוד נקבע כי התשלום עבור האולם כולל את הוצאות הניקיון, וכי המוזיקה תנוגן ע"י תקליטן מאנ"ש בלבד, ללא הזמנה של נגנים או תזמורות, ובנוסף, מספר מנות הבר יעמוד על 400, והם כלולים כמובן במחיר התשלום על האולם, ולגבי השתייה, יוגשו מים ומיץ תפוזים בלבד.
יצוין, כי האדמו"ר התבטא לאחרונה בדבר חשיבות קיום חתונות בצורה מצומצמת ואמר כי זוג שיינשא לפי התקנות מובטח להם חיים מאושרים.
..............
בעלי שר בחתונות אז מבחינתי אל תעזבו את המתכונת הזאת
איזה כיף שאני לא כמו כולםפתאום תוך כדי עולה בי המחשבה שהסיבה שאין שום סיכוי לשינוי בעניין הזה
זה
ששימו לב שיש חרם על בורסלינו ומנסים לעשות חרם על הספאר
הרבה פעמים מדברים על מחירי הביגוד היקרים
הפאות היקרות וכו וכו
הסיבה שאין סיכוי לשינוי לדעתי בשלל הדברים
זה בעצם שכל הדברים הללו הם רמת חיים גבוהה והם דברים שקשורים למודרניזצייה שחודרת בקרב מחנינו
ונשאל בכנות :איזה בחור הייתם מעדיפים לבת שלכם
בחור מצוייין מוולפסון או בחור באותה רמה רק שהוא מבית מדרש עליון??
התשובה לשאלה הזאת תסביר בדיוק מדוע אין שום סיכוי לשינוי
ברגע שכולם מעדיפים בחור שהוא הולך יותר סטייל יותר אינטלגנטי
ומחפש יוקרה וכו
ברור שזה יתבטא בשלל תחומים
ולהגיד מחד גיסא אני מעוניין בבחורים מהסוג הזה
ומאידך לומר אני לא מעוניין ברמת חיים שלהם
זה בעצם לנסות לקבל בלי לשלם מחיר
אני לא מנסה להצדיק כמובן-אבל ברור לכולם שהא בהא תליא
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: