כל מי שכבר זכה להקים את ביתו מבין חברי\ות הפורום הנכבדים, וכבר זכה שעבר מאז כמה חדשים, כבר לא זוכר איך הזמר/קלידן היה נראה וכו' (אא"כ הוא מוכר או מכר וכו'.)
אף אחד לא פותח את אלבום התמונות יותר מ5 פעמים ב20 שנה הראשונות.
אף אחד לא פוגש אותך עכשיו ברחוב ומעדכן שעד לרגע זה הוא לא רגוע מכך שבאויפרוף שלו הקוגל היה קר.
אף אחד לא זוכר מי היה הצלם, איך היה נראה האולם וכו' וכו'.
[כמובן שהכל מאוד מוכלל, ויש הרבה שלוקח להם יותר זמן 'להשתחרר' מהחתונה וכו', בד"כ בילד הראשון זה קורה.]
מה שתמיד יזכרו זה שהאבא היה נראה קצת מוטרד במהלך החתונה מכך שהגמ"ח מחתונות א.ג.ה שמע מגמ"ח חתונות ב.ד.ו. שאין לו מהיכן להתחיל להחזיר, ואשר על כן הם רוצים להפסיק לגלגל את החתונות הנ"ל ודורשים פירעון מיידי.
ואם חלילה וחס הלב של אבא גם לא עמד בזה ופקע רח"ל, אזי בוודאי לא ישכח האירוע.
אני מבחינתי לפני חתונתי אמרתי להורי שליט"א שזאת ממש השחתה לשלם לאוכל של חבירי/בני דודי/שכיני/מכרי וכו' 24,000 ש"ח.
מבחינתי הם מוזמנים לאכול געפילטע פיש עם לחמניה, לא עבדתי 685 שעות עבודה (בערך 6 חדשי עבודה בד"כ) (עפ"י 35 לשעה) בשביל ש'ההוא' יאכל מנה מגונדרת.
לצערי הם ענו שהם משלמים וזה לא עסקי, ומה יאמרו הבריות וכו'.
בתזמורות הם לא מבינים כך שזכיתי להקל מעליהם ולהזמין 2 חברים שנטלו יחדיו 4,600 ש"ח 2,800 - 1,800...
השמחה הרקיעה שחקים וכולם רקדו ונהנו עד הגג.
אף אחד לא ידע ולא חש שהזמר שר לראשונה בחייו בחתונה, ועד ליום זה שר הוא רק בשמחת בית השואבה בקהילתו וכדו'.
אם לא ש'מה לעשות?' ו'מה יאמרו' הרי שחתונות היו עולות הרבה פחות ממה שהם עולות כיום לריק!!!
2 סירי ענק.
1 מלא במושטים.
והשני מלא בטשולנט בשרי בקרי (!)
יחדיו לא חוצים את רף ה500 -800 ש"ח.
לחמניות שתיה סלטים וקינוח
עוד 600-800 ש"ח
סה"כ אוכל לחתונה (מפנק מאוד! בקר, דגים, אבל זה לא מ'קייטרינג' אלא בסירים שכורים רח"ל) 1,100-1,800.
אבל הרי מאוד מאוד לא נעים להביא כזה אוכל פשוט.
אז יאללה
תביאו אוכל רגיל כמו כולם
אבל
24,000 שקל??????
השתגעתם????
600+ שעות עבודה???
כי ההוא יעקם את האף??
איך אמר מי שאמר 'ומה עם יפי הנפש שיעקמו את אפם? נו שוין, יהיה להם אף עקום...'
מניסיון שלי (הייתי ה'מרקיד' בחתונות הישיבה) אם החתן שמח וכריזמטי, החתונה שמחה לא משנה המקום והתזמורת, ואם לא - אז לא (ברך כלל כמובן, אך בכל אופן זה...) לא משנה איפה ומי מנגן!!!
חד וחלק!!!
חבל
הילד אח"כ גר בכוכים טחובים ואין לאל ידכם להושיע
את ה120,000 ש"ח שרציתם לבזבז בערב אחד תתנו לו להתחלת הון עצמי כלשהו.
כי את הדוחק והמריבות בשנים הראשונות - זוכרים מאוד!! בשונה מליל החתונה...
אף אחד לא פותח את אלבום התמונות יותר מ5 פעמים ב20 שנה הראשונות.
אף אחד לא פוגש אותך עכשיו ברחוב ומעדכן שעד לרגע זה הוא לא רגוע מכך שבאויפרוף שלו הקוגל היה קר.
אף אחד לא זוכר מי היה הצלם, איך היה נראה האולם וכו' וכו'.
[כמובן שהכל מאוד מוכלל, ויש הרבה שלוקח להם יותר זמן 'להשתחרר' מהחתונה וכו', בד"כ בילד הראשון זה קורה.]
מה שתמיד יזכרו זה שהאבא היה נראה קצת מוטרד במהלך החתונה מכך שהגמ"ח מחתונות א.ג.ה שמע מגמ"ח חתונות ב.ד.ו. שאין לו מהיכן להתחיל להחזיר, ואשר על כן הם רוצים להפסיק לגלגל את החתונות הנ"ל ודורשים פירעון מיידי.
ואם חלילה וחס הלב של אבא גם לא עמד בזה ופקע רח"ל, אזי בוודאי לא ישכח האירוע.
אני מבחינתי לפני חתונתי אמרתי להורי שליט"א שזאת ממש השחתה לשלם לאוכל של חבירי/בני דודי/שכיני/מכרי וכו' 24,000 ש"ח.
מבחינתי הם מוזמנים לאכול געפילטע פיש עם לחמניה, לא עבדתי 685 שעות עבודה (בערך 6 חדשי עבודה בד"כ) (עפ"י 35 לשעה) בשביל ש'ההוא' יאכל מנה מגונדרת.
לצערי הם ענו שהם משלמים וזה לא עסקי, ומה יאמרו הבריות וכו'.
בתזמורות הם לא מבינים כך שזכיתי להקל מעליהם ולהזמין 2 חברים שנטלו יחדיו 4,600 ש"ח 2,800 - 1,800...
השמחה הרקיעה שחקים וכולם רקדו ונהנו עד הגג.
אף אחד לא ידע ולא חש שהזמר שר לראשונה בחייו בחתונה, ועד ליום זה שר הוא רק בשמחת בית השואבה בקהילתו וכדו'.
אם לא ש'מה לעשות?' ו'מה יאמרו' הרי שחתונות היו עולות הרבה פחות ממה שהם עולות כיום לריק!!!
2 סירי ענק.
1 מלא במושטים.
והשני מלא בטשולנט בשרי בקרי (!)
יחדיו לא חוצים את רף ה500 -800 ש"ח.
לחמניות שתיה סלטים וקינוח
עוד 600-800 ש"ח
סה"כ אוכל לחתונה (מפנק מאוד! בקר, דגים, אבל זה לא מ'קייטרינג' אלא בסירים שכורים רח"ל) 1,100-1,800.
אבל הרי מאוד מאוד לא נעים להביא כזה אוכל פשוט.
אז יאללה
תביאו אוכל רגיל כמו כולם
אבל
24,000 שקל??????
השתגעתם????
600+ שעות עבודה???
כי ההוא יעקם את האף??
איך אמר מי שאמר 'ומה עם יפי הנפש שיעקמו את אפם? נו שוין, יהיה להם אף עקום...'
מניסיון שלי (הייתי ה'מרקיד' בחתונות הישיבה) אם החתן שמח וכריזמטי, החתונה שמחה לא משנה המקום והתזמורת, ואם לא - אז לא (ברך כלל כמובן, אך בכל אופן זה...) לא משנה איפה ומי מנגן!!!
חד וחלק!!!
חבל
הילד אח"כ גר בכוכים טחובים ואין לאל ידכם להושיע
את ה120,000 ש"ח שרציתם לבזבז בערב אחד תתנו לו להתחלת הון עצמי כלשהו.
כי את הדוחק והמריבות בשנים הראשונות - זוכרים מאוד!! בשונה מליל החתונה...
נערך לאחרונה ב: