שלא יהיה על האוטובוס שיהיה ברחוב, כמו ברכבת.נכון
אני רק אומר שזה אפשרי, עיין ערך באר שבע שיש בכל אוטובוס מכונת תשלום
שלא יהיה על האוטובוס שיהיה ברחוב, כמו ברכבת.נכון
אני רק אומר שזה אפשרי, עיין ערך באר שבע שיש בכל אוטובוס מכונת תשלום
מודיעין עילית: 76.5 ש"ח. אין הבדל בין נוער למבוגר.אגב, כמה עולה כיום חופשי חודשי במודיעין עילית ווביתר עילית?
זה הבעיה של תושבי באר שבע שמתפנקים עם הרכב הפרטי,אתם רק מצדיקים את מה שהם כותבים
שהשימוש בביתר הוא מטורף והיות ותח"צ זה משהו מסובסד
זה עולה למדינה המון כסף
אם נקבל את הנתונים בדמרקר כנכונים בביתר יש 10 אלף משפחות בערך ועלות השנתית של תח"צ עלתה 200 מיליון (נשמע לי הזוי) זה אומר שהמדינה השקיעה בשנה 20,000 ש"ח למשפחה ! או כ 3500 ש"ח לנפש !
מייצרים קומבינות אשר מביאות להנחות של מאות אחוזים באזורים מסויימים בלי קריטריונים כלשהם ואח"כ כשמייצרים שוויון שואלים איך מעיזים לפגוע ?איך זה יכול להיות שרפורמה להיטיב בסוף פוגע בעיקר בעיקר משתמשי התחב'צ?? זה לא שנאה??....
לא,זה הגיוני.לראש של גוי זה תמיד הגיוני לשנוא יהודי.אין מה לעשות
102כמה עלה עד היום חודשי חופשי בתוך העיר בית שמש מישהו יודע?
לא 16 ש"ח, אלא 27 ש"ח, [זה מעל 120 ק"מ] וללא הנחה של 20%.הנסיעה הרחוקה (שהיא לא יומיומית) מוזלת על חשבון הנסיעה הקרובה.
אבל שימו לב שזה לא רק החופשי ארצי, זה כמעט כל נסיעה.
מטבריה לירושלים ולב"ב- 16 ש"ח!!
לירושלים זה גבולי, לב"ב זה פחות. זה מהמחשבון:לא 16 ש"ח, אלא 27 ש"ח, [זה מעל 120 ק"מ] וללא הנחה של 20%.
למה אני לא מצליח להשתמש בסימולטור הזה?לירושלים זה גבולי, לב"ב זה פחות. זה מהמחשבון:צפה בקובץ המצורף 1097949
עד גילה זה יותר מ120 ק"מ אבל לשאר ירושלים זה פחות מ120 (אוירי)
ולב"בצפה בקובץ המצורף 1097952
לויד'ע. תחשוב שלנוער זה 8 ש"ח!!למה אני לא מצליח להשתמש בסימולטור הזה?
באיזו חברת סינון אתם?למה אני לא מצליח להשתמש בסימולטור הזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: