כדאי שתבדקו, הכדור מינירין לא עוזר לכל אחד ואם הוא עזר לכם זה מקסים תודה לה', רק מה שזה לא בריא ובטח לא לחיות על זה קבוע, אני מאמינה שאם כבר למעלה משנה הוא לוקח את הכדור והכל יבש סביר להניח שהגוף כבר למד גם להיות יבש ללא עזרים,הבן שלי עד גיל 8 היה עם טיטול
השתדלתי לא להבליט ולא לעשות ענין, ולשדר לילד שאין ברירה, כלומר עוד קשה לו....
במקרה הגעתי לאורולוג נראה לי משהו כזה, סיפרתי לו שהוא מרטיב
הוא אמר לי תביאי לו 'מינירין' כדור אחד, אם לא עוזר אז שתיים ולא להפסיק את זה
התחלנו כדור אחד בהמשך עלינו לשתיים
תודה לק-ל
פתחנו עיניים - הטיטולים עפו מהבית ואין בנמצא [לא כולל את התינוקת...]
תודה לה' הילד כ"כ רגוע
הוא כבר בין 9 פלוס,
לא מעיזה להפסיק עם זה...
נסיעות כשיוצאים לסבתא וכו' הבן שלי לא מעיז לצאת מהבית בלי זה
בינתיים לא חולמת להפסיק [מפחדת....]
עוד תקופה אני יחזור לרופא ההוא ואשאל מה הלא.ה....
ממליצה לך להתחיל להפרד מהמנירין, תתייעצו עם רופא באיזה קצב להפסיק כי הגוף כבר רגיל אבל ברור שאלו כדורים שההשפעה על הגוף לטווח רחוק זה לא משהו, ובזה הרופאים פחות אוהבים לשתף
באופן כללי לגבי כל מה שנידון כאן בעניין הטיטול, תרשו לי להוסיף את ההיבט שלי מהנסיון שלנו, זה באמת עוזר טכנית שיש שקט, אבל לא טוב בכלל לדימוי של הילד, הפתרון שאנחנו הרגשנו שהוא הכי נכון לבריאות הנפשית של הילד היא להעיר בלילה לשירותים פעם, פעמיים לפי הצורך. עם הזמן אפשר לראות שהצורך יורד, בתחילה בד''כ צריך להעיר פעמיים, יש כאלה שיצרכו גם שלש וכעבור כמה חוד' אפשר לראות שהילד מסתדר עם פעם אחת ומתישהוא גם זה יפסיק.
חשוב לדעת, ואת זה אמר לי אורולוג מומחה, שלהעיר בלילה זה לא כדי להרגיל את הילד לקום כשצריך כי זה לא יקרה, ילד עם הרטבת לילה זו בעיה פיזיולוגית, הוא גם בד''כ ישן עמוק ובבוקר לא ידע בכלל שלקחו אותו לשירותים.
מה כן, זה חוסך מכונות כביסה, וריח לא נעים ובושות לילד לקום רטוב או לישון עם טיטול....
פתרון טכני אם רוצים לשלוח את הילד לישון מחוץ לבית זה התחתוני טיטול.
הרבה כח איפוק וסבלנות !!!