הוא כנראה ממילא מתבייש מעצם ההרטבה, אז בשיתוף שלו בתהליך מתוך אמפטיה והבנה, ובטחון מלא של ההורים ניתן לעשות את זה בצורה טובה.הילד לא מתבייש בו?
הוא כנראה ממילא מתבייש מעצם ההרטבה, אז בשיתוף שלו בתהליך מתוך אמפטיה והבנה, ובטחון מלא של ההורים ניתן לעשות את זה בצורה טובה.הילד לא מתבייש בו?
אשמח גם לדעתיש רינה פארם שזה תרופות שלוקחים ועוזר
אבל משהו שאני שמעתי שממש עוזר ואפילו בחינם
אם את רוצה אני יכתוב לך בפרטי
אולי אפשר טיפים כאן לתועלת כולםכמטפל ברפואה משלימה אשמח לתת מידע
שמעון קראוס - עוצמת המגע
0527623145
קו המידע הוא שלי, ואני מטפלת בהרטבת לילה עם "זמזם הרטבה"מישהי מכירה את הקו מידע של הזמזם הרטבה? מי זה? מה עומד מאחורי זה?
גם אני הייתי שמחה לשמועאולי אפשר טיפים כאן לתועלת כולם
תודה מראש!
כמה זמן אתם אחרי הטיפול?לנו יש נסיון עם 2 ילדים, ניסינו הכל , גם זמזם הרטבה מיד שרה, גם מלא תרופות סבתא ולהעיר בלילה , מה שעזר בסוף, (אחד מהם בגיל 10, שלא היתה לו טיפת מוטיבציה להצליח...)
הוא הטיפול של ד"ר שגיא.
טיפול משולב עם פגישות או מעקב דרך האתר, + כמובן סדינית שמצפצפת עם ההרטבה.
מה ששונה מהזמזם, שהוא לא נח, וגם פעמים רבות יצא מהמקום.
וגם חלק חשוב מאוד בטיפול היה המעקב היומיומי, צריך כל יום לסמן בטבלה את השעה, הגודל, וכו'
חייבים לקום לשירותים כשמצפצף, גם אם לא צריכים (להרגיל את המח), וגם ההסברים ותרגילים לחיזוק השריר.
לא האמנו אבל זה עזר פלאים! ממליצים בחום!
ועוד משהו חשוב: הוא מסביר לילד (וגםלהורים) שזה ממש לא בעיה של הילד,
זה שינה עמוקה יותר, ועוד הסברים מניחים את הדעת שהילד לא ירגיש אשם.
בהצלחה!
מעניין.חצי שנה +
לא כ"כ ענין של טיפים אלא צורת טיפול משולבת שמאד הוכיחה את עצמה בעניןאולי אפשר טיפים כאן לתועלת כולם
תודה מראש!
אני גם אשמח מאד אם תכתבי לי בפרטי.יש רינה פארם שזה תרופות שלוקחים ועוזר
תנסי בלי פוךמישהו התנסה בטיפול רגשי לבעיית הרטבה לגילאים הנ"ל?
אולי באחיה או בעזר מציון? עם הפניה לטיפול רגשי מרופא ילדים?
תודה!
שיהיה חורף רטוב ולילה יבש! הלוואי. זה ממש קשה ההרטבה עם שמיכת פוך.. חיפשתי המון ציפוי ניילון לפוך בחנויות אין.
בד"כ הרטבת לילה ראשונית (זאת אומרת ילד שלא היה יבש) לא נובעת מבעיה רגשית - בשונה מהרטבת יום שיכולה להגיע מבעיה רגשיתמישהו התנסה בטיפול רגשי לבעיית הרטבה לגילאים הנ"ל?
אשמח עם תכתבי לייש רינה פארם שזה תרופות שלוקחים ועוזר
שיהיה חורף רטוב ולילה יבש! הלוואי. זה ממש קשה ההרטבה עם שמיכת פוך.. חיפשתי המון ציפוי ניילון לפוך בחנויות אין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: