דרוש מידע הרטבת יום ולילה בילדה בת 5.5, עזרה!!!!!

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מענין אם מישהו נתקל בזה,
אצל בנים יש הרבה פעמים חור קטן מידי שגורם להרטבות ולהשפרצות וכו׳, (1 מתוך 10 ילדים סובל מזה, נפתר בניתוח הכי קטן שיכול להיות)
במסגרת מחקר שעשיתי על זה, ראיתי שיש בנות עם בעיה דומה,
יכול להיות שהאורולוג לא בדק את זה?
הייתם אצל אורולוג מומחה?

יראת גאולה

משתמש מקצוען
ילדה בת 3.5 שמלכלכת גם יכול לעזור פיזיותרפיה?
יבשה יום ולילה לגמרי
אבל מלוכלך לא שולטת בכלל.
היו פעמים בודדות שעשתה בשירותים בהמון מאמצים..
מלכלכת גם בגן...
אני ממש נואשת כבר
יכול להיות קשור לפיזיותרפיה, אבל לפני כן כדאי ללכת לרופא ילדים לבדוק את שאר ההקשרים הפיזיים.
גם לי זה נשמע עצירות כרונית, אבל אני רואה שכבר ניסיתם נורמלקס. בכל זאת, לדעתי כדאי להתעקש יותר ולחזור לרופא הילדים כמה פעמים שצריך כדי לדייק איפה הבעיה.
לגבי הרטבה, אני יודעת שפיזיותרפיסטיות רצפת אגן מתעסקות עם זה הרבה, וממילא יש להן ניסיון בתחום לזהות גם דברים שלא קשורים ישירות למה שהן עובדות עליו. אבל לגבי בריחת צואה אם זה לא קשור לשרירים, אני לא יודעת עד כמה הפיזיותרפיסטית תהיה מנוסה כדי לעזור.

רינהרינה

משתמש מקצוען
אפשר לבקש מאורולוג ילדים הפניה למחלקת אורולוגיה ילדים בשערי צדק,
עושים שם לילדים תרגילים לחיזוק רצפת האגן (אולי ביופידבק?), אם יש צד שהבעיה היא בשרירים כדאי לנסות.
מעבר לזה מהנסיון הרב שצברתי לצערי בנושא-
אם נראה לך שעשית מה שאפשר כדאי פשוט להרפות, ייתכן שהילדה מרגישה את המתח סביב הנושא וזה מחמיר את המצב,
אם הבעיה היא בעיקר בבית ולא בגן (תודי לה' על זה, לא פשוט לקבל כל צהריים ילד רטוב ומסריח) את יכולה לקחת אותה כמה פעמים אחה"צ לשרותים בלי לעשות עסק, פשוט לתת לה יד ולקחת אותה,
מאמינה שאם תקופה היא תתרגל להיות יבשה זה יעזור לה להיגמל לחלוטין (וגם המתח שלך בנושא יפחת, וממילא...)

רינהרינה

משתמש מקצוען
רעיון נוסף לילדה שמרטיבה:
אני קניתי בעלי אקספרס פעמון שמחברים לילדה-
קליפס אחד ללבנים שמחובר בחוט לפעמון אותו אפשר להצמיד לזרוע, זה אמור להיות נסתר שאף אחד לא רואה, וכשרק מתחיל להתרטב זה רוטט (או מצלצל לפי בחירה),
אני יודעת שיש דומים לזה הרבה- המעלה בפעמון הספציפי הזה היא שניתן לבחור מצב של רטט, כך אף אחד מסביב לא שם לב, רק הילדה.

989

משתמש חדש
אצלינו גם... כל היום :(
השבוע חשבתי על רעיון חדש,
לקנות לילדה שעון אלקטרוני שעושה צפצוף קטן כל פעם שעוברת שעה [פעם היה לי כזה בתור ילדה...]
הייתי כבר בחנות המוכר נתן לי משהו אבל זה לא זה [לא מצפצף]
לשים לה על היד וכל פעם שהיא שומעת צפצוף היא צריכה ללכת
יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג כזה שעון?

שיעור חלון

משתמש רשום
רפרפתי על האשכול וראיתי שאף אחד לא אמר לך את מה שאני רוצה לומר...
היה לי אותו דבר עם הבן שלי שהיה בשעתו באותו גיל. הלכתי איתו לטיפול אחד שלושת המימדים. והעניין נפתר. שווה לנסות.
היה לי אותו בעיה עם הבת שלי הלכתי לאחת המומחיות לשלושת המימדים ועזר קדחת בצלחת...

שיעור חלון

משתמש רשום
אצלינו גם... כל היום :(
השבוע חשבתי על רעיון חדש,
לקנות לילדה שעון אלקטרוני שעושה צפצוף קטן כל פעם שעוברת שעה [פעם היה לי כזה בתור ילדה...]
הייתי כבר בחנות המוכר נתן לי משהו אבל זה לא זה [לא מצפצף]
לשים לה על היד וכל פעם שהיא שומעת צפצוף היא צריכה ללכת
יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג כזה שעון?
רעיון פצצה אני עשיתי את זה במחשב והבת שלי מעצמה רצה לשרותים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה