או שכותבים על זה לחם טחינה.............לי יש פטנט יותר טוב.
מכינים פשטידה למשל, מכסים עם נייר כסף ורושמים באותיות קידוש לבנה
שייך לכהן (השכנים כמובן...)!!
או שכותבים על זה לחם טחינה.............לי יש פטנט יותר טוב.
הגבתי לטענה של "תקציב".והמדינה אמורה לספק "לחם עבודה".
ובכלל המשיח אמור לבוא.
אוכל הוא צורך אנושי, ובגיל ההתבגרות הצורך אף גדול יותר.אז הוא מתפרק על אוכל.
זה צורך אנושי וזה נהדר.
אין שום בעיה להתפרק על אוכל, וזה עדיף ממאה ואחת דרכים גרועות יותר להתפרק, וגרוע יותר ממאה ואחת דרכים טובות יותר להתפרק.אוכל הוא צורך אנושי, ובגיל ההתבגרות הצורך אף גדול יותר.
תאבון בריא זה נהדר.
התפרקות על אוכל, אינה בריאה, ואינה הולמת.
אין שום בעיה להתפרק על אוכל, וזה עדיף ממאה ואחת דרכים גרועות יותר להתפרק, וגרוע יותר ממאה ואחת דרכים טובות יותר להתפרק.
(הבעיה מתחילה כאנשים חושבים שאחרים יסתכלו עליהם בעין עקומה לו הם יתפרקו על אכול)
זה גם ענין של גילמחילה מכל הפילוסופים הנכבדים מאוד,
השאלה שלי בפתיחת האשכול היתה יותר על העצמאות שמגלים הבחורים, כי ילד בן עשר לא יפתח את המקרר, יוציא כמה שניצלים יחמם ויאכל. לא אצלנו, בכל אופן.
ויפה וטוב ענו רבים וטובים איך לתעל את זה באופן חיובי.
לא דובר כאן על עדר בופאלו. הם לא מתפרקים באוכל, לא בולסים כיכר לחם ויוצקים סיר חמין לגרונותיהם.
דובר על בחורים נחמדים בעלי "מידעס" שמגלים עצמאות רבה ועל דרכים לעזור לי להתמודד עם זה.
בעיקרון, אצלי, מוצרי חלב פשוטים, כגון: חלב, גבינה, קוטג', לבן, יוגורט ללא סוכר, חופשי. כנ"ל פריכיות, ביסקוויטים, פירות ירקות וביצים.מחילה מכל הפילוסופים הנכבדים מאוד,
השאלה שלי בפתיחת האשכול היתה יותר על העצמאות שמגלים הבחורים, כי ילד בן עשר לא יפתח את המקרר, יוציא כמה שניצלים יחמם ויאכל. לא אצלנו, בכל אופן.
לא דובר כאן על עדר בופאלו. הם לא מתפרקים באוכל, לא בולסים כיכר לחם ויוצקים סיר חמין לגרונותיהם.
דובר על בחורים נחמדים בעלי "מידעס" שמגלים עצמאות רבה ועל דרכים לעזור לי להתמודד עם זה.
יש שתי בעיות להתפרק על אוכל.
1. זה משמין!
2. זה בעייתי מבחינת מידות, כמו הדוגמה שנתן "בבא קמא" על בחור שיודע שאמא שלו תצטרך שוב לעמוד ולהכין, או מי שיודע שלא ישאר אח"כ לאחרים.
ודאי שעדיף להתפרק על אוכל מאשר בצורה יותר בעייתית, אבל יש עוד דרכים כשרות "להתפרק".
@אלפי תודות
אני דווקא מקנאה במי שיכול לאכול ככר לחם שלמה ולהישאר רזה. הלוואי עלי.
או לכתוב: קציצות דוחן.לי יש פטנט יותר טוב.
לי יש פטנט יותר טוב.
בעקרון מזדהה כמעט עם כל מילה באשכולמחילה מכל הפילוסופים הנכבדים מאוד,
1. לבקש מהם שיעדכנו/יבקשו רשות לפני שלוקחים משהועל דרכים לעזור לי להתמודד עם זה.
זה מה שהם אוכלים.אצלנו מכינים:
פשטידה / פירות שטופים וחתוכים / תפו"ע אפויים / עוגות וכו'
במיוחד לבחורי ישיבה שחוזרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: