עזרה הרגלי אכילה של בחורים כשמגיעים הביתה

רעמית

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
איזה כיף זה בחורים....
הבין הזמנים הזה, שהבחורים חוזרים הביתה, והבית באוטוסטרדה, הפה והמטבח על גלגלים, השעון שמכיר פתאום את בני הבית גם בשעות הקטנות, הקולות הרמים והצחוק.
תבלו, תהנו ותנצלו!!!!!!!!!!

שלס

משתמש מקצוען
סלחו לי זה אשכול אנטישמי למדי
מה יש בבחור ישיבה שיגרום לו לגמור כיכר לחם?
אם זה נושא של גיל אז מה הקשר לישיבה?
זה לא אנטישמי, זו המציאות.

השאלה מה יש בבחור ישיבה שיגרום לו לגמור כיכר לחם, היא באמת נושא שצריך ניתוח לעומק.
אני רק נזכר בכמויות הלחם, גבינה, ביצים, שאכלתי ספונטנית בארוחת בוקר סטנדרטית בישיבה.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
זה לא אנטישמי, זו המציאות.

השאלה מה יש בבחור ישיבה שיגרום לו לגמור כיכר לחם, היא באמת נושא שצריך ניתוח לעומק.
אני רק נזכר בכמויות הלחם, גבינה, ביצים, שאכלתי ספונטנית בארוחת בוקר סטנדרטית בישיבה.
אין פה שום קשר לאנטישמיות יש פה כמה דברים אחרים
א: גם נערים מסוג שונה הם אוהבים לאכול הרבה, מה לעשות זה אחד הדברים שמגיעים אם הגיל, אבל ברוך השם לנו אין נערים אחרים יש לנו בחורי ישיבה ועל זה אנו גאים
ב: באמת בחורי ישיבה בדרך כלל יותר רעבים, ואם אתה @דן הלמדן אז אתה בטח מבין שבחור ישיבה שמורעב במשך חודש במקום שיש קציצות אלוקים וכדו' צריך לאכול יותר לחם ויותר דברים בזמנים אחרים, בתור פיצוי ולכן במקום לרדת על הבחורים אפשר לעזור להם, ויש הרבה צורות לעזרה וכל אחת תעשה מה שהיא מבינה, אני לדוגמה הכרתי אמא ששלחה לבנה בישיבה בכל ליל שישי את כל מאכלי השבת והרבה מכל דבר כולל סיר קוגל ענקי של איזה 50 מנות בשבילו ובשביל כל חבריו.

נערך לאחרונה ב:

צפורן

משתמש מקצוען
בחור שאוכל ככר לחם שלמה, זה או בחור מורעב, שאין לו אוכל אחר, או שאחרי חודש הוא יראה כמו חבית.

נראה לי שמרוב בדיחות, אנשים כאן שכחו שבחורים בגיל ההתבגרות זקוקים למזון בריא, מגוון, ובכמות מספקת.
(לפעמים גם הטבחית בישיבה "שוכחת" את זה.)

אני לא חושבת שבחורי ישיבה זה בור בלי תחתית.
רוב הבחורים, למרות שאינם ספורטאים, נראים נורמלי.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
איזה כיף זה בחורים....
הבין הזמנים הזה, שהבחורים חוזרים הביתה, והבית באוטוסטרדה, הפה והמטבח על גלגלים, השעון שמכיר פתאום את בני הבית גם בשעות הקטנות, הקולות הרמים והצחוק.
תבלו, תהנו ותנצלו!!!!!!!!!!
פתאום אני רוצה עוד בנים(יש לי רק אחד;))

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
וברצינות,נראה לי שבחור שלא נמצא כל היום/כל השבוע/פעם בחודש בבית צריך להשלים חסרים
אני זוכרת שאחים שלי היו מגיעים הם היו פותחים את כל הארונות (גם של הבגדים:eek:)כדי לראות מה התחדש,והיו אוכלים כמויות גדולות,נראה לי זה סוג של פיצוי על העדרות ארוכה,ודרך האוכל הם משלימים חסכים...תחשבי כמה ארוחות בית הם פספסו כשהיו בישיבה,הם רק מנסים להשלים ..
אצל חמותי תמיד יש רק אוכל ועוגיות פשוטות מאפה בית בכמויות,אין חטיפים ועוגות קנויות בכלל,גם כשהיום יש נכדים אין ממתקים,רק אוכל ועוגות,אולי באמת זה פתרון חסכוני...

להרגיש בבית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
וברצינות,נראה לי שבחור שלא נמצא כל היום/כל השבוע/פעם בחודש בבית צריך להשלים חסרים
אני זוכרת שאחים שלי היו מגיעים הם היו פותחים את כל הארונות (גם של הבגדים:eek:)כדי לראות מה התחדש,והיו אוכלים כמויות גדולות,נראה לי זה סוג של פיצוי על העדרות ארוכה,ודרך האוכל הם משלימים חסכים...תחשבי כמה ארוחות בית הם פספסו כשהיו בישיבה,הם רק מנסים להשלים ..
אצל חמותי תמיד יש רק אוכל ועוגיות פשוטות מאפה בית בכמויות,אין חטיפים ועוגות קנויות בכלל,גם כשהיום יש נכדים אין ממתקים,רק אוכל ועוגות,אולי באמת זה פתרון חסכוני...

כשאני הייתי בפנימייה ושבתי הביתה, לא פשטתי על ארונות המטבח וחיסלתי אוכל..
כן פתחתי ארונות והשלמתי קריאת עיתונים שהחמצתי..
בחורי ישיבה (במשפחות מסוימות) פשוט אוכלים הרבה. המון.
זוכרת משפחה של דודים שהיו מכינים לשבת סיר ע-נ-ק של תפו"א שלמים מקולפים ובלע"ר כולם נאכלו וגם רבו על מה שנשאר...
אם היו להם חסכים משהותם בישיבה לא היו שולחים בחורים לפנימיות...

ולפותחת האשכול- תאור חמוד מאוד. נהנתי.

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
כשאני הייתי בפנימייה ושבתי הביתה, לא פשטתי על ארונות המטבח וחיסלתי אוכל..
כן פתחתי ארונות והשלמתי קריאת עיתונים שהחמצתי..
בחורי ישיבה (במשפחות מסוימות) פשוט אוכלים הרבה. המון.
זוכרת משפחה של דודים שהיו מכינים לשבת סיר ע-נ-ק של תפו"א שלמים מקולפים ובלע"ר כולם נאכלו וגם רבו על מה שנשאר...
אם היו להם חסכים משהותם בישיבה לא היו שולחים בחורים לפנימיות...

ולפותחת האשכול- תאור חמוד מאוד. נהנתי.
למה כוונתך במשפחות מסוימות?זה נראה לי נטו גנים...

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
שמעתי על אחת שלוקחת עוגת גבינה טרייה ומגרה
מכסה בנייר כסף ורושמת: 'איטריות משבוע שעבר'..
אף בחור לא חושב להתקרב לאזור...
זה לא מרתיע בחורים כי זה מה שהם בין כה אוכלים בישיבה...;)
אגב, תתארו לעצמכם בארוחת ערב יש "שלווה עם חלב" וזה אמור להספיק עד הבוקר (ולא לשכוח שאריות ערב לפני סד"ג), והלחם לא בדיוק מהיום... אז ככה שאין כ"כ מה לאכול... ולמדתי בישיבה שנקרא שהיה לה כסף.

צפורן

משתמש מקצוען
בד"כ זה לא עניין של שכחה אלא של תקציב
ההורים משלמים.
הישיבה אמורה לספק אוכל בריא, שהוא בשום פנים ואופן לא מותרות.
שלווה עם חלב, לדוגמה, לא יותר זולה מלחם, טחינה, חלב וירקות בסיסיים. זה נטו עצלות.

משה גל

משתמש מקצוען
בחור ישיבה הוא אדם תוסס בגיל מאוד תוסס.
מקבילו בכל העולם - עושה מה שעושה. טיולים, מסיבות כל סופ"ש, בילויים, מריחות, בריחות, מריבות, אופנועים, נסיעות ומה לא (---)?!
בחור ישיבה לומד כל היום, שזה דבר קשה מאוד (גילוי מרעיש לנשות הפורום...). אין לו כמעט פעילויות פנאי חוץ מנייעס (וזה נושא לאשכול נפרד), וטיולים בבין הזמנים. אה, וגם ים בקיץ.
אז הוא מתפרק על אוכל.
זה צורך אנושי וזה נהדר.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה