החלק הראשון נורמלי, החלק השני חריג.לבחורים שלי מאד אכפת איך הם נראים, והם מקפידים על תזונה נכונה.
הם חריגים???
החלק הראשון נורמלי, החלק השני חריג.לבחורים שלי מאד אכפת איך הם נראים, והם מקפידים על תזונה נכונה.
הם חריגים???
בחור ישיבה זה בור בלי תחתית. תמיד עייף, תמיד רעב
זה לא אנטישמי, זו המציאות.סלחו לי זה אשכול אנטישמי למדי
מה יש בבחור ישיבה שיגרום לו לגמור כיכר לחם?
אם זה נושא של גיל אז מה הקשר לישיבה?
סלחו לי זה אשכול אנטישמי למדי
אין פה שום קשר לאנטישמיות יש פה כמה דברים אחריםזה לא אנטישמי, זו המציאות.
השאלה מה יש בבחור ישיבה שיגרום לו לגמור כיכר לחם, היא באמת נושא שצריך ניתוח לעומק.
אני רק נזכר בכמויות הלחם, גבינה, ביצים, שאכלתי ספונטנית בארוחת בוקר סטנדרטית בישיבה.
פתאום אני רוצה עוד בנים(יש לי רק אחד)איזה כיף זה בחורים....
הבין הזמנים הזה, שהבחורים חוזרים הביתה, והבית באוטוסטרדה, הפה והמטבח על גלגלים, השעון שמכיר פתאום את בני הבית גם בשעות הקטנות, הקולות הרמים והצחוק.
תבלו, תהנו ותנצלו!!!!!!!!!!
בד"כ זה לא עניין של שכחה אלא של תקציב(לפעמים גם הטבחית בישיבה "שוכחת" את זה.)
עם בנות כל השנה הערבים נראים כךפתאום אני רוצה עוד בנים(יש לי רק אחד)
ניחמתני,יש לי שלוש,אבל הן לא בורחות לשחנ"ש עם חברות?עם בנות כל השנה הערבים נראים כך
וברצינות,נראה לי שבחור שלא נמצא כל היום/כל השבוע/פעם בחודש בבית צריך להשלים חסרים
אני זוכרת שאחים שלי היו מגיעים הם היו פותחים את כל הארונות (גם של הבגדים)כדי לראות מה התחדש,והיו אוכלים כמויות גדולות,נראה לי זה סוג של פיצוי על העדרות ארוכה,ודרך האוכל הם משלימים חסכים...תחשבי כמה ארוחות בית הם פספסו כשהיו בישיבה,הם רק מנסים להשלים ..
אצל חמותי תמיד יש רק אוכל ועוגיות פשוטות מאפה בית בכמויות,אין חטיפים ועוגות קנויות בכלל,גם כשהיום יש נכדים אין ממתקים,רק אוכל ועוגות,אולי באמת זה פתרון חסכוני...
למה כוונתך במשפחות מסוימות?זה נראה לי נטו גנים...כשאני הייתי בפנימייה ושבתי הביתה, לא פשטתי על ארונות המטבח וחיסלתי אוכל..
כן פתחתי ארונות והשלמתי קריאת עיתונים שהחמצתי..
בחורי ישיבה (במשפחות מסוימות) פשוט אוכלים הרבה. המון.
זוכרת משפחה של דודים שהיו מכינים לשבת סיר ע-נ-ק של תפו"א שלמים מקולפים ובלע"ר כולם נאכלו וגם רבו על מה שנשאר...
אם היו להם חסכים משהותם בישיבה לא היו שולחים בחורים לפנימיות...
ולפותחת האשכול- תאור חמוד מאוד. נהנתי.
זה לא מרתיע בחורים כי זה מה שהם בין כה אוכלים בישיבה...שמעתי על אחת שלוקחת עוגת גבינה טרייה ומגרה
מכסה בנייר כסף ורושמת: 'איטריות משבוע שעבר'..
אף בחור לא חושב להתקרב לאזור...
בדיוק לזה...למה כוונתך במשפחות מסוימות?זה נראה לי נטו גנים...
ההורים משלמים.בד"כ זה לא עניין של שכחה אלא של תקציב
היינו חמש בנות... ועדין כתבתי מה שכתבתי.עם בנות כל השנה הערבים נראים כך
בחור ישיבה הוא אדם תוסס בגיל מאוד תוסס.סלחו לי זה אשכול אנטישמי למדי
והמדינה אמורה לספק "לחם עבודה".הישיבה אמורה לספק אוכל בריא, שהוא בשום פנים ואופן לא מותרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: