דרוש מידע הרב הגר - קורסים שווה את המחיר??

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
לפני שמתפלספים פה על המחיר ועל האיש ועל השיטה.
תבדקו ק-ב-ל-ו-ת.
לאיש הזה יש קבלות מטורפות, אני מכירה אישית מנהל מוסדות בכיר מקושר היטב ויושב על משכורת שמנה (מידיעה) שהיה אדם ביישן שלא העז לפתוח את הפה.
אז מה תגידו שזה יקר?
אני מתארת לעצמי שהיום משכורת אחת שלו היא 7500 כפול שש...

וזה לא רק הוא, יש לו באמת הצלחות מטורפות.
אני קצת מכירה את השיטה שלו, זה לא דייל קרנגי טהור, ממש לא.
זו שיטה יהודית של אדם חסידי שורשי שמתבססת מעט על דיל קרנגי, אבל הוא הופך את זה למעשי ומתורגל, כל שיעור אצלו זה תרגילים ואימון וזה סוד ההצלחה של השיעורים שלו.

איש מצליח

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
לפני שמתפלספים פה על המחיר ועל האיש ועל השיטה.
תבדקו ק-ב-ל-ו-ת.
לאיש הזה יש קבלות מטורפות, אני מכירה אישית מנהל מוסדות בכיר מקושר היטב ויושב על משכורת שמנה (מידיעה) שהיה אדם ביישן שלא העז לפתוח את הפה.
אז מה תגידו שזה יקר?
אני מתארת לעצמי שהיום משכורת אחת שלו היא 7500 כפול שש...

וזה לא רק הוא, יש לו באמת הצלחות מטורפות.
אני קצת מכירה את השיטה שלו, זה לא דייל קרנגי טהור, ממש לא.
זו שיטה יהודית של אדם חסידי שורשי שמתבססת מעט על דיל קרנגי, אבל הוא הופך את זה למעשי ומתורגל, כל שיעור אצלו זה תרגילים ואימון וזה סוד ההצלחה של השיעורים שלו.
נשמע קצת מוגזם

ניסן גוק

משתמש פעיל
הקורס הוא מאוד טוב מנסיון של אנשים שמסתובבים איתם
רק שיש כמות אנשים שאחרי שעוברים את הקורס איבדו את כל החן שלהם וכל היופי של הבן אדם זה נקרא אומץ יתר מאנשים שלא דיברו בקרעמלייך בבית מדרש נהיו לאנשים שבכל נושא מתערבים לא לעניין ומדברים כי למדו לא לפחד ועוד דוגמאות כאלו
הסיכום שלי שזה קורס טוב ואפילו טוב מאוד אבל לא לכל אחד זה צריך לעבור סינון כי אם כולם יעברו נתחיל לסבול בחברה מאנשים חסרי טקט למשל שיתחילו להחריב כל נושא {דוגמא קטנה}
שכל אחד יחשוב טוב יבין למה אני מתכוון

הבוס הגדול

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
למישהו יש את המספר שלו?
וכן את המספר של ישראל טאומון מקורסי הנחיית הורים?
תודה רבה

מנסה לעזור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני אישית עברתי את הקורס הזה לפני כ- 6 שנים.
ומצחיק אותי לראות תגובות של אנשים, שמתבססים על שמועות כאלו ואחרים, או על מישהו יחיד שיצא לא מספיק מרוצה...

בשעתו, 3000 ש"ח היה כ"כ יקר - כמו היום 7500 ש"ח....

חוץ מהעובדה שאני אישית נכנסתי לתחום שבחיים לא חלמתי שאצליח בו,
אני נזכר עכשיו בכמה חברי קורס שישבו לצידי,
והיום הם יושבים על תפקידים ומשכורות מכובדים!
וגם האברכים שהיו שם, החלו לפרוח.

מישהו העלה כאן, שקריאת הספרים זה חצי עבודה -
לדעתי, זה אפילו לא עשירית!
העוצמה של משה לייב טמונה בתרגול מדוייק בכדי להרחיב את אזור הנוחות - ואת זה ניתן לעשות רק ע"י תרגול, ולא ע"י שום חומר קריאה...

הקורס הוא מאוד טוב מנסיון של אנשים שמסתובבים איתם
רק שיש כמות אנשים שאחרי שעוברים את הקורס איבדו את כל החן שלהם וכל היופי של הבן אדם זה נקרא אומץ יתר מאנשים שלא דיברו בקרעמלייך בבית מדרש נהיו לאנשים שבכל נושא מתערבים לא לעניין ומדברים כי למדו לא לפחד ועוד דוגמאות כאלו

אני זוכר שבמבוא בשעתו, הוא אמר:
שהוא לא הופך אדם לא נורמלי ל-נורמלי.
הוא רק מעצים את הבן אדם כפי שהוא, דהיינו:
אדם שהוא נאחס קטן יהפוך לנאחס גדול...
ואדם רגיל יהפוך לאדם גדול...

חרש עץ

מטבחים ונגרות יוקרה, מפעל cnc חדשני, עבודה עברית.
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
מכיר מישהו שהיה אצלו לשיפור הביטחון העצמי, זה עזר לו קצת, אבל בגדול הבן אדם נשאר מופנם והססן.
לגבי החלק העסקי (וספציפית עליו אני לא יודע מה הוא מוכר בתחום) - כל החרדים המובילים בתחום (כן, ואני רשום לכל רשימות התפוצה וכו' וכו' שמעתי עשרות הרצאות וכו'), הנסיון העיקרי שלהם הוא בלעוף על עצמם.
אני מציע לפנות לקורסים האינטרנטיים הכי גדולים בתחום, בארץ או בעולם, המחירים אגב לפעמים זולים יותר מהמחירים של המנטורים החרדיים שבסך הכל מעתיקים מהם בצורה חובבנית.
באופן אישי אני יכול להמליץ על ניר דובדבני (הוא משווק הכי חזק את סדנת המכירות, לדעתי דווקא קורס ה"אלפא" שלו נותן תועלת גדולה יותר לעסק ממוצע, לא מיועד למתחילים, אגב כעת הוא משיק קורס אינטרנטי חדש שנמכר במכירה מוקדמת מוזלת מאד באתר שלו, הייתי בקורס הפרונטלי המקביל ואני ממליץ מאד, לעסקים עם ותק של שנה שנתיים, לא למתחילים), יש לי חבר שפיתח אינטלגנציה עסקית מדהימה משמיעת סדרה של הרצאות של וורן באפט (באנגלית כמובן), יש כאלו שטוני רובינס עשה להם את זה (לדעתי בעיה רצינית מבחינת השקפה תורנית, הוא הופך לאליל ברמה שלא תאמן ומשפיע על כל הלך החשיבה), יש את גרנט קרדון, יש את אלון אולמן (לדעתי גם קצת בעיה תורנית הוא מדבר יותר מדי אידיאולוגיה), וכמובן ספרי העסקים אבא עשיר אבא עני, חשוב והתעשר, ספרי דן אריאלי, ספרי דייל קרנגי, ועוד.
חלק מהחרדיים האלו (בלי שמות), פשוט קראו כמה ספרים, השתתפו ב3 סדנאות, קורס אינטרנטי אחד, ויצאו לדרך, כשהעסק העיקרי שלהם זה המנטורינג בתחום.
אני אומר כעת משהו שלא כולם יסכימו אתו, אבל אני חושב שהחרדיים שהשתתפתי בהרצאות שלהם וכו', נתנו לי יותר תחושה של קרירות, כי הם מדביקים על התורה רעיונות עסקיים (למשל צבי סילבר מזעזע בקבוצת הווצאפ היומית שלו, ועוד אחרים פחות גרועים אבל עדיין גרועים). החילונים והגויים ששמעתי היה ברור לי מלכתחילה שהמנטור הולך לתת לי רק סט כלים, וכלל לא מעניין אותי מה הוא הולך להגיד מבחינת סולם ערכים ואידיאולוגיות, ולכן גם אם הוא זרק משפט שהחרדי המאמין לא יגיד בחיים, זה לא דיבר אלי כלל כי מלכתחילה מבחינתי הוא לא שייך לתחום האידיאולוגיות בכלל.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אותי לימדו תמיד ללכת למקור.
מצטער, הרעיון המקורי הוא פשוט לגרום לבנאדם לדבר מול קהל. ואת זה - המציא קרנג'י.
אף אחד מתלמידיו: קסל-טוורסקי, הגר, ברנדווין - לא יכול לטעון לבעלות על השיטה.

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
וואו אנשים! פרנסה משמיים!!!! לכו לקורס לביטחון עצמי אולי, אבל לחשוב שיש נוסחא לכסף גדול? אוי ואבוי!
יש אנשים שמצליחים כי סתם ויש כאלה שעובדים נורא קשה ועושים הכל ובכל זאת לא מצליחים, זה רק רק משמיים! תפנימו!
השתדלות -כן, אבל לא יותר מזה, לא להתאמץ מעל ומעבר ובוודאי לא לסכן כסף שעמלתי עליו ולקחת סיכונים קשים!

נחמי פורתא

משתמש מקצוען
לגבי הקורסים של הגר -

השיטה שלו היא שיטה טובה, ויש לו הרבה ידע וטכניקות שבהחלט יכולים לעזור לאנשים.

אך בקורסים האחרונים מרגיש שהם בעיקר חושבים על איך להרוויח יותר, ולכן הם פותחים קבוצות מאד גדולות מה שבוודאות פוגע בהצלחה של האנשים.

הא"ב בקורסים כאלה - זה קבוצות לא מדי גדולות כדי שאנשים לא ילכו שם לאיבוד.

מנסיון באחת הקבוצות מהתקופה האחרונה - היתה שם קבוצה גדולה, ולכן לא היתה אפשרות להתייחס לכל אחד, לבדוק אישית את המטרות שלו, לראות אם הוא הצליח לממש חלק מהם, ובאופן כללי - אנשים בהחלט הלכו שם לאיבוד.

חוץ מזה, גם לגבי הלו"ז, זה התנהל בצורה מאד לא מסודרת, ברגע האחרון הודיעו אם יתקיים היום קורס או לא,
היתה הרגשה של התנהלות חאפרית שלא מכבדת לא את המארגנים, וכמובן לא את האנשים שהשקיעו ממיטב כספם וציפו לתמורה הולמת.

אי אפשר היה לטעות שמדובר בקורס שמיועד לאנ"ש, כי בשום מקום אחר לא היו מבליגים על התנהלות כזאת. ועוד כששילמו את הסכומים ההזויים האלה.

לדעתי, יש לקורסים שלו פוטנציאל טוב, צריך רק להיות דרישה מתוך הציבור, שיעשו את זה בקבוצות קטנות יותר ובהתנהלות מקצועית יותר.

עריכה: נכון שיש מקומות נוספים שעובדים באותו עיקרון עם קבוצות גדולות, אבל לפחות מצוותים שם לאנשים מנטורים אישיים כדי שילוו אותם בתהליך, ואם יש מנטור אחד ראשי=הרב הגר, זה חייב להגיע בקבוצות הרבה יותר קטנות.

נערך לאחרונה ב:

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אותי לימדו תמיד ללכת למקור.
מצטער, הרעיון המקורי הוא פשוט לגרום לבנאדם לדבר מול קהל. ואת זה - המציא קרנג'י.
אף אחד מתלמידיו: קסל-טוורסקי, הגר, ברנדווין - לא יכול לטעון לבעלות על השיטה.
אף אחד לא טוען לבעלות על השיטה.
האמנות של הגר זה התרגול האינטנסיבי והיישום המיידי.
תקרא הרבה ספרים של דייל קרנגי זה לא ישנה לך הרבה (מנסיון)
רק את התיאוריה היפה.

הוא נותן כל כך הרבה כלים למעשה שזה משפר את היכולות בכל המישורים, לא רק בלדבר מול קהל.
בתקשורת הבינאישית, בחינוך, בזוגיות, בביזנס.

good things

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אף אחד לא טוען לבעלות על השיטה.
האמנות של הגר זה התרגול האינטנסיבי והיישום המיידי.
תקרא הרבה ספרים של דייל קרנגי זה לא ישנה לך הרבה (מנסיון)
רק את התיאוריה היפה.
משום מה יש לי תחושה שאתה מקבל אחוזים מהגר או מלא יודעת מי
הלחץ שהוא מפעיל על אנשים בקורס מבוא שלו להירשם קצת מסריח ויותר.....
יש לי תחושה של הרבה מאד דמגוגיה (ולא רק תחושה גם ידע מאנשים קריבים שעברו קורס לא אחד ולא שנים) הוא מזלזל באינטלגנציה של אנשים ולדעתי את כספו הוא עושה מאלו שנרשמים מלחץ אחרי המפגש הראשון ומבטלים ואז הוא גובה מהם 1000 ש"ח אל השתתפות ח''פ
בקיצור משהו לא מריח טוב

יצחקסי

משתמש רשום
תודה רבה מאד לכל העונים!!!!!
אשמח לעוד......
מאד עוזר לי כל תשובה:)
שלום לכולם!
אני הייתי שם.....
אני הייתי אצלו בקורס לפני שש שנים בערך.. ואני בידידות גדולה איתו ,, חשוב לציין שאין לי שום קשר עסקי איתו ואינני מרוויח ממנו כלום.. כמה עובדות:
א. משה לייב הגר מאמן כבר במשך למעלה מ 20 שנה עם למעלה מ 15000 בוגרים שעברו תחת ידו הקורסים שהוא מעביר הם בארץ ובחו"ל..
ב. הקורס לא עוסק בשוק ההון ולא בניהול עסקים.. הוא עוסק בהעצמה אישית מרים את הביטחון העצמי ללא שיעור! דוחף את האדם קדימה הן רוחנית והן גשמית ללא יוצא מן הכלל! (יש לו קורס נוסף שהוא קורס מכירות ושיווק, בו הוא מלמד איך לשווק מוצר, איך להתרים כסף וכו')
ג. אין אדם שלא משתנה כתוצאה מהקורס (ואני אומר את זה באחריות!) כיוון שהרעיון זה לא סדרת הרצאות והרב הגר בקושי מדבר בקורס... כל הרעיון זה תרגילים שהמשתתף מבצע ולכן אין סיכוי לא להתקדם כתוצאה מהקורס.. וזה שאשה של מישהו או חבר של משתתף אומר שהוא לא ראה שינוי זה ממש לא ראיה, כי רק האדם עצמו יודע כמה זה נתן לו!
ד. מעולם הקורס לא עלה 3000 ש"ח בתקופתי הוא עלה 4500 עם הנחה קטנה.. לאחרונה הוא רצה להוריד ממנו את כל הלחץ אז הוא פנה לחברה (שאגב בעל החברה הינו אדם חסידי שעבר אצלו את הקורס ובעקבות זה פתח חברה... רק שתבינו להיכן אפשר להגיע..) ולכן המחיר התייקר כי הם צריכים גם להרוויח... יחד עם זאת זה שווה כל שקל באחריות!

אשמח לענות לכל שאלה בפרטי או במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

יצחקסי

משתמש רשום
הקורס שווה ומועיל, אבל בעצם חבל על הכסף.
אתם תגיעו לאותה תוצאה גם תתאגדו ביחד 15 חברים ותחתמו על סודיות, וכל אחד ישלם מאה של לקופה משותפת לכיבוד.

מעשה במעשן כבד שנתקל במודעה המבטיחה גמילה מעישון ב 5 דקות.
רץ המעשן במהירות אל הקליניקה, נקש, ונכנס.
המטפל, יצור שמנוני עם עיניים מכווצות, אמר לו כך:
אכן, אני גומל לחלוטין מסיגריות.
המחיר הוא 9000 ש"ח, אך אין אחריות על הטיפול.
הטיפול נמשך 4-5 דקות, והוא איננו כואב.

המעשן החליט אחת ולתמיד להפטר מהעישון, שילם את הסכום במזומן, והתיישב על הכסא המפואר.
המטפל נגע במצחו שבע פעמים, הקיש על קודקדו תשע פעמים, והזליף על אוזנו הימנית שתי טיפות מים, ועל אוזנו השמאלית שתי טיפות שמן תאנים.

ואז, הוא אמר:
זהו, נגמלת. יותר לא תעשן סיגריות.

המעשן לשעבר קם, טפח על עצמו, ואמר בפליאה:
אני אני לא מרגיש שקרה שינוי כלשהו.

המטפל חייך בפה מלא שיניים רקובות:
לא, אתה טועה. גמרת לעשן.
כי אם תעשן אפילו עוד סיגריה אחת בחייך, תדע שהפסדת 9000 שקל בבת אחת...
לא מצליח להבין מאיפה האומץ לקחת אחריות על משהו שאתה כלל לא מכיר...

נחמי פורתא

משתמש מקצוען
השיטה שלו היא שיטה טובה, ויש לו הרבה ידע וטכניקות שבהחלט יכולים לעזור לאנשים.

אך בקורסים האחרונים מרגיש שהם בעיקר חושבים על איך להרוויח יותר, ולכן הם פותחים קבוצות מאד גדולות מה שבוודאות פוגע בהצלחה של האנשים.

הא"ב בקורסים כאלה - זה קבוצות לא מדי גדולות כדי שאנשים לא ילכו שם לאיבוד.

מנסיון באחת הקבוצות מהתקופה האחרונה - היתה שם קבוצה גדולה, ולכן לא היתה אפשרות להתייחס לכל אחד, לבדוק אישית את המטרות שלו, לראות אם הוא הצליח לממש חלק מהם, ובאופן כללי - אנשים בהחלט הלכו שם לאיבוד.

חוץ מזה, גם לגבי הלו"ז, זה התנהל בצורה מאד לא מסודרת, ברגע האחרון הודיעו אם יתקיים היום קורס או לא,
היתה הרגשה של התנהלות חאפרית שלא מכבדת לא את המארגנים, וכמובן לא את האנשים שהשקיעו ממיטב כספם וציפו לתמורה הולמת.

אי אפשר היה לטעות שמדובר בקורס שמיועד לאנ"ש, כי בשום מקום אחר לא היו מבליגים על התנהלות כזאת. ועוד כששילמו את הסכומים ההזויים האלה.

לדעתי, יש לקורסים שלו פוטנציאל טוב, צריך רק להיות דרישה מתוך הציבור, שיעשו את זה בקבוצות קטנות יותר ובהתנהלות מקצועית יותר.

עריכה: נכון שיש מקומות נוספים שעובדים באותו עיקרון עם קבוצות גדולות, אבל לפחות מצוותים שם לאנשים מנטורים אישיים כדי שילוו אותם בתהליך, ואם יש מנטור אחד ראשי=הרב הגר, זה חייב להגיע בקבוצות הרבה יותר קטנות.

@יצחקסי
אם אתה הדובר של הרב הגר, יהיה ממש לתועלת אם תתייחס לגוף הטענות הצודקות שהועלו, ותפעל לשינוי בנדון.

נערך לאחרונה ב:

א.ז

משתמש פעיל
אני הייתי פעם אצל דיל קרנגי
אז ככה
כל המדריכים החרדים שם הלכו ופתחו קורסים בעצמם
כמו קסל
ברנדווין
והגר
אני חושב שעדיף לשלם פחות כסף וללכת למקור במקום לחיקוי[/QUOTE]

קיים היום את הרצאות של דיל קרנגי,המקור?

נערך לאחרונה ב:

יצחקסי

משתמש רשום
@יצחקסי
אם אתה הדובר של הרב הגר, יהיה ממש לתועלת אם תתייחס לגוף הטענות הצודקות שהועלו, ותפעל לשינוי בנדון.
א. אני לא הדובר שלו בסה"כ תלמיד מעריץ וחבר טוב!
ב. בזמני הקורס היה לעד 50 אנשים בקבוצה, לא ידוע לי שהשתנה...
במפגש ההיכרות מגיעים כמה מאות אבל מתוכם נפתחים כמה קבוצות בד"כ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה