דרוש מידע הרב הגר - קורסים שווה את המחיר??

מירי גל

משתמש פעיל
הקורסים עדיין מתקיימים? בשנים האחרונות נדמה שהוא ירד מתחת לראדר, לא כך?

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
איך אפשר ליצור איתו קשר?

כ"כ ידוע לכם על עוד קורסים בסגנון הזה לגברים?

מוישי א.

משתמש חדש
לפני שמתפלספים פה על המחיר ועל האיש ועל השיטה.
תבדקו ק-ב-ל-ו-ת.
לאיש הזה יש קבלות מטורפות, אני מכירה אישית מנהל מוסדות בכיר מקושר היטב ויושב על משכורת שמנה (מידיעה) שהיה אדם ביישן שלא העז לפתוח את הפה.
אז מה תגידו שזה יקר?
אני מתארת לעצמי שהיום משכורת אחת שלו היא 7500 כפול שש...

וזה לא רק הוא, יש לו באמת הצלחות מטורפות.
אני קצת מכירה את השיטה שלו, זה לא דייל קרנגי טהור, ממש לא.
זו שיטה יהודית של אדם חסידי שורשי שמתבססת מעט על דיל קרנגי, אבל הוא הופך את זה למעשי ומתורגל, כל שיעור אצלו זה תרגילים ואימון וזה סוד ההצלחה של השיאני גם הייתי בקורס שלו,
תקרא את הספרים של דייל קרנגי כיצד לרכוש ידידים ואת הספר המנהיג שבך,
ותמצא לי משהו שלא לקוח משיטת קרנגי...
(הדבר היחיד שלא מצאתי בספר הוא השיטה לזיכרון, אם כי מוזכר בספר שלקרנגי יש שיטה כזאת)

מוישי א.

משתמש חדש
עוד משהו קטן, למי שזה יכול לעזור
בשעור האחרון של הקורס אפשר להביא אורח שישתתף איתך בסיום,
והייתי לפני חודשיים בכזה סיום שחבר קרא לי להיות אורח שלו, ויצאתי ממש נפעם מכל הסיפורים שסופרו שם מכלי ראשון!
היו שם אנשים מאוד מוכרים בציבור וכמובן שלא אומר מי הם, אבל הם סיפרו שזה שינה אותם לגמרי
בפרט אחרי ששמעתי מהחבר שלי איך חלק מהאנשים שם היו בתחילת הקורס, ותאמת, היה לי קשה להאמין.
כי אם אתה רואה אדם מדבר בשטף ומספר על החנות שלו בכל המרץ, והחבר מעיד שלפני חודשיים כשהוא הגיע הוא גמגם קשות והיה מפוחד, ואת החנות פתח בתוך הקורס, זה מדהים! ולא יאומן!
רק תקח בחשבון שכל מי שנמצא בקורס חייב לספר כל מפגש על איזשהו התקדמות,
כך שבין אם זה אמיתי ובין אם לא ,
זה נשמע טוב

אחג

משתמש מקצוען
תקרא את הספרים של דייל קרנגי כיצד לרכוש ידידים ואת הספר המנהיג שבך,
ותמצא לי משהו שלא לקוח משיטת קרנגי...
(הדבר היחיד שלא מצאתי בספר הוא השיטה לזיכרון, אם כי מוזכר בספר שלקרנגי יש שיטה כזאת)
רישמית הוא מתבסס על שיטת קרנגי, והיו שנים שעבד עם תעודה מהם
אבל במפורש הוא שינה והוסיף הרבה פרטים, ולו על מנת להתאים את התוכן לחרדים, וכן בהפעלת הקורסים ישנם הרבה פרטים שלא מופיעים בספר.
(אין ספק שנסיון עושה משהו, ארחי כל כך הרבה שנים יש לו מידע שלא תגיע לזה בחיים מקריאת הספרים)
ואני אישית הייתי לפני תקופה בקורס סיום, כמו שכבר ציינתי למעלה, ודיברתי שם עם מסיימים, נכנסתי קצת לפרטים, ושמעתי הרבה דברים שלא נאמרו בזמן שאני עברתי את הקורס, זה היה הרבה יותר חזק.

אחג

משתמש מקצוען
רק תקח בחשבון שכל מי שנמצא בקורס חייב לספר כל מפגש על איזשהו התקדמות,
כך שבין אם זה אמיתי ובין אם לא ,
זה נשמע טוב
א. כל אדם נורמלי יכול לשמוע על סיפור אם הוא אמיתי, וגם נשמע קצת מגוחך להאשים את כולם או חלקם בשקר...
ב. יש לו תוצאות בשטח, כי אתה רואה אדם שמדבר ושופע ומחייך (גם איתי שלא הייתי איתו עכשיו בקורס) ואתה שומע שבשיעור הראשון הוא גמגם והחוויר ולא יכל לשתף את שמו הפרטי.
ג. אדם מוכר לציבור בפעילותו שעומד בקורס וזוקף את הצלחתו להרב הגר, אין פה מה להסתפק.
ד. והכי חשוב, זה לא היה קורס רגיל, אלא סיום, וכל אחד יכל להחליט אם לשתף משהו נחמד או לספר על שינוי דרמטי בחייו, ולכן הכל יותר אמין.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה