מתקיימים, אבל ללא החברה ההיא, אלא בנפרד כמו פעםהקורסים עדיין מתקיימים? בשנים האחרונות נדמה שהוא ירד מתחת לראדר, לא כך?
איך מגיעים אליו?מתקיימים, אבל ללא החברה ההיא, אלא בנפרד כמו פעם
077-501-7812איך אפשר ליצור איתו קשר?
כ"כ ידוע לכם על עוד קורסים בסגנון הזה לגברים?
תקרא את הספרים של דייל קרנגי כיצד לרכוש ידידים ואת הספר המנהיג שבך,לפני שמתפלספים פה על המחיר ועל האיש ועל השיטה.
תבדקו ק-ב-ל-ו-ת.
לאיש הזה יש קבלות מטורפות, אני מכירה אישית מנהל מוסדות בכיר מקושר היטב ויושב על משכורת שמנה (מידיעה) שהיה אדם ביישן שלא העז לפתוח את הפה.
אז מה תגידו שזה יקר?
אני מתארת לעצמי שהיום משכורת אחת שלו היא 7500 כפול שש...
וזה לא רק הוא, יש לו באמת הצלחות מטורפות.
אני קצת מכירה את השיטה שלו, זה לא דייל קרנגי טהור, ממש לא.
זו שיטה יהודית של אדם חסידי שורשי שמתבססת מעט על דיל קרנגי, אבל הוא הופך את זה למעשי ומתורגל, כל שיעור אצלו זה תרגילים ואימון וזה סוד ההצלחה של השיאני גם הייתי בקורס שלו,
רק תקח בחשבון שכל מי שנמצא בקורס חייב לספר כל מפגש על איזשהו התקדמות,עוד משהו קטן, למי שזה יכול לעזור
בשעור האחרון של הקורס אפשר להביא אורח שישתתף איתך בסיום,
והייתי לפני חודשיים בכזה סיום שחבר קרא לי להיות אורח שלו, ויצאתי ממש נפעם מכל הסיפורים שסופרו שם מכלי ראשון!
היו שם אנשים מאוד מוכרים בציבור וכמובן שלא אומר מי הם, אבל הם סיפרו שזה שינה אותם לגמרי
בפרט אחרי ששמעתי מהחבר שלי איך חלק מהאנשים שם היו בתחילת הקורס, ותאמת, היה לי קשה להאמין.
כי אם אתה רואה אדם מדבר בשטף ומספר על החנות שלו בכל המרץ, והחבר מעיד שלפני חודשיים כשהוא הגיע הוא גמגם קשות והיה מפוחד, ואת החנות פתח בתוך הקורס, זה מדהים! ולא יאומן!
רישמית הוא מתבסס על שיטת קרנגי, והיו שנים שעבד עם תעודה מהםתקרא את הספרים של דייל קרנגי כיצד לרכוש ידידים ואת הספר המנהיג שבך,
ותמצא לי משהו שלא לקוח משיטת קרנגי...
(הדבר היחיד שלא מצאתי בספר הוא השיטה לזיכרון, אם כי מוזכר בספר שלקרנגי יש שיטה כזאת)
א. כל אדם נורמלי יכול לשמוע על סיפור אם הוא אמיתי, וגם נשמע קצת מגוחך להאשים את כולם או חלקם בשקר...רק תקח בחשבון שכל מי שנמצא בקורס חייב לספר כל מפגש על איזשהו התקדמות,
כך שבין אם זה אמיתי ובין אם לא ,
זה נשמע טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: