דרוש מידע הרב הגר - קורסים שווה את המחיר??

להודות ולהלל!

משתמש מקצוען
גם לי מה שידוע זה סביב 3000 שח ,ואני יודע על כמה שזה הציל להם את החיים ,החברותא שלי היה פוחד לענות לטלפון ושם שינו את חייו
האימון הוא לישבור הפחד מול ציבור כמו לשיר או לקריין פרסומת לאבקת כביסה מול 90 איש וכ"ו
לדעתי זה שווה מאוד

מורשת מרן

משתמש צעיר
גם לי מה שידוע זה סביב 3000 שח ,ואני יודע על כמה שזה הציל להם את החיים ,החברותא שלי היה פוחד לענות לטלפון ושם שינו את חייו
האימון הוא לישבור הפחד מול ציבור כמו לשיר או לקריין פרסומת לאבקת כביסה מול 90 איש וכ"ו
לדעתי זה שווה מאוד

רק תיקון קטן, זה לא 3000 אלא 7.500 (לא כולל מע"מ), אם מורידים את הקורס של המכירות, הבנתי שזה יכול להגיע ל5.500

גיטי 123

משתמש סופר מקצוען
לדעתי זה שווה מאוד
זה הקורס של בטחון עצמי, וגם אני ממליצה עליו מהיכרות עם אנשים שהתקדמו מאד בזכותו.

כרגע הוא מציע לציבור קורס לעסקים ושיווק. במחיר יקר יותר.

vhsvchch

משתמש מקצוען
היום הוא כבר לא עושה קורסים לבד רק דרך זינוק להצלחה.
כך שהם מחליטים על המחירים.

Natan Galant

כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
הקורס שווה ומועיל, אבל בעצם חבל על הכסף.
אתם תגיעו לאותה תוצאה גם תתאגדו ביחד 15 חברים ותחתמו על סודיות, וכל אחד ישלם מאה של לקופה משותפת לכיבוד.

מעשה במעשן כבד שנתקל במודעה המבטיחה גמילה מעישון ב 5 דקות.
רץ המעשן במהירות אל הקליניקה, נקש, ונכנס.
המטפל, יצור שמנוני עם עיניים מכווצות, אמר לו כך:
אכן, אני גומל לחלוטין מסיגריות.
המחיר הוא 9000 ש"ח, אך אין אחריות על הטיפול.
הטיפול נמשך 4-5 דקות, והוא איננו כואב.

המעשן החליט אחת ולתמיד להפטר מהעישון, שילם את הסכום במזומן, והתיישב על הכסא המפואר.
המטפל נגע במצחו שבע פעמים, הקיש על קודקדו תשע פעמים, והזליף על אוזנו הימנית שתי טיפות מים, ועל אוזנו השמאלית שתי טיפות שמן תאנים.

ואז, הוא אמר:
זהו, נגמלת. יותר לא תעשן סיגריות.

המעשן לשעבר קם, טפח על עצמו, ואמר בפליאה:
אני אני לא מרגיש שקרה שינוי כלשהו.

המטפל חייך בפה מלא שיניים רקובות:
לא, אתה טועה. גמרת לעשן.
כי אם תעשן אפילו עוד סיגריה אחת בחייך, תדע שהפסדת 9000 שקל בבת אחת...

ILSK

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הקורס שווה ומועיל, אבל בעצם חבל על הכסף.
אתם תגיעו לאותה תוצאה גם תתאגדו ביחד 15 חברים ותחתמו על סודיות, וכל אחד ישלם מאה של לקופה משותפת לכיבוד.

מעשה במעשן כבד שנתקל במודעה המבטיחה גמילה מעישון ב 5 דקות.

מה ענין שמיטה אצל הר סיני

זה קורס שווה זה עושה את העבודה
למה לללכך סתם
וכן אני מגיב אנונימי....

מורשת מרן

משתמש צעיר
ל@נתן

בעיקרון אפשר להמשיך להתווכח פילוסופית עד ועד בכלל...
אבל ישנם אנשים שהחליטו לקחת אחריות על החיים שלהם, והצטרפו לקורס, ולאחר זמן מועט מתחילת הלימודים החיים שלהם כבר ברמה אחרת, והתוצאות שלהם הן במכירות / ארגון / עמותה, משתנים לגמרי.
זאת המציאות. אני רואה זאת על עצמי, כמו שכתבתי בהודעות הקודמות.
רק לידיעתכם, אני נמצא בקורס בירושלים, ואנחנו בערך 45 אנשים בקבוצה, במשך השבוע בכל יום
מראשון עד חמישי, יש לרב הגר קורסים בערים נוספות, כגון בני ברק אשדוד חיפה ועוד, כל שיעור הוא במשך 4 שעות! (עם הפסקה קטנה לתפלת ערבית באמצע).

וסתם ככה, לפי מה שכתבת, גם אין צורך ללמוד ב"פרוג" מקצועות שונים, פשוט יש לאגד 15 אנשים, וללמוד יחד את סודות המקצוע ;)

לא באתי חלילה לקנטר, רק רציתי להסביר את מה שחשבו 15.000 איש שעברו את הקורסים של הרב הגר...

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
ל@נתן

בעיקרון אפשר להמשיך להתווכח פילוסופית עד ועד בכלל...
אבל ישנם אנשים שהחליטו לקחת אחריות על החיים שלהם, והצטרפו לקורס, ולאחר זמן מועט מתחילת הלימודים החיים שלהם כבר ברמה אחרת, והתוצאות שלהם הן במכירות / ארגון / עמותה, משתנים לגמרי.
זאת המציאות. אני רואה זאת על עצמי, כמו שכתבתי בהודעות הקודמות.
רק לידיעתכם, אני נמצא בקורס בירושלים, ואנחנו בערך 45 אנשים בקבוצה, במשך השבוע בכל יום
מראשון עד חמישי, יש לרב הגר קורסים בערים נוספות, כגון בני ברק אשדוד חיפה ועוד, כל שיעור הוא במשך 4 שעות! (עם הפסקה קטנה לתפלת ערבית באמצע).

וסתם ככה, לפי מה שכתבת, גם אין צורך ללמוד ב"פרוג" מקצועות שונים, פשוט יש לאגד 15 אנשים, וללמוד יחד את סודות המקצוע ;)

לא באתי חלילה לקנטר, רק רציתי להסביר את מה שחשבו 15.000 איש שעברו את הקורסים של הרב הגר...
הקורסים שווים את המחיר.
הדגשתי את הנקודה שהבחור לא משקיע שם יותר מידי. (או ברנדווין, או קסל, או דיל קרנג'י עצמו)

מורשת מרן

משתמש צעיר
הקורסים שווים את המחיר.
הדגשתי את הנקודה שהבחור לא משקיע שם יותר מידי. (או ברנדווין, או קסל, או דיל קרנג'י עצמו)

אני לא יודע מה הוא משקיע בדיוק מבחינת עצמו, אני יודע שאנחנו מקבלים המון חומר וידע חשוב.
וזה מה שחשוב... :)

משה גל

משתמש מקצוען
בהתחשב בכך שהציבור החרדי מונה כמיליון נפש.
בניכוי חצי נשים = חצי מיליון.
בניכוי ילדים וזקנים = בערך 150 אלף בגירים חרדים גברים.
אם כן, בכל בית כנסת שאני נמצא, במקווה, בכינוס, בחתונה ובאוטובוס, אחד מכל עשרה היה בקורס?

nit

משתמש פעיל
הקורס לביטחון עצמי הוא גם לנשים?
יש מישהי שמעבירה קורס כזה לנשים עם הצלחות של ממש?

Natan Galant

מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא יודע מה הוא משקיע בדיוק מבחינת עצמו, אני יודע שאנחנו מקבלים המון חומר וידע חשוב.
וזה מה שחשוב... :)
בהחלט. המשתתפים מעידים שהקורס שווה בהחלט.
גם על קסל שמעתי דברים ממש טובים. יהודי יקר.
מוזר לי שדיל קרנגי אפשרו לכל המדריכים הבכירים לצאת ולפתוח לבד קורסים.

מורשת מרן

משתמש צעיר
בהתחשב בכך שהציבור החרדי מונה כמיליון נפש.
בניכוי חצי נשים = חצי מיליון.
בניכוי ילדים וזקנים = בערך 150 אלף בגירים חרדים גברים.
אם כן, בכל בית כנסת שאני נמצא, במקווה, בכינוס, בחתונה ובאוטובוס, אחד מכל עשרה היה בקורס?

יכול להיות. הוא אמר לנו על אנשים מפורסמים שעברו דרכו. (רק הוא ביקש לשמור על סודיות, לא כולם מעוניינים שכולם ידעו את זה). בכל מקרה, היו לו בעבר קורסים גם בחו"ל, אז צריך לשנות קצת הסטטיסטיקה.

מורשת מרן

משתמש צעיר

היסמין יר

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אחת סיימה ללמוד קורס פאנות והיא כבר פותחת מכללה ללימוד אומנות השער
אחד למד קורס מכירות שיווק והוא כבר פותח אקדמיה לפורצי הדרך להרוויח לא פחות 1000 בשעה !
ועוד לא דיברנו על שפע המטפלים והמטפלות בכל הסגנונות

רק דבר אחת חברה על תיסחפו אחר כל אחד שמגדיל את שמו ויכולותיו (הרי הוא בוחר מה לכתוב בפרסומת )
אם כבר הולכים ללמוד לכו למקום מקצועי תעודות מסודרות ,
בסכום של 7000 ש"ח אפשר ללמוד קורס בן שנה במכללות נבחרות ביותר ולצאת עם ידע מקצועי אמיתי

nhfk

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עיצוב ואדריכלות פנים
אני אישית מכירה אותו. אבל לא הייתי אצלו בקורסים, או שמעתי מכלי ראשון על אנשים שהיו אצלו,
ולכן לא הגבתי.
אמונה על המשפט: אם אין לך מה לומר אז אל תאמר.

אפילו שכשכתבו את השם שלו עלה בי גל של הערכה ליהודי היקר הזה, שעוזר לאנשים בקנה מידה עצום, ויעידו על כך אנשים לאין ספור.
אפילו שאוטומטית עלתה בי הכתבה שעשו עליו במשפחה לפני כמה חודשים, שהייתה עם סיפורים מרגשים. (אני תמימה?)
אפילו שהיהודי הזה בחייו הפרטיים הוא בן אדם שמקדיש את עצמו לכלל. (איך גורמים למילים לצעוק?) ואין לי אפשרות לפרט יותר מעל הבמה הציבורית הזו.

אבל אחרי שאני קוראת את האשכול, והוא מצויר כאן כבן אדם שהוא לא, ואני לא מוצאת מילים אחרות, כאב לי.
אז הגבתי.

והערונת קטנה לכל אותם שלא היו שם ומתחו פס ביקורת או סתם כתבו ברוח שלילית,
תזכרו שמדובר פה בבמה ציבורית, ובפרנסה של אדם יקר.
וגם תזכרו שהלכות לשון הרע או בין אדם לחברו תקפות גם לרשת חברתית וגם לאנונימיים ושאינם.
(אני קצת טעונה לא רק בגלל האשכול הנוכחי אלה עוד כמה.)

ויש לי הצעת ייעול - אולי את הפרגון, המילים הטובות, והאינפורמציה החיובית תכתבו בפורום, ואת הדיס תשמרו לאישי? ולו בשביל להיות רגועים לגבי השלמות המוסרית שלכם.

ולא. אני לא הבת שלו. לא בת משפחה שלו. לא שכנה שלו. אלא רק מכירה מרחוק. ומעריכה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה