TYPE:{programmer}
משתמש סופר מקצוען
סליחה, אבל לא הבנתי את השאלה...!רק מי שצריך. מה הענין שזו"צ יקבל את זה?
סליחה, אבל לא הבנתי את השאלה...!רק מי שצריך. מה הענין שזו"צ יקבל את זה?
נכון. אבל זה לא מכיסם. הם בלדרים בשכר (נטו גבוה) של כסף חוץ למען המדינה, שיערב להם.אבל הביאו כסף שלא היה כאן מחו"ל וממנו הפרישו מס.
אמת.אגב מעניין שבמחקרים האלו לא מדברים על הכסף שמגיע מחו"ל למגזר החרדי. לכוללים, תלמידים חוצניקים וכו'. ויוצא פה לצריכה.
אמרתי שהשקעות חברות חוץ בחברות הייטק אינן חייבות במס.אמרת עוד משהו שיש איזה פטור ממס?
הוא דיבר על זו"צ.רק מי שצריך. מה הענין שזו"צ יקבל את זה?
סליחה על הבורות-
מה זה ר"ש בלת"ק?
זה המצאה של פרוג?
אני באמת לא יודע מה הסיפור של "הבימה", ומבחינתי אפשר לסגור אותה. ו-72 מיליון זה כסף קטן במושגים של מדינה.אם ככה, אפשר לסגור את הבימה, שעם כל התקציבים, מגיעה לחוב של 72 מליון. וזה אחרי ויתור על חוב ישן אני חושב.
זה לא "מורווחת" זה כבר מופסדת ! ובגדול כן? לא כסף קטן.
מבחינתי אפשר גם לסגור את זה.אפשר גם לסגור את נבחרת ישראל בכדורגל שלא מגיעה לאולימפיאדה אף פעם, ובכלל את הליגה באופן כללי.
גם ענפי ספורט אחרים שלא "מרוויחים למדינה"
אין ספק שצריך לשפר את זה, ואני מאמין ומקווה שעובדים על כך.בקשר לאוניברסיטה.
גם אני עבדתי לפני הלימודים, ולא לקחתי שקל מההורים.
אבל הנה סקר קצר.
40% מהאקדמאים שסיימו את לימודיהם ב-3 השנים האחרונות מעידים כי הם אינם עובדים בתחום אותו למדו, ו-57% מהם טוענים שהתואר לא סייע להם כלל במציאת עבודה.
כלומר, חצי מתקציב האוניברסיטה מבוזבז לחלוטין.
מושקע בסטודנטים, ולא חוזר למדינה.
ז"א הסטודנטים שיוצאים לעבוד מפתחים את המשק באופן כללי. אבל לא בזכות ההשקעה שהמדינה השקיעה בהם!
אז על מה בזבזנו את המיסים?
בסופו של דבר גם התקציבים הם לפי נפש ולא לפי משפחה.א. בדיקת תקצוב לפי נפש לאורך החיים ולא לפי משפחה.
לא הבנתי על מה מדובר.ב. בדיקת כל התקציב כולל פשיעה לדוגמא או תוכניות מטרו למיניהם שמשרתות ציבורים מסויימים.
זה לא משנה מאיפה הוא קיבל את זה, האם מחרדי מבני ברק, מצ'ינג צ'אנג מסין, או מג'ק האמריקאי. מה שמשנה הוא מי הוא זה שהעביר את הכסף למדינה.ג. להוריד את המשקל של המס הכנסה כי אותו חילוני בעל עסק שמשלם את זה מקבל את זה מהחרדי שקנה ממנו.
שקר וכזב.ד. שכל הנושא הוא יציאה לעבודה של פחות מ2 אחוזים מתושבי המדינה.
שום חסמים טפשיים, אלא חסמים שנמצאים בכל מדינות העולם.ה. כמה עובדי מדינה יש מהציבור החרדי ביחס לציבור הכללי בגלל חסמים טפשיים?
ר"ש זה ר"ת של טעותאגב, מה זה ר"ש?
אולי לא תאמין, אבל יש כאלו שלא עוסקים כל היום בשאלה "מה מגיע לי מהמדינה", אלא ב"מה אני יכול לתרום למדינה".לדעתך החילוניים צריכים להתנצל בפני הדתל"ים שגורמים לצמיחה פי 2 מהם
מעניין שלא ראינו אותם מדברים על זה שמגיע להם פי 2
כדאי גם לברר מה זה כ"ט בנובמבר, מי היה הנשיא השני של ארצות הברית, מתי פרצה מלחמת שלושים השנים, מי היה אביו של כריסטופר קולומבוס, ואז לחזור שוב לשאלה הנ"ל.חידה למיטיבי לכת:
אם חוקי המיסים לא ישתנו, ובסוף הקדנציה הזו, החרדי הממוצע ישלם פי 6 מיסים מהחילוני הממוצע, זה בשורה טובה לחילונים?
ולהשלמת הידע, כדאי לצעירים לברר מהו כרטיס אדום, באיזה שנה הות"ת קיבל את רוב כוחו, מה הרקע להקמת מכב"י. איך נוצרו כל המונופולים הגדולים כמו תנובה. מה עבר עם ישראל עד שהיתה בארץ תחנת רדיו דתית ואז לחזור שוב לשאלה הנ"ל, ומה היחס בין מספר החיילים הדתיים לפיקוד הגבוה בצה"ל
לא. זו לא בשורה טובה לחילונים.חידה למיטיבי לכת:
אם חוקי המיסים לא ישתנו, ובסוף הקדנציה הזו, החרדי הממוצע ישלם פי 6 מיסים מהחילוני הממוצע, זה בשורה טובה לחילונים?
מדובר ע"כ שתקציב מיגור הפשיעה עולה מיליונים למדינה,לא הבנתי על מה מדובר.
תביא נתונים סותרים, אדרבאשקר וכזב.
אהמממ.שום חסמים טפשיים, אלא חסמים שנמצאים בכל מדינות העולם.
אף אחד לא אמר אחרת.שגישה שבודקת כל אזרח כמה כסף הוא מביא ולפי זה לגזור את הזכויות שלו היא גישה מטומטמת כל אדם זכאי לכל הזכויות כולם אין אזרח שווה יותר ואין פחות גם אם יש התנהלויות כלכליות שלא מוצאות חן בעיני כתב כלכלי כזה או אחר
את מקבלת תקציב מהמדינה לחינוך של הבנים שלך בחיידרים ובישיבות למרות שהם לא לומדים לימודי ליב"ה, דבר שעשוי להזיק למדינה.לבד זאת אני מצאתי שהשיטה הטובה ביותר בדיונים היא פשוט לבקש לנקוט בעיקרון הליברלי שאני אדם בפני עצמו שלא צריך לתרץ התנהגות של אנשים עם אורח חיים כמוני
ואני לא מקבלת כלום מהמדינה יותר מהם באופן ישיר ומי שרוצה לבטל את התמיכה באברכים תפדל ראשי הכוללים יסתדרו בלי ה400 ש"ח האלו.
אשריהם ואשרי חלקםאולי לא תאמין, אבל יש כאלו שלא עוסקים כל היום בשאלה "מה מגיע לי מהמדינה", אלא ב"מה אני יכול לתרום למדינה".
מדובר ע"כ שתקציב מיגור הפשיעה עולה מיליונים למדינה,
והחרדים לא "נהנים" מהכסף הזה-
כי אין אצלם (ב"ה!!!) כמעט פשיעה למגר...
אולי גם יתנו תקציב לכל מי שהוא לא עבריין ופושע?לא מקובל, אין סיבה שהם יתוקצבו ב 100% אבל עצם העובדה שהמערכת מחנכת את הילד להיות בן אדם שהוא אינו רוצח ואינו גונב וכו' ובעשה טוב עם דרך ארץ זה עצמו אמור להקנות 50% מהתקציב, כך ההיגיון שלי אומר, נכון זה לא כלכלי אבל זה צורך כמו צורך ביטחוני שלא יהיו עבריינים ופושעים.
כמה מקרים כאלו אתה יכול לספור בעשור האחרון?
על שריפת חנויות סלולר שמעת?
כנ"לעל אשה שנפצעה קשה מפח בוער שדורדר לכיוונה שמעת?
אתה סופר כל 'הפגנה' של 5 ילדים שיורדים לכביש בכיכר השבת?על כך שרוב ההפגנות שלא באישור החוק הם של חרדים שמעת?
נגמרו הנתונים, עוברים ל-'מספרים שלא תשמע בשום מקום'...על סיפורים שלא מספרים בתקשורת החרדית שמעת?
כן. שבוע שעבר. זה החנות ה-שלישית? רביעית? שנשרפת...
על שריפת חנויות סלולר שמעת?
לראשונה, שבוע שעבר. לצערי.על אשה שנפצעה קשה מפח בוער שדורדר לכיוונה שמעת?
אהמממעל כך שרוב ההפגנות שלא באישור החוק הם של חרדים שמעת?
לא כ"כ. בעצם הכלל לא. לא מעוניין לשמוע הסתה שקרית נגדי.על סיפורים שלא מספרים בתקשורת החרדית שמעת?
אנחנו מדינה יהודית.אולי גם יתנו תקציב לכל מי שהוא לא עבריין ופושע?
ברוב מדינות העולם זכותו של בנאדם לחנך את בניו בחינוך פרטי, אבל כל התקציב הוא אך ורק על חשבונו. תקציב ממשלתי יש רק לחינוך כללי.
אלו שעובדים בשכר נמוך עושים זאת בלית ברירה, בגלל האינטליגנציה הנמוכה שלהם וכדומה. אין כמעט מצב שמישהו מאד מוכשר יעבוד סתם בשכר נמוך, כי הוא קיבל את כל ההכשרה בשביל שיוכל ללמוד מקצוע מכניס.רוב הגברים החילונים גם עובדים בשכר נמוך לא? בפרט מצביעי הליכוד.
לא. אבל זה מאד מכעיס את החילונים שמשתמשים בכספי התקציב שמגיע מהכסף שלהם, בשביל לתקצב מוסדות שיגרמו לשיטתם לקריסת הכלכלה ולהעלאת נטל המס.לשיטתך צריך לבטל בכלל את מס הכנסה או אולי לחילופין לתת זכות הצבעה לפי כמות המס שאתה משלם?
אפילו בתקציב 2022 של ליברמן, תקציב הישיבות והכוללים לבדו עמד על 1,210,016,000₪, וכעת עומדים להכפיל אותו.כל התקציב החרדי הוא מילארד וקצת אחרי העלאה הצפוייה בתקציב הישיבות מה הלחץ?
זו בדיוק החרדה של החילונים. ההשוואה בין מדינת היהודים לאיראן.אנחנו מדינה יהודית.
וכמו שבאיראן מחנכים את הילדים (בחינם ) לשנוא יהודים ולהפוך לשאהידים
הגיוני שבמדינת ישראל ילד חרדי ילמד תנ"ך ויתוקצב בכמה שקלים.... והרוב עדיין על חשבונו. אל תדאג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: