דרוש מידע הקמת אתר הסברה חרדי

מצב
הנושא נעול.

מרחבית

משתמש מקצוען
הסברה מאוד חיונית, לאנשים שבאמת לא מכירים אותנו ואת דעותינו בצורה אמיתית, וזה כנראה רוב הציבור החילוני.
אבל הסברה חייבת להיות רק על ידי אנשים שמתאימים לזה, נקרא להם מקצוענים -
אנשים שיש להם ידע רחב ועמוק, יכולת הבנה גם של הצד השני, והם מסוגלים להסביר בנחת בחכמה ובכנות.
אנשים לא מתאימים גרמו וגורמים נזקים גדולים מאוד להסברה, וחבל, חבל!

112123

משתמש מקצוען
בשביל זה יש חברי כנסת ...... עיתונים חרדיים !!!
בלשון המעטה לא תורמים לנושא ואכמ"ל
בשביל זה יש כ''כ הרבה ארגונים מחזירי בתשובה !!! הידברות ערוץ 2000 ערכים לב לאחים ועווווווווווד
נכון
אבל לא יזיק עוד
במיוחד אם זה יכול לקרב

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
נכון
אבל לא יזיק עוד
לא איכפת לי שתפתח גם 20 אתרים ותרויח מכל אחד משכורת מכובדת ..... אבל איפה הבשורה שלך ?????
במיוחד אם זה יכול לקרב
מעניין שכל אתרי וארגוני מחזירי בתשובה לא בחרו את הדרך הזאת להחזרה בתשובה ע''י תשובה להסתה :unsure: משאיר לך לחשוב על כך.....

112123

משתמש מקצוען
לא איכפת לי שתפתח גם 20 אתרים ותרויח מכל אחד משכורת מכובדת ..... אבל איפה הבשורה שלך ?????\
צודק
לא טענתי שיש בשורה
הבשורה תבוא אם יהיה גוף שמרכז את כל ההסברה החרדים ע"י חברה מקצועיים שמנוסים בתחום
לקחת דמויות אהודות על הציבור המסורתי כמו הרב יגאל כהן ועוד כמה שאני לא זוכר את שמם
לחבר אליהם עוד ידוענים ומשפיענים
זה אפשרי להנמיך את גובה הלהבות
צריך רק לעשות את זה בצורה מאורגנת

אבל כששולחים חברה כמו מוטקה בלוי וכד' להדליק את הציבור החילוני זה נזק עצום!!!
מעניין שכל אתרי וארגוני מחזירי בתשובה לא בחרו את הדרך הזאת להחזרה בתשובה ע''י תשובה להסתה :unsure: משאיר לך לחשוב על כך.....
תפתח אתר הידברות
רק הם עשו את זה בחוכמה ומשחילים את המסרים בין לבין

נופל וקם

משתמש מקצוען
המצב ברשת באמת על הפנים!
אבל אתר לא יעזור.
מספיק כתבה אחת שלילית כדי לראות כמה תגובות אכזריות היא גוררת וכמה לייקים ההודעות האלה מקבלות.

מה שצריך זה צוות מסבירנים מחודדי לשון שגם על כתבות כאלה יתנו כמויות של תגובות נגד..

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
המצב ברשת באמת על הפנים!
אבל אתר לא יעזור.
מספיק כתבה אחת שלילית כדי לראות כמה תגובות אכזריות היא גוררת וכמה לייקים ההודעות האלה מקבלות.

מה שצריך זה צוות מסבירנים מחודדי לשון שגם על כתבות כאלה יתנו כמויות של תגובות נגד..
קיצור טוחנים את אותם מילים .....
אתר הסברה להסתה לא יביא חוזרי בתשובה !!!! אתר הסברה על יהדות של ארגוני מחזירי בתשובה + פה ושם תשובות לשאלות ההסתה = יביא חוזרי בתשובה !!!!

אתר הסברה להסתה מעבר ליבוי האש לא יעשה כלום !!!! למה, נראה לכם שהם לא מודעים לשקרים של עצמם ????
אם תמשוך את דיברהם ותנסה להסביר נראה לך שלא יהיה להם מה לומר...... זה ייעצר נראה לכם ???

112123

משתמש מקצוען
@מחייך תמיד
מלבד לחכות למשיח, מה הפתרון שלך להסתה שמתגברת מיום ליום?
אתה חושב שזה יעלם לבד???
יש כבר קריאות לאינתיפאדה חילונית
חרדים בכל מקום כבר נחשבים כאסקופה הנדרסת
מותר לעשות להם מה שרוצים
יש סקרים שמראים שכל ישראלי שלישי שונא חרדים (ותחשוב שחלק ניכר מאלו שלא שונאים אותנו זה החרדים בעצמם)
ככל שיגדל כדור השלג הזה לא נוכל לעצור אותו...

נופל וקם

משתמש מקצוען
קיצור טוחנים את אותם מילים .....
אתר הסברה להסתה לא יביא חוזרי בתשובה !!!! אתר הסברה על יהדות של ארגוני מחזירי בתשובה + פה ושם תשובות לשאלות ההסתה = יביא חוזרי בתשובה !!!!

אתר הסברה להסתה מעבר ליבוי האש לא יעשה כלום !!!! למה, נראה לכם שהם לא מודעים לשקרים של עצמם ????
אם תמשוך את דיברהם ותנסה להסביר נראה לך שלא יהיה להם מה לומר...... זה ייעצר נראה לכם ??
לא לנסות להסביר אותם, כן לתת תגובות אוהדות בתוך ים של הודעות שליליות.
כדי שלפחות אדם שעד עכשיו לא היה נגד, שלא יהיה נגד רק מלראות את ההלך רוח.

מרחבית

משתמש מקצוען
אתר הסברה להסתה לא יביא חוזרי בתשובה !!!!
המטרה של הסברה להסתה היא לא להחזיר בתשובה. אלא להסביר בצורה נכונה את האמת שלנו, ולהזים ככל האפשר שקרים, עלילות, וחוסר הבנה.
כי יש את אלה שמסיתים בכוונה תחילה, בשנאה, בשקרים גסים, בעלילות מצוצות, בהוצאת דברים מהקשרם בצורה בוטה, וכו'. וכלפי אלה לא יעזור כלום.
אבל יש את כל האחרים - קהל שבוי - ששומעים וקוראים אותם - ומאמינים להם, כיוון שאינם מכירים את החרדים אלא דרך ה'תדרוכים' המסוכנים הללו.
ואליהם רוצים להגיע.

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
אני בעד ! אני בעד ! אני בעד !
משהו שיצליח !!!!
@מחייך תמיד
מלבד לחכות למשיח, מה הפתרון שלך להסתה שמתגברת מיום ליום?
אתה חושב שזה יעלם לבד???
אתה חושב שבאתר תפתור את הבעייה ? אני לא !
יש כבר קריאות לאינתיפאדה חילונית
כמה פעמים כבר הי כאלו קריאות ????
כמה פעמים שונאי ישראל רצו לכלות בנו את זעמם למה לא פתחו [אתר] הסברה ????
חרדים בכל מקום כבר נחשבים כאסקופה הנדרסת
באמת בעייה !!! עם אתר תפתור אותה ????
מותר לעשות להם מה שרוצים
כואב !
יש סקרים שמראים שכל ישראלי שלישי שונא חרדים (ותחשוב שחלק ניכר מאלו שלא שונאים אותנו זה החרדים בעצמם)
ככל שיגדל כדור השלג הזה לא נוכל לעצור אותו...
ובאתר תצליח לעצור ????
את ליברמן הצליחו לעצור ?!
נגדו יצאו גם בציבור החחלוני והוא ממשיך בשלו ????
איך בדיוק אתה רוצה לעצור הסתה עם אתר ????

הסברה לאלו השבויים אולייי יעשה משהו מצד שני גם יכול לשמש כלי מיקוח לאלו המסיתים... קחו בחשבון.....
מי שרוצה להסית תמיד ימצא על מה .....
מעבר לכך אני לא נגד אתר אין לי שום בעייה עם זה

רק שואל שאלה פשוטה היכן הרווח ?? והאם הוא באמת יהיה משמעותי ????
יש לך תשובות על כך ???
פתח אתר בשמחה !!!!!

יועצת נישואין

משתמש מקצוען
רעיון מעולה ממש
אפילו הידברות שמעסיקים יחד עם עוד ארגונים מאות אנשי הסברה ליהדות
הקימו אתר שבו יש 70 שאלות ותשובות בסיסיות על יהדות
כי גם אם יש הרבה אנשי הסברה ברשת ובתקשורת
הרבה פעמים אי אפשר בדקה אחת להסביר כל דבר, וגם לא כל אחד יודע להסביר כל דבר בצורה מנומקת
כל כך הרבה פעמים אפשר לשמוע מישהו עונה על איזה שאלה, ואתה חושב שהיית יכול לענות יותר טוב

אם יהיה אתר שבו יהיה באופן קבוע מאות שאלות בסיסיות שיש לציבור החילוני והדתי על החרדים
עם תשובות קצרות וארוכות שנכתבים על ידי טובי הכותבים והמסבירים (כדוגמת הרב נויגרשל והרב אהרן לוי וכדו')
שבו תהיה אפשרות לכותבים לחשוב בארוכה על כל תשובה לבדוק את התגובות עליה ולתקן שם את הצריך תיקון וכו'

כך תהיה גם אפשרות לנו לבדוק שם תשובות לשאלות שלא תמיד יש לנו תשובות ברורות לגביהם גם מצד ידיעת ההיסטוריה וידיעת הנתונים, ואז נוכל לענות תשובות אמיתיות (לא בהכרח תמיד תמיד משכנעות, אבל ודאי אמיתיות) - וגם נוכל להפנות לשם כשצריך

112123

משתמש מקצוען
@מחייך תמיד
אתה צודק לא די באתר
כתבתי כבר שצריך ארגון הסברה
זה יפעל במס' מישורים
בין היתר בהסברה לנו החרדים איך לכבד את עצמנו והסובב במפגש עם שאינם חרדים

יועצת נישואין

משתמש מקצוען
אני בעד ! אני בעד ! אני בעד !
משהו שיצליח !!!!

אתה חושב שבאתר תפתור את הבעייה ? אני לא !

כמה פעמים כבר הי כאלו קריאות ????
כמה פעמים שונאי ישראל רצו לכלות בנו את זעמם למה לא פתחו [אתר] הסברה ????

באמת בעייה !!! עם אתר תפתור אותה ????

כואב !

ובאתר תצליח לעצור ????
את ליברמן הצליחו לעצור ?!
נגדו יצאו גם בציבור החחלוני והוא ממשיך בשלו ????
איך בדיוק אתה רוצה לעצור הסתה עם אתר ????

הסברה לאלו השבויים אולייי יעשה משהו מצד שני גם יכול לשמש כלי מיקוח לאלו המסיתים... קחו בחשבון.....
מי שרוצה להסית תמיד ימצא על מה .....
מעבר לכך אני לא נגד אתר אין לי שום בעייה עם זה

רק שואל שאלה פשוטה היכן הרווח ?? והאם הוא באמת יהיה משמעותי ????
יש לך תשובות על כך ???
פתח אתר בשמחה !!!!!
לא מצליחה להבין
כל דבר שלא יפתור את הבעיה לגמרי מן השורש - הוא לא שווה כלום
ברור שלא משנה מה יעשו עדיין אנחנו בגלות - ועשו שונא ליעקב - ועם הארץ שונא את עובדי השם

אבל תמיד יש ענין של השתדלות לעשות אולי משהו שיעזור במקצת
אולי יש מישהו שיהיה לו תועלת מזה
(דעתי האישית שיכול להיות תועלת גדולה לנו - שאנחנו נדע את התשובות)

מישהו העלה רעיון יפה
תפרגן ותתמוך
לא ביקשו ממך לפתוח

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
@מחייך תמיד
אתה צודק לא די באתר
כתבתי כבר שצריך ארגון הסברה
זה יפעל במס' מישורים
בהצלחה !!! :) רק אל תשכח לפרסם כאן קישור !
בין היתר בהסברה לנו החרדים איך לכבד את עצמנו והסובב במפגש עם שאינם חרדים
אך גם להם החילונים איך לכבד את עצמם במפגש עם חרדים .... נראה לי הם צריכים את זה יותר מאיתנו !!! :)

112123

משתמש מקצוען
בהצלחה !!! :) רק אל תשכח לפרסם כאן קישור !
הלוואי שיהיה
וכשיהיה תשתדל ללחוץ על הקישור
אך גם להם החילונים איך לכבד את עצמם במפגש עם חרדים .... נראה לי הם צריכים את זה יותר מאיתנו !!! :)
נכון אבל זה לא סותר את מה שאמרתי

לרעהו

משתמש מקצוען
אם זה טוב זה רק בתנאי שאנשים ברמה ידברו שם, כדוגמת הרב נויגרשל הרב אהרון לוי, אבל לא כל הפרשנים שלנו למינייהם, שאין להם שום אחריות, בשביל רייטינג אין להם בעיה להוציא מידע הכי רגיש מבתוכו, ראינו את זה כמה פעמים לאחרונה, אין להם אחריות מדובר בקבוצת חובבנים, שבישיבות הכי נמוכות בקושי קיבלו אותם והיום הם טובי הפרשנים בציבור החרדי, ממש בושה לנו...

נופל וקם

משתמש מקצוען
מה שאנחנו חייבים לעשות.
זה לנתק לרחוקים מדת את החרדי מהמציאות מהחרדי הווירטואלי.

אם מציירים אותנו כפורעי חוק, כמדירי נשים, כרודפי בצע וכדומה, נראה להם בהתנהגותינו כמה אנחנו רחוקים מכך.

שחילוני יגיד טוב הוא לא מאלה שזורקים אבנים, ולא הנה עוד אחד כמו שאנחנו מכירים...

זושא כץ

משתמש מקצוען
הרב שטיינמן זצ"ל אמר
שהסברה צריך מי שרוצה הסבר, לא לי שרוצה להציק.

ושאר הציבור:
יש היום את הידברות וכו'

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

לוח מודעות

למעלה