באמת מזלאני מרגישה שהיא (דבורי) בונה לה דמוי עצמי שלא תלוי באף אחד. כמו בחיים האמיתיים...
לא יודעת אם היא תנתק קשר מכולם אבל היא מפתחת חוסן נפשי מטורף. וזה מה שדבורי האמנית עושה.
יש לה את אבי ואמא שלו שמשאירים לה מקום שפוי ובריא להאחז בו.
באמת מזלאני מרגישה שהיא (דבורי) בונה לה דמוי עצמי שלא תלוי באף אחד. כמו בחיים האמיתיים...
לא יודעת אם היא תנתק קשר מכולם אבל היא מפתחת חוסן נפשי מטורף. וזה מה שדבורי האמנית עושה.
יש לה את אבי ואמא שלו שמשאירים לה מקום שפוי ובריא להאחז בו.
אבל זה מה שהכי אמין!דווקה עד הפרק האחרון הרגשתי שהוא הולך לקראת הסוף אבל בפרק האחרון חלה נסיגה
תנסי לבקש מ @dvory באופן פרטנישוב,
אולי מישהי יכולה לצלם ולהעלות את הפרק האחרון?
כ"כ נכון. אני לא מבינה למה היא שוב ושוב מתקשרת והולכת ליסכה להתנצל. מספיק עם כמויות הרעל שמגיעות אליה גם בלי הזמנה.אף אחד לא יציל את המצב עד שבקה תציל את עצמה
לכן ממש היתעצבנתי עליה אחרי הפרק האחרון שתפסיק להתקפל מול כולם ולהאשים את עצמה מתחשק לי ללכת לבית של היסכה ולצעוק על כולם ועל בקה שתתחיל לעזור לעצמהכ"כ נכון. אני לא מבינה למה היא שוב ושוב מתקשרת והולכת ליסכה להתנצל. מספיק עם כמויות הרעל שמגיעות אליה גם בלי הזמנה.
יש עכשיו מלחמה בצפון, זה לא כזה פשוט לעבור לגלילכ"כ נכון. אני לא מבינה למה היא שוב ושוב מתקשרת והולכת ליסכה להתנצל. מספיק עם כמויות הרעל שמגיעות אליה גם בלי הזמנה.
דבורי, מתי תשלחי את בקה עם בעלה והילדים לגור בגליל העליון או התחתון. תחליף מספרי טלפון ותעלם מהשטח? (כנראה זה לא כ"כ פשוט )
כל אחת מגיבה כשהעיתון המיוחל מגיע לידיה.
היא חייבת טיפול רציני! נראה לך שתצליח לבד להתנתק?לכן ממש היתעצבנתי עליה אחרי הפרק האחרון שתפסיק להתקפל מול כולם ולהאשים את עצמה מתחשק לי ללכת לבית של היסכה ולצעוק על כולם ועל בקה שתתחיל לעזור לעצמה
דבורי,אולי תסדרי לה משהו??היא חייבת טיפול רציני! נראה לך שתצליח לבד להתנתק?
אני לגמרי בעדוגם לי התחשק להרים צעקות על המשפחה שלה וגם כמה סטירות אם יש צורך (אולי נתאגד כל קוראי פרוג ? )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: