איזה מנחה כדאי?תלוי מורה,
ממליצה לך.אני רוצה אותו בשביל הנקודות לתואר, לא בשביל להוסיף ידע.
לממנים של חדוא?מתגעגעת
אני לא מכירה את המושג ממניםלממנים של חדוא?
זה 3 ספרים (אאל"ט)מישהו יכול לעזור לי אני צריך את הספר של זה פשוט לא קיבלתי אותו
למה מתמטיקאי צריך ספר במבחן?...יש לי את זה בקובץ אבל זה לא נחמד לקרוא מהמחשב וגם אין לי את זה למבחן
אם עשית אינפי 1, אז אתה יודע להסתדר בלי ספרים...זה 6 נקודות בחינם ברגע שיש לך את אינפי, אתה פשוט פותר את המטלות בלי לפתוח את הספר, אבל עדיין צריך למבחן את הספר, גם בשביל לצטט משפטים בלי להעזר במשפטים מקורסים אחרים
רשמתי לבוחן את הסיפור שקרה לי, ובקשתי התחשבות אם התבלבל במספר של המשפט.לינארית 2 כמה שזה קשה וזה קשה הבעיה האמיתית זה לייבא את המשפטים הנכונים ולזכור בכל שאלה איזה משפטים פותרים אותו, אם הצלחת בלי ספר אתה כנראה בוט, זה פשוט לא הגיוני!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: