אליהו שטיין
משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
יתכן, אבל זה קצת מוזר... "אלפי דירוגים".. "אפי' מאוסרליה"...שוב יתכן.. שטוקר צולם כמה פעמים
יתכן, אבל זה קצת מוזר... "אלפי דירוגים".. "אפי' מאוסרליה"...שוב יתכן.. שטוקר צולם כמה פעמים
לכל התוהים כיצד בתכנית שהוקלטה מראש מנחם טוקר מודיע על הזוכה בהצבעה הטלפונית, החלקים שהוקלטו מראש הם השירים והצבעות השופטים, הפתיחה והסיום לא הוקלטו מראש.
לכל המסופקים!זה נראה קצת חשוד בשביל להיות אמיתי...
אבל אני לא לוקח סיכונים...
אם זה באמת אתה,
אז תדע לך,
שאני אוהב אותך אהבת נפש, איזה קול מרגש, איזה ביצוע, איזה עדינות,
מחזיק לך אצבעות ואני בטוח שתגיע רחוק.
באהבה!!!
תודה עמיחי!לכל המסופקים!
משיחה שלי עם אייל, הניק הזה זה באמת הוא.
עמיחי.
שים לב שיש שם תזמורת וזה לא סביר בכלל שהביאו את התזמורת במיוחד בשביל להודיע מי זכה. בכלל מוזר הקטע שהוא אומר אלפי דירוגים מכל העולם אם זה היה מראשלכל התוהים כיצד בתכנית שהוקלטה מראש מנחם טוקר מודיע על הזוכה בהצבעה הטלפונית, החלקים שהוקלטו מראש הם השירים והצבעות השופטים, הפתיחה והסיום לא הוקלטו מראש.
כל הקטע הזה של השופטים שהם אומרים, "זאת לא בחירה טובה של שיר", האם זה באמת מוריד מהזמר, מהקול שלו ומהביצוע? זה כאילו נשמע שמשהו לא ישב להם טוב, אז אמרו זה לא בחירה טובה של שיר.אני לא מבין.. ואם אייל לא בחר שיר מוצלח זה מוריד מהרמה של השירה שלו?
אני לא עוקב אחרי התכנית, אז אשמח להסבר מהצופים...
צפיתי עכשיו בסיום של פרק 19 בשביל לנסות להבין, ראיתי שאפרים חן ועוד מישהו מתמודדים על כרטיס לגמר. זה אומר שריבקין לא עולה לגמר?
(חבר כיתה שלי מהישיבה, לכן מתעניין.. תודה)
בעזרת ה׳אייל אביב. כשרון ועוצמה נדירים. מחכים לראות אותך בגמר!!
WOW - איזה יופי - נהיניתי!!
לדעתי אייל אביב כבר זמר - הוא לא צריך את הקול הבא כדי להצליח הלאה.
שמעתי עכשיו שהוא הולך להופיע בכתר הרימון בערב של הרב ארוש.
הוא עוד יהיה מבוקש - יש לו צבע קול נדיר!!
אני מצטרף לדעה שההצלחה של הזמר אינה תלויה בתחרות אלא ברצון שלו (והיא בכלל תיכתב רק עוד שבועיים).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: