קליק ימני על CMD שנמצא באיך עושים את זה?
C:\WINDOWS\SYSTEM32
'הפעל המנהל מערכת'
קליק ימני על CMD שנמצא באיך עושים את זה?
הפעלתי, ועשיתי את הפקודה, מצרף מה שהוא כתב ליקליק ימני על CMD שנמצא ב
C:\WINDOWS\SYSTEM32
'הפעל המנהל מערכת'
הוא כותב שוב שיש איזה נעילה על המערכת קבצים [תבדוק שוב אם הוא לא NTFS כי זה מה שהוא כותב]הפעלתי, ועשיתי את הפקודה, מצרף מה שהוא כתב לי
אוקיי אני באמצע להעביר את כל הקבצים למחשב, איך אני מפרמט? ולמה על NTGS לא אמרנו שצריך FAT32?הוא כותב שוב שיש איזה נעילה על המערכת קבצים [תבדוק שוב אם הוא לא NTFS כי זה מה שהוא כותב]
או שזה וירוסים או שזה איזה תוכנה שפתוחה ברקע, או הצפנה כלשהי. בכל מקרה זה כבר לוקח אותך לפינה שלא בטוח תצא ממנה בזול במיוחד שהדיסק לא ממש קטן ויש בו לא מעט דברים, כדאי שתעביר את כל הקבצים למחשב ותפרמט נורמלי על NTFS.
קליק ימני על הכונן >אתחול> לבחור במערכת קבצים NTFS ולאתחלאוקיי אני באמצע להעביר את כל הקבצים למחשב, איך אני מפרמט?
לא. זו בדיוק הבעיה שלך, (או שלא?), FAT32לא יכול להעתיק קבצים גדולים, לכן אתה צריך NTSF.ולמה על NTGS לא אמרנו שצריך FAT32?
אממ בכל מקרה כבר העברתי את כל הקבצים בדיסק למחשב, אני מצרף את האתחול תיד לי בבקשה אם ללחות על "התחל" (הגודל הקצאה השתנה גם ל4096)..קליק ימני על הכונן >אתחול> לבחור במערכת קבצים NTFS ולאתחל
לא. זו בדיוק הבעיה שלך, (או שלא?), FAT32לא יכול להעתיק קבצים גדולים, לכן אתה צריך NTSF.
כן. בקשר לגודל הקצאה זה לא משהו שאמור לעניין אותך תשאיר אותו על ברירת המחדל.אממ בכל מקרה כבר העברתי את כל הקבצים בדיסק למחשב, אני מצרף את האתחול תיד לי בבקשה אם ללחות על "התחל" (הגודל הקצאה השתנה גם ל4096)..
אני על סף יאוש...כן. בקשר לגודל הקצאה זה לא משהו שאמור לעניין אותך תשאיר אותו על ברירת המחדל.
הדיסק און קי הזה הוא במקרה [או שלא] סיני? כלומר הזבל שמזמינים מעלי אקספרס ב5 דולר???אני על סף יאוש...
כן הוא מאלי אקספרס , סורי ותודה על כל העזרההדיסק און קי הזה הוא במקרה [או שלא] סיני? כלומר הזבל שמזמינים מעלי אקספרס ב5 דולר???
אם כן, תגיד רק תודה שהוא סוג של עובד ותתקדם [להמשך שאחרי הסף ...] למה ממנו לא תצמח הישועה...
אם לא, או שיש לך וירוסים ו\או תוכנות פתוחות, במקרה כזה מה שיעזור זה או סריקת ווירוסים רצינית או אפשר להעלות לינוקס בלייב ולאתחל ואז להחזיר לווינדוס ולאתחל שוב לNTFS.
אולי תפתח נושא חדש ותפרט מה הבעיה?יש לי את אותה הבעיה אבל מדובר בדיסק קשיח - הארדיסק.
אמרו לי שבדיסק קשיח זה לא אמור לקרות אבל מציאות...
עשיתי מה ש- @יוסי מחשבים כתב אך זה לא עזר.
יש עוד פיתרון חוץ מפירמוט? (לפרמט זה לא רלוונטי, מדובר בכמה מאות ג'יגה)
זה ממש לא חשוב לי עד כדי כך...אולי תפתח נושא חדש ותפרט מה הבעיה?
עשיתי כבר כמה פעמים, אבל המחשב בשלובגדול אם אתה בא להעתיק קובץ מעל 4 גיגה והוא לא נותן אבל פחות כן זה הבעיה של fat32 וצריך להריץ פקודה של
conver x: fs=ntfs
כאשר X זה האות כונן שלך בדרך כלל הקבצים לא נפגעים מזה אבל תמיד יש יוצא מהכלל וצריך להתכונן עם איזה גיבוי
לא נראה לי שזה הבעיה, זה כותב "הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד"אולי תפתח נושא חדש ותפרט מה הבעיה
אם יש סתם שגיאה בדיסק שמונעת העתקות אז צריך להריץ תיקון לדיסק
chkdsk c: /r
ואם זה לא מצליח לרוץ עם הסוף אז לנסות לשנות את גודל המחיצה ולהריץ שוב
מה זה המחשב בשלו? הצליח או לא ואם לא מה השגיאה?זה ממש לא חשוב לי עד כדי כך...
אמרתי שאם אצליח על הדרך להעתיק - יופי
עשיתי כבר כמה פעמים, אבל המחשב בשלו
לא נראה לי שזה הבעיה, זה כותב "הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד"
לא הצליח. זה כותב כנ"ל - "הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד"מה זה המחשב בשלו? הצליח או לא ואם לא מה השגיאה?
הדיסק עכשיו הוא NTFS ועדיין יש את השגיאה?לא הצליח. זה כותב כנ"ל - "הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד"
אם הודעת השגיאה היא בדיוק כמו למעלה אז הפתרון כמו שהוצע כאן למעלה (למי שלא כ"כ מבין מומלץ יותר פשוט להעתיק את הקבצים מהדא"ק למחשב ואז לאתחל אותו לפורמט NTFS)הי הופה קרה לי הרגע! ניסיתי להעתיק מהמחש סרט לדיסקונקי היה בו 12 גיגה והסרט היה 9 ולא עבר, חברה שלי אמרה כך, אני אומרת בלי להבין מה: לא פירמטו את הסרט נכון. משהו כזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: