למה לא להחליף מערכת קבצים?סרטון 4GB שלא עולה על אונקי "הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד"
האם אפשר לצרוב אותו על דיסק DVD?
כמו שהסבירו פה
למה לא להחליף מערכת קבצים?סרטון 4GB שלא עולה על אונקי "הקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבצים המשמשת כיעד"
האם אפשר לצרוב אותו על דיסק DVD?
הסרטון יישלח לצריבה על כמות דיסקיםDVDלמה לא להחליף מערכת קבצים?
כמו שהסבירו פה
לא צריך לאתחל!
לוחצים במקלדת על התחל+r
נפתח חלון הפעלה רושמים cmd ואישור
בחלון שנפתח רושמים:
convert x: /fs:ntfs
במקום x רושמים את האות של הכונן
תכניס את השם של הכונןעשיתי את זה וזה רושם לי
Enter current voume label for drive F:
מה זה אומר?
תודה מראש
תכניס את השם של הכונן
[/QUOT
עובד!!
תודה רבה!!
אם היית קורא 3 הודעות אחורה, היית רואה שמדובר בשם של הכונן.ראשית תודה רבה ליוסי מחשבים על הפתרון שעוזר לי הרבה פעמים.
אך הפעם משום מה מופיע לי לאחר הקלדת ה: convert x: /fs:ntfs
רשום לי שהסוג הוא: FAT32 ומופיעה בקשה להכנסת ה VOLUME LABEL הנכון... מה אמור להיות? איזה סוג דיסק?
מצורף צילום מסך
אשמח לעזרה בדחיפות
צפה בקובץ המצורף 733759
הכרטיס באמצע פעולה אחרת, האם ברצונך לבטל?
גם כשמחליפים ל- exFAT יש את הבעיה הזאת?חן חן
אגב, מערכת הקבצים NTFS אמנם חדשה יותר ומהירה יותר אך יש לה גם חסרונות כמו שחיקה, וכן במצב כזה צריך להזהר מאד מאד להוציא את הכונן במצב בטוח (בשונה מ FAT32 ששם זה בגדר המלצה ולא חובה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: