דרוש מידע הצילו!! תינוק בן שנה עם עצירות כבר שבועיים

• פותח הנושא m.s.
  • פורסם בתאריך

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
יש לו יציאות אבל קשות בצורה נוראית אחרי מאמץ וסבל הזוי...
כמובן שנלך לרופא.פשוט היום הייתה החמרה ואנו מחפשים פתרון מהיר
לא בדיוק מבין איך חיכיתם שבועיים ?! ילד בלי יציאות נורמליות סובל !!!! למה בדיוק מחכים ????

קצת מוזר [ וכבר לא פעם ראשונה ] שיש מושג כזה להתייעץ כאן בפורום על נושאים רפואיים מילא היו אצל הרופא ובדק שאין סכנה או בעיה משמעותית ניחא וטוב לקבל עצות וטיפים מבעלי נסיון אבל מכאן ולהסתמך על כל הבעלי נסיון ללא שום חוו''ד מקצועית ???? מוזר , !!!!!

קודם הולכים לרופא כשזה יכול להיות משהו משמעותי ואח''כ מתייעצים עם הבעלי נסיון., קצת מוזר שהסדר התהפך

אני:)

משתמש צעיר
כבר הגיע מצב שכל יציאה - לידה!
לא החלפנו תזונה לאחרונה
ניזון בעיקר מסימילאק ודייסת דגנים מעורבים
אולי לא תצטרכו ללכת רחוק
דייסת דגנים גרמה לבת שלי עצירות,
תנסי להביא תחילפים אחרים....

בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!

טיים ליין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
שמעתי על פטנט כלשהו
אבל לא ניסיתי
לקחת גבעול כוסברה וביחד עם וזלין להחדיר פנימה ככה כמה פעמים
(אם הבנתי נכון את השיטה פשוט להכניס ולהוציא להכניס ולהוציא ככה כמה פעמים לא להשאיר שם)

אני לילדודיות שלי נורמלקס

טיים ליין

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
יואו.. ממש תודה לכולם על העצות והאינפורמציה
ננסה מחר למצוא בית מרקחת ולקנות נורמלקס.

תודה, לא בני ברקים
יש לי גם נורמלקס להביא לך
איפה את גרה?

redo

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
כשאת הולכת לרופא רק תוודאי שאין לו פיסורה..
שאז צריך לטפל בה בלי קשר לעצירות.
אם את מדווחת על כאלה כאבים כנראה שעקב העצירות נגרמה פיסורה
בהצלחה!

להסכים

משתמש פעיל
לא בדיוק מבין איך חיכיתם שבועיים ?! ילד בלי יציאות נורמליות סובל !!!! למה בדיוק מחכים ????

קצת מוזר [ וכבר לא פעם ראשונה ] שיש מושג כזה להתייעץ כאן בפורום על נושאים רפואיים מילא היו אצל הרופא ובדק שאין סכנה או בעיה משמעותית ניחא וטוב לקבל עצות וטיפים מבעלי נסיון אבל מכאן ולהסתמך על כל הבעלי נסיון ללא שום חוו''ד מקצועית ???? מוזר , !!!!!

קודם הולכים לרופא כשזה יכול להיות משהו משמעותי ואח''כ מתייעצים עם הבעלי נסיון., קצת מוזר שהסדר התהפך
מהנסיון שלי ייעוץ בפורום יעיל יותר מרופא הקופה, בלי השוואה.

יהיה בסדר !!!!!!!

משתמש מקצוען
מהנסיון שלי ייעוץ בפורום יעיל יותר מרופא הקופה, בלי השוואה.
לא מזלזל בייעוץ בפורום ובנסיון שלך, אבל לדעתי ו טעות קריטית לא ללכת לרופא כשיש חשש לשלום הילד , ובא נשמע מה אומרים ב,פורום , סליחה זה לא עובד כך !!!!! מי בדיוק לוקח אחריות הילד כל אלו שכותבים כאן ??? אם כותבים הצילו ויש חשש לשלומו איך בדיוק מחכים לעצות ללא מקצועיות ??? ואם יש באמת בעיה משמעותית מה בדיוק יעזור כל העצות מנסיון ????????????????????..
כל זה טוב לאחר שאין חשש סכנה וכדו' !!! אבל ככה להזניח ולהסתמך על עצות ודיעות של אנשים ללא ידע רפואי מקצועי ?????

סליחה אבל אני ממש לא מצליח להבין !!!

ניק 8129

משתמש מקצוען
תעדכני כאן את כל רופאי ומתמחי פרוג מה שלום הילד הלכת לרופא מה הוא אמר.....

CHAYA FFF

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
בלת"ק לבת שלי זה קרה עם סמילאק לפני כמה שנים טובות
עברתי למטרנה והתופעה חלפה.

שמש!

משתמש מקצוען
אבל סתם לא הבנתי למה ילד מעל גיל שנה ניזון ממטרנה ודייסה?! בגיל הזה אמורים לאכול ה-כ-ל!!
אמורים.
ואם לא הספיקו להכין ירקות טחונים או עוף מבושל?
תינוקות בני שנה עדיין לא לועסים ומוגבלים בסוגי המזון שאוכלים
גם אם נותנים להם כמו גדולים לרוב הם מלקקים נושכים וזורקים
כך כדי שהתינוק יהיה שבע - נותנים לו מטרנה ודייסה...

סטיקר

משתמש פעיל
עצירות זה בעיה הכי קלה לפטור, לתינוק שלי היה עצירות שבוע, הרופא אמר לתת לה קצת שמן זית והכל השתחרר
חסר עצות? מיץ שזיפים, מיץ סלק, מגנזיום, ויטמין סי.

ח"ול

משתמש פעיל
כמעט כל הילדים שלי סבלו מעצירות בגיל צעיר עד שלאט זה עבר להם בתכל'ס מנסיון לטווח המיידי מה שעזר להם היה: 1. נירות גליצרין (היה לי גם גליצרין נוזלי מארה"ב שמגיע בכאלו שפופרות עם משאבה שמכניסים פנימה וזה עזר תוך שניות!)
2. להכניס מדחום עם ג'ל סיכוך או שמן כמה פעמים (ואפשר גם לעסות קצת לצדדים) ושמעתי שווזלין לא בריא להכניס לגוף
ולטווח הרחוק לתת נורמלקס על בסיס קבוע ולהתמיד בזה זה מאד חשוב הרופא אמר לי שאין שום בעיה לתת את זה לתקופה ממושכת.

nechami21

משתמש מקצוען
בלת’’ק
רפלקסולוגית מחו’’ל הראתה לי נקודה ביד שאם נוגעים בה בטפיפותש
1280180371.png

שוב ושוב היא מסייעת ליציאות. אצלינו זה עבד ממש טוב. רק שימי לב לא ללחוץ!!! רק טפיחות קלות ועדינות עם האצבע ב2 הידיים.

אולי מעניין אותך גם...