חיים הקוסם
משתמש מקצוען
מדויקלצערי מצטרפת בכאב לתלונה
מרגיש כאילו אין להם את האחריות שיש לנהגי מוניות
אתם יודעים שיש לנהגי מוניות קורסים והדרכות
אצל הדרייברים זה נהג עם הגה וזהו, אפילו בלי ביטוח.
מדויקלצערי מצטרפת בכאב לתלונה
מרגיש כאילו אין להם את האחריות שיש לנהגי מוניות
חחח,מדויק
אתם יודעים שיש לנהגי מוניות קורסים והדרכות
אצל הדרייברים זה נהג עם הגה וזהו, אפילו בלי ביטוח.
אתה יכול לומר את זה גם על לימודי נהיגה, אולי באמת כל אבא ילמד את הבן שלו כמו בארה''ב.חחח,
הקורסים וההדרכות זה חלק מהבירוקרטיה הארורה ששולטת אצלינו במדינה ולכן אי אפשר להתפרנס כראוי,
שצריך לשלם לרישיון מונית וכדומה)
לא ראיתי שההדרכה והקורסים גורם להם להתנהג באדיבות מינימלית או לא לנסות לגנוב את הלקוח.
הלואי וזה היה נכוןאתה יכול לומר את זה גם על לימודי נהיגה, אולי באמת כל אבא ילמד את הבן שלו כמו בארה''ב.
וברצינות, אני חושב שמי שאחרי ותק של כמה שנים בכביש עשה קורס של כ-30 שעות לימוד בתחבורה ונהיגה נכונה יש לו יתרון גדול על כל נהג אחר.
אני אם אני צריך את השירות שלהם, אני מדגיש שיהיה נהג עם וותק ולא נהג חדשבדרייבער, אני תמיד מדגיש בבקשה, שאני רוצה נהג זהיר ורגוע.
זה עוזר לי המוןןן
אז אתה טוען שצריך יותר אכיפה, אני מסכים.הלואי וזה היה נכון
בינתיים ההרגשה שנהגי מוניות מרגישים שהכביש הוא של אבא שלהם, גם מבחינת נהגים אחרים וגם מבחינת הנוסעים איתם.
אם הנהג ממהר, הוא עושה את כל עבירות התנועה בתוך זמן המינימלי,
ואם לא ממהר הוא נוסע לאט, עם כל הנימוקים כמה שחשוב לשמור על החוק, וכמובן שהלקוח ישלם את זה בחשבונית.
ואם הוא עייייייף, הוא לא יניח את ההגה, כי אפשר להרויח עוד כמה שקלים, ואז הלקוח חוטף את כל העצבים שלו, אם לא קללות במקרה היותר גרוע,
וגם מקרים של גניבות עם שטרות ומטבעות מזוייפים לא חסרים.
אז לא נראה לי שיש מה להצדיק אותם
אני אם אני צריך את השירות שלהם, אני מדגיש שיהיה נהג עם וותק ולא נהג חדש
אז בינתיים מה נעשה?אז אתה טוען שצריך יותר אכיפה, אני מסכים.
אבל מומחיות, לרוב יש יותר למי שלמד.
אני אם אני צריך את השירות שלהם, אני מדגיש שיהיה נהג עם וותק ולא נהג חדש
לדרייבר בד''כ יש ביטוח, רק שבמקרה תאונה - מלבד הגזל שבדבר - גם טכנית יהיה קשה להצליח לתבוע כי הוא לא תקף בהסעת נוסעים בשכרומה בנוגע לביטוח
יש להם?
מבחינת ביטוח אין הבדל בין דרייבר בעל סמארטפון לבין דרייבר בעל טלפון כשר.הסיבה הפשוטה היא שנהג מונית שיסע לא כמו שצריך וידווח לחברה אני מאמין שבאותו יום הוא מפוטר וגם כשאדם עובד תחת חברה (ולא תחת מתווך נסיעות כמו אצלנו שמשווק כחברת דריבריים) הוא מרגיש מחוייב
עוד דבר נהג מונית מקבל נסיעות מהחברה הדרך ביפר בהודעה קולית משא"כ בדריבר מקבל הכל דרך הסמרטפון ולכן כל הנסיעה הוא עסוק בסמרטפון
דרך אגב היום יש לכך יותר מודעות ויותר ויותר חברות מפרסמות על דרייברים בלי סמרטפון מהסיבה הנ"ל ואם מישהו לוקח דרייבר כדאי שיחזק את ידיהם רק שידע שאין עליו ביטוח כך שאם חלילה קורת תאונה כל ההוצאות הרפואיות עליו (וזה יכול להיות עשרות אלפי שקלים) וזה למי שתוהה למה צריך ביטוח לנוסע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: