למחזר רק את הפריים במיחזור פנימי או חיצוני בדרגה שניהאשמח לחוות דעתכם על המשכנתא בטפחות (75% ל-30 שנה) :
קבוע לא צמודה - 502,000 ריבית- 3.98
משתנה (כל 5) לא צמודה - 510,000 ריבית- 4.42
פריים - 520,000 ריבית 6.15
תודה רבה
1. מתי המשתנה משתנה? כמה תוספת לעוגן?פריים - 520,000 ריבית 6.15
תודה לכם.
1. כןתודה לכם.
אם אני מבינה נכון העוגן 1.18 יכול להיות ?
ועוד 2 שאלות:
1. בשביל מיחזור בדרגה שניה צריך לעבור מבחן הכנסה ?
2. אם אני רוצה להגדיל את ההלוואה ב200,000 (שווי הנכס עלה) צריך לעבור מבחן הכנסה ?
התכוונתי תוספת לעוגןאם אני מבינה נכון העוגן 1.18 יכול להיות ?
התכוונתי תוספת לעוגן
אני לא מצליחה להנפיק דוח יתרות כרגע, אבל זה מהמסמכים שחתמתי בבנק, (תחילת המשכנתא היא לפני 3 שנים)1. כן
2. כן
לגבי העוגן מלצ תראו מתי תאריך עדכון העוגן הבא בדוח יתרות .
זה התוכן של המסמך שצורף מקודם. יכול לעזור להבין ?אני לא מצליחה להנפיק דוח יתרות כרגע, אבל זה מהמסמכים שחתמתי בבנק, (תחילת המשכנתא היא לפני 3 שנים)
כנראה עוד שנתיים רק ישתנו לך הריביות.אני לא מצליחה להנפיק דוח יתרות כרגע, אבל זה מהמסמכים שחתמתי בבנק, (תחילת המשכנתא היא לפני 3 שנים)
קח את ההצעה שקיבלת בלאומי, תשלח אותה להשוואה לשאר הבנקים, בטוח תקבל הצעות משופרות, ותמשיך ככה עד לקבלת הצעה טובה.כן זה בלי יועץ, אני לקוח של דיסקונט ושלחתי ללאומי ולמזרחי ופועלים דרך המחשב בקשה למחזור וההצעה בינתיים שקיבלתי הכי טובה זו בלאומי..
עם יועץ הייתי יכול לקבל יותר טוב?
הכנסות טובות והנכס גם בסדר גמור..
אגב שלחתי לך הודעה במייל
במקרה שלו. משתלם לו לעשות דרגה שניה דווקא בפועלים. בלאומי מאלצים אותו לקחת שליש קבוע.קח את ההצעה שקיבלת בלאומי, תשלח אותה להשוואה לשאר הבנקים, בטוח תקבל הצעות משופרות, ותמשיך ככה עד לקבלת הצעה טובה.
ממליץ על @גרעין.
עשתה לאחותי. משכנתא מדהימה להרחבה.
ומחירים הוגנים באמת
יש אשכול כאן בפורום אם האישור שהיא נתנה לה.
בזמנו גיסי שלח את האישור ליועץ שהוא כמעט סגר איתו אבל הוא רצה 10000 ש"ח והוא אמר לו במילה אחת:
פגז!
מצטרף בחום על ההמלצות!ממליץ גם!
המסלול הראשון - מצוייןאשמח ואודה לחוות דעתכם בנוגע למשכנתא קיימת מ 07/22.
שאלתי היא האם ניתן כיום לשפר את התנאים שלה במיחזור?
הצילום מסך מעכשיו או מ-2022 ?אשמח ואודה לחוות דעתכם בנוגע למשכנתא קיימת מ 07/22.
שאלתי היא האם ניתן כיום לשפר את התנאים שלה במיחזור?
שאלה קצת טריקית (מעדיף לענות ישירות על ריביות, וכן מדגיש שהתשובה מותאמת אך ורק לחודש הזה שאנחנו עומדים כעת)אני לא מבין אבל גם לא רוצה ליפול בפח אצל יועץ משכנתאות
מיליון מאתיים הלוואה כמה כסף זה בהחזר חודשי ובאיזה תנאים זה ל-30 שנה
אמר לי לפי 520 שח ל 100 אלף
זה זול? יקר? יש יתר טוב?
תודה רבה
לא הבנתי.קיבלתי הצעה כזאת
זה בעצם העברת שני חלקי המשכנתא לבנק אחר. כשכרגע על הקל"צ יש לנו ריבית של 3.34. מה שאומר שבהצעה הזאת הריבית על הקל"צ יותר גבוהה.
השאלה היא אם זה משתלם בגלל הפריים (אני מניחה שאם נעביר רק את הפררים נקבל הציעה פחות טובה)
תודה לעונים
אני מניחה שאז על החלק של הפריים ההצעה תהיה פחות טובה, ולכן השאלה שלי אם זה כדאילא הבנתי.
יש לכם קלצ 3.34 ואתם ממחזרים את זה ל4.6?
למה לא תמחזרו רק את החלק המשתנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: