הינשוף הכחול
משתמש צעיר
אשמח אם תבדוק לי
אשמח אם תבדוק לי
שים לב (ינשוף זה זכר ,לא?) שהפריים הסכום יותר גבוה וגם התקופה יותר ארוכה
שים לב (ינשוף זה זכר ,לא?) שהפריים הסכום יותר גבוה וגם התקופה יותר ארוכה
ברור שהחסכון הכספי בקיצור תקופה יותר גדולעל מה עדיף להתמקד על הסכום או על התקופה?
דהינו להשאיר את הסכום ולקצר את התקופה ועם הסכום הזה לשלם תשלומים יותר גבוהים לתקופה יותר קצרה
או שעדיף להוריד מהסכום ולהשאיר את התקופה
תודה רבה
קמת כזה מוקדם ....אני רק יוסיף משהו קטן. אם יש תוכניות עתידיות לפרעון נוסף. למיחזור. למכירה וקניה אז השיקולים יכולים להיות נוספים..
אמנם פסגות התותח לא הכניס לסימולציה את עניין הפרעון המוקדם של 100 אלף. איפה זה יחסוך יותר אבל זה באמת נראה שזה יהיה משמעותי יותר בפריים. אבל בגלל התקופה בעיקר.
קמת כזה מוקדם ....
הוספתי לו את הפרעון בקיצור בשנים
כתבתי שלכבודך הוספתי את הפרעון...בקובץ הראשון שהעלית לא היה את הפרעון המוקדם. רק בקובץ הזה אני צודק?
כמה יוצא העלויות אחרי הפרעון המוקדם??
כתבתי שלכבודך הוספתי את הפרעון...
@פסגות
משום מה הקובץ האחרון ששלחת מופיע לי ברובו ריק בלי סכומים
אולי זה בעיה אצלי ?
אשמח אם תעלה את זה שוב
בכל מקרה מכל מה שנכתב כאן אני מבין שמומלץ לפרוע את חלק הפריים 100K מתוך 370 ולקצר את התקופה
ואת השאר למחזר למל"צ ואז בהמשך כשהשוק ירגע לחזור לפריים
תתקנו אותי אם אני טועה
בגדול, טובה מאד!יש לי שאלה,
אני רוצה למחזר בערך 1,200,000 מפריים למל"צ כרגע ההצעות שהיועצת שלי השיגה ממספר בנקים זה מל"צ בסביבות
4.8, האם אלו הצעות טובות, או שעדין ניתן להשיג מל"צ באזור 4.4- 4.5?
אני גם עכשיו ממש סמוך למחזור וגם עלתה לי השאלה הזאת.למה ממליצים לעבור מפריים למל"צ כל 5 ולא כל 2? אם מסתבר שעוד שנתיים כבר הריביות יהיו נמוכות יותר מאשר היום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: