אי ידיעת החוק לא פוטרתאני דבר ראשון אמרתי שאני לא ידעתי שאסור להאכיל תינוק שצורח, זה נקרא הכחשה?
אי ידיעת החוק לא פוטרתאני דבר ראשון אמרתי שאני לא ידעתי שאסור להאכיל תינוק שצורח, זה נקרא הכחשה?
תודה על המשוב העוזרמניסיון: להגיש בקשה להישפט אבל רק דרך הדואר לקנות בול ולשלוח להם "לפניות נהגים" כפי שמופיע בדו"ח
עד שזה מגיע אליהם עד שהם מתיקים את זה כבר עובר שנה ואז הדוח מתבטל
בהצלחה
זה כמובן לא מוריד מהזהירות שצריך בכביש
וכן גם בהנקה זה מסוכן זה שהילד צורח זה לא מוריד מהסכנה בזמן תאונה ח"ו
בכל מקרה תשלום הוא הודאה והנקודות נחשבות מרגע תשלום הדו"ח.1.אם יש לך 5 שנים ללא עבירה, אתה יכול לבקש המרה לאזהרה, אבל תברר איך לנסח את הבקשה כי צריך עילה מוכרת בחוק, אין רגשות למשטרה.
2.אם מה שמפריע לך זה הנקודות, יש עו''ד בשם עידן (חפש באתר מידרג תחת עו''ד תעבורה , הוא נחמד ונתן לי הצעת מחיר מעולה) הוא מגיע במקומך לבית משפט אם צריך, שווה לדבר איתו לפני כל דבר שתרצה לעשות, כי א''א לבקש להישפט וגם לבקש ביטול דו''ח.
3.דרך אגב יש 3 חודשים לשלם, אל תבנה על אשליות שיעלם וימחק וכדומה... שטויות .
ובטח גם אף פעם לא היה מעל המותרבחיים לא הנקתי תוך כדי נסיעה
ויש לנו רכב וילדים צרחניים ממש
נכוןאי ידיעת החוק לא פוטרת
אם שלחת לפני 90 יום מקבלת הדוח כל הגביה של הדוח נעצרתתודה על המשוב העוזר
וכל הזמן הזה, אם לא משלמים את הדו"ח הוא לא צובר ריביות או משהו כזה?
כן ובדואר ישראלנכון
טוב אז לא הכחשתי אז מה כן אפשר לעשות?
עדיין לשלוח בקשה להישפט?
לא אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש זה שלא ידעת שאסור לא מכחיש את קיום העיברה .תודה רבה על העזרה!
אני דבר ראשון אמרתי שאני לא ידעתי שאסור להאכיל תינוק שצורח, זה נקרא הכחשה?
זה זלזול?ובטח גם אף פעם לא היה מעל המותר
אפשר לבקש ביטול דו"ח בתוך הזמן המוגדר 90 יום בלי שיעלה הסכום והם בדר"כ עונים עליו מהר מאוד עם דואר רשום עד לבית ואז לפני סיום ה 90 יום אתה מבקש להישפט ואתה שולח את הספח שנמצא בתחתית הדחייה של הביטול דוח מנסיון91.אם יש לך 5 שנים ללא עבירה, אתה יכול לבקש המרה לאזהרה, אבל תברר איך לנסח את הבקשה כי צריך עילה מוכרת בחוק, אין רגשות למשטרה.
2.אם מה שמפריע לך זה הנקודות, יש עו''ד בשם עידן (חפש באתר מידרג תחת עו''ד תעבורה , הוא נחמד ונתן לי הצעת מחיר מעולה) הוא מגיע במקומך לבית משפט אם צריך, שווה לדבר איתו לפני כל דבר שתרצה לעשות, כי א''א לבקש להישפט וגם לבקש ביטול דו''ח.
3.דרך אגב יש 3 חודשים לשלם, אל תבנה על אשליות שיעלם וימחק וכדומה... שטויות .
איך שלחת בקשה להישפט באתר או בדואר רשוםאפשר לבקש ביטול דו"ח בתוך הזמן המוגדר 90 יום בלי שיעלה הסכום והם בדר"כ עונים עליו מהר מאוד עם דואר רשום עד לבית ואז לפני סיום ה 90 יום אתה מבקש להישפט ואתה שולח את הספח שנמצא בתחתית הדחייה של הביטול דוח מנסיון
אבל זה קצת הימור הקטע שלבנות על זה שיעבור שנה לפעמים זה עובד ולפעמים לא
אני עכשיו שלחו לי הזמנה למשפט קצת לפני סוף השנה של הדוח עם זימון ליום הראשון של הלימודים 01/09 מה אני עושה תאמת לא יודע
רק בדואר רגיל לא 24 עם אסמכתא ולא לשכוח לשמור את כל הקבלות ולא לכתוב מייל ולא פלאפון עם סמסאיך שלחת בקשה להישפט באתר או בדואר רשום
המציאות הוכיחה שזה קורה גם קורהאל תבנה על אשליות שיעלם וימחק וכדומה... שטויות .
נכון מאד!!אם תבינו את הסכנה בדבר תבינו גם את הדוח
אני ובעלי נסענו עם תינוק בן שבוע בכביש שפתאום התינוק התחיל לבכות כי הוא רצה לאכול
התלבטתי מה לעשות ואז החלטתי להוציא ולהאכיל אותו הוצאתי את החגורה לעצמי כדי שאוכל להתארגן ואז באתי להוציא את התינוק ו....בום רכב נתקע באנו אנחנו עפנו אני שלא הייתי חגורה חטפתי מכות ממש חזקות והתינוק שעדין נשאר חגור בכיסא הבטיחות לא קרה לו מאומה , אני עדין לא מצליחה להתאושש ממה היה יכול לקרות לו אילו היה בידיים שלי.
ושכל אחד יסיק מסקנות לעצמו , המסקנה שלי שגם אם תינוק צורח שהוא רוצה לאכול אין ברירה והוא יחכה עד לתחנת דלק הבאה או לתת מטרנה.
ניק קיבל דוח ומבקש את עזרתכםאשמח לקבל עזרה
נסעתי בירושלים בדרך חברון, אשתי ישבה מאחור והניקה תינוק כשלצידינו כיסא בטיחות לתינוק כחוק
עצר אותנו שוטר, כמובן עיקב אותנו חצי שעה ולבסוף חזר עם דו"ח של 1000 ש"ח + 8 נקודות!!
האם יש מה לעשות, לערער או להישפט ? ואם כן אז מה לכתוב?
האזהרות יעזרו לקוראים שאצלם זה קודם למעשה.ניק קיבל דוח ומבקש את עזרתכם
לא את המוסר שלכם
מי שרוצה לפתוח אשכול בנושא זהירות בדרכים, מוזמן, כמובן באישור המערכת
מי שרוצה להציע עזרה, שיציע,
זה מטרת האשכול של הניק שפתח את האשכול,
כל ההטפות מוסר על משהו שכבר בוצע אינו במקומו!
זוהי דעתי האישית
בהצלחה
אפשר לציין את הסבלנות שלכם לשבח...בחיים לא הנקתי תוך כדי נסיעה
ויש לנו רכב וילדים צרחניים ממש
הם לא סובלים הם עוצרים בצד.אפשר לציין את הסבלנות שלכם לשבח...
אבל לא כולם יכולים לסבול בכיות של ילדים קטנים באמצע נהיגה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: