נכון,אולי מבחוץ רואים את השקר שבפנים כבר מורגלים אליו.מצחיק אותי שכל הזועקים חמס פה באשכול הם בכלל לא מהציבור הליטאי
תקנו אותי את טעיתי...
נכון,אולי מבחוץ רואים את השקר שבפנים כבר מורגלים אליו.מצחיק אותי שכל הזועקים חמס פה באשכול הם בכלל לא מהציבור הליטאי
תקנו אותי את טעיתי...
אתם לא יודעים שיש הרבה ליטאים שכבר לוקחים חתנים חסידים.......יש לי שאלה -
בהנחה שהורי הבנים והורי הבנות אלו אותם אנשים,
ניקח משפחה סטנדרטית שיש לה מספר שווה של בנים ובנות
כל בן מקבל 100 א"ש (דורשים עליו 600)
כל בת מקבלת 600 א"ש (רוצים בשבילה חתן לפחות ברמה של בנם, וזה התמחור שהם עצמם קבעו)
הווי אומר שמבחינתם כל זוג צריך לצאת לחיים עם בסיס של 700 א"ש
עכשיו השאלה היא - האם לכל זוג מגיע להתחיל את החיים עם בסיס כל כך מכובד?
ממש לא כל זוג מקבל כזה סכוםיש לי שאלה -
בהנחה שהורי הבנים והורי הבנות אלו אותם אנשים,
ניקח משפחה סטנדרטית שיש לה מספר שווה של בנים ובנות
כל בן מקבל 100 א"ש (דורשים עליו 600)
כל בת מקבלת 600 א"ש (רוצים בשבילה חתן לפחות ברמה של בנם, וזה התמחור שהם עצמם קבעו)
הווי אומר שמבחינתם כל זוג צריך לצאת לחיים עם בסיס של 700 א"ש
עכשיו השאלה היא - האם לכל זוג מגיע להתחיל את החיים עם בסיס כל כך מכובד?
כבר עניתי על זהנכון,אולי מבחוץ רואים את השקר שבפנים כבר מורגלים אליו.
אני שואלת תיאורטית.ממש לא כל זוג מקבל כזה סכום
ותני לי להמר-שרב הזוגות שנישאו בשנים האחרונות-לא קיבלו סכום כזה
ישנה גישה שמאוד רווחתמאמר בנושא מהרב יעקב בוצ'קובסקי שליט"א שביקש שיפיצו
גם נסיעה ברכב עם כמה פיצקאלאך (שמקיאים לסירוגין) במשך שעה וחצי היא לא תענוג גדול.ואחר כך בעיית המרחק, התעסוקה והנסיעה עם הפיצקאלאך (בחישוב כולל, לשכור רכב פעם בשבועיים, או להחזיק רכב, הרבה יותר זול מלקנות דירה בירושלים).
די כבר לרעיונות הקומוניסטים האלו של "חינוך מחדש" וכפיית דעתי על אחרים.שראשי ישיבות יעיפו בחורים שמתארסים עם התחייבות של מעל 200 אל"ש.
רואים... כבר הצעתי את זה...בלת"ק
בלת"ק
אני שואל שאלה פשוטה:
יש כאן יוזמה, בעידודם המחלט של כל גדולי ישראל, שאם היא תצליח, כולנו, אנו (הליטאים) וצאצאינו וצאצאי צאצאינו, נרויח ממנה הון עתק
אף אחד לא יפסיד.
כדי שהיא תצליח, לא נדרש מאתנו הרבה. רק להרשם, לעודד, ולא לתקוף/לשלול/ להרפות ידים
תיקון קטן: רק לבצע...כדי שהיא תצליח, לא נדרש מאתנו הרבה. רק להרשם, לעודד, ולא לתקוף/לשלול/ להרפות ידים
לבצע מה?תיקון קטן: רק לבצע...
כולם יפסידו עשור של שכירות ולחץ של מחסור בקורת גג (עד שיקנו דירה).בלת"ק
אני שואל שאלה פשוטה:
יש כאן יוזמה, בעידודם המחלט של כל גדולי ישראל, שאם היא תצליח, כולנו, אנו (הליטאים) וצאצאינו וצאצאי צאצאינו, נרויח ממנה הון עתק
אף אחד לא יפסיד.
כדי שהיא תצליח, לא נדרש מאתנו הרבה. רק להרשם, לעודד, ולא לתקוף/לשלול/ להרפות ידים
למי יש אינטרס הפוך?
למה?כולם יפסידו עשור של שכירות ולחץ של מחסור בקורת גג (עד שיקנו דירה).
הבעיה היא שאנשים לא רוצים לגור בפריפריה אתה לוקח על עצמך סיכון שאברכים יצאו לעבוד כדי לממן לעצמם דירה?למה?
הזוג יקנו עכשיו בפריפריה, עם אותה משכנתא שהיו לוקחים כדי לקנות במרכז
ויחסכו מליונים כשיחתנו את בנותיהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: