בשרי הפשרתי כבד בטעות, יש מה לעשות?

שנה שנה

משתמש פעיל
יש איך להציל את זה?
לשבת הזאת ממש אין לי צורך,
לטגן ואז להקפיא, אפשרי?
 

בן אדם מיוחד

משתמש פעיל
אם לא עבר 24 שעות מההפשרה אפשר להחזיר למקפיא
אם עבר אז מותר לצלות אבל לא לבשל אח"כ (כמדומני שלספרדים מותר)
כמובן שאני לא פוסק אבל נראה לי זה הכיוון
 

בן אדם מיוחד

משתמש פעיל

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אני קבוע מכינה פעם בכמה שבועות
מטגנת הרבה בצל מטוגן, מוסיפה את הכבדים
מוסיפה מלח, פלפל שחור פפריקה וקצת מים
טוחנת ומקפיאה בכוסות.
מפשירה כל שבוע כמה שצריך לשבת
 

אימון- והנחייה בNLP

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מבחינה בריאותית לא מומלץ להקפיא אחרי ההפשרה אלא העצה היא לבשל /לצלות ואח"כ כשזה מבושל להקפיא זה יוצא בסדר גמור מהמקפיא אין בעיה אפי' לכתחילה לבשל כמות ולהקפיא
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה