כשזה התחיל גם אני הלכתי לבדוק אצל רופא עינים, אבל כנ"ל, לא שלחו אותי לבדיקות שונות ולא נבהלואגב, קיבלתי כמה wow - ים אז חשוב לי להבהיר שהרופאים שהייתי אצלם התייחסו לזה די באדישות.
זה כנראה תופעה מוכרת וכנראה גם יש לה שם...
כשזה התחיל גם אני הלכתי לבדוק אצל רופא עינים, אבל כנ"ל, לא שלחו אותי לבדיקות שונות ולא נבהלואגב, קיבלתי כמה wow - ים אז חשוב לי להבהיר שהרופאים שהייתי אצלם התייחסו לזה די באדישות.
זה כנראה תופעה מוכרת וכנראה גם יש לה שם...
לא מספיק האמתאני חושבת שזה מה שקורה גם לי, זה כנראה בגלל התייבשות, את שותה?
לא קשור למה שהיא כתבה.גם לי קורה בתדירות די גבוהה של איזה 3 4 פעמים ביום בעיקר כשאני עובר מישיבה לעמידה בעיקר לאחר שאני מעמץ את המחשבה, שאני מסתנוור ולא רואה כלום לאיזה 10 שניות וברוב הפעמים מלווה בסחרחורת כאילו קמתי עכשיו מקרוסלה ומגיע גם לרמה שאני צריך להישען או להיאחז במשהו כי כבר קרה לי פעם שהסתחררתי ככה כמה שניות ולא ראיתי שום דבר ואז בבת אחת נפלתי תחת עצמי. בהתחלה זה הפחיד נורא ולאט לאט התרגלתי, מעניין לשמוע שאני לא היחיד שסובל מזה, אם משהו באמת יודע לומר לי מה זה (בלי השארות בבקשה) אני אשמח אם יכתוב כאן.
054-6858289מכיר רופאה בהדסה עין כרם, שמתעסקת בבעיות נוירולוגיות הקשורות לראייה,
לחפש את השם ?
שימו לב שאנשים ציינו כאן שני סוגים של "חוסר ראיה". אל תבלבלו בין השניים כי אין קשר ביניהם.
1. סחרחורת מלווה ב"רואה שחור מול העיניים". קורה לפעמים כשקמים במהירות או מלחץ דם נמוך. עובר אחרי כמה שניות.
2. אאורה - נצנוצים והבהובים מול העיניים כמו חלקים חסרים בראיה. לא עובר אחרי כמה שניות (בכל אופן אצלי לא...), ולא עוזר למצמץ, להתיישב וכו'. זה תופעה מוכרת של מיגרנה. אגב אאורה זה לא רק הפרעה בראיה. זה יכול להיות בדיבור/בתחושה/בשמיעה
גם אצלי מדובר בחוסר ראיה מוחלט לכמה שניות והתנתקות גמורה מהסביבה ומלווה גם כן בסחרחורות שכמו שכתבתי גורמות לאיבוד יציבות מוחלט עד קריסה על המקום (דבר שכבר קרה פעם) אני מכיר את ההבדל בין זה לבין סחרחורת רגילה של אחרי ספר ולא מדובר בזה.לא קשור למה שהיא כתבה.
מה שאתה כותב קורה גם לי הרבה (אחרי שקראתי ספר/מבחן/כל דבר אחר שמצריך ריכוז)
נראה לי נובע מלחץ דם נמוך.
פותחת האשכול מדברת על מקרה של חוסר ראיה לגמרי והתנתקות מהסביבה וכו'.
זו כנראה מיגרנה.זה שונה מאשר אם זה קורה ואח"כ מגיע הכאב ראש?
כי לי יש את התופעה הזאת מפעם לפעם והכאב ראש מגיע אחרי שכבר אני רואה נורמלי
לפעמים הוא גם לא כאב ראש חזק כל כך
אני חושבת שמדובר כן באותו דברגם אצלי מדובר בחוסר ראיה מוחלט לכמה שניות והתנתקות גמורה מהסביבה ומלווה גם כן בסחרחורות שכמו שכתבתי גורמות לאיבוד יציבות מוחלט עד קריסה על המקום (דבר שכבר קרה פעם) אני מכיר את ההבדל בין זה לבין סחרחורת רגילה של אחרי ספר ולא מדובר בזה.
נשמח שתעדכני אותנו בהתפתחות.(אם תרצי.)תודה לכולם
פנינו לעזר מציון
והם מטפלים בזה
נעדכן בבשורות טובות אמן
שבת שלום
רוצה שאחבר בינכן בהודעה פרטית?
היתי שמחה לדבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: