דרוש מידע הפרעות בעיניים, פתאום לא רואה כלום! מישהו ראה דבר כזה?

I) AM)

משתמש מקצוען
אגב, קיבלתי כמה wow - ים אז חשוב לי להבהיר שהרופאים שהייתי אצלם התייחסו לזה די באדישות.
זה כנראה תופעה מוכרת וכנראה גם יש לה שם...
כשזה התחיל גם אני הלכתי לבדוק אצל רופא עינים, אבל כנ"ל, לא שלחו אותי לבדיקות שונות ולא נבהלו

שוקופוקו

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
גם לי קורה בתדירות די גבוהה של איזה 3 4 פעמים ביום בעיקר כשאני עובר מישיבה לעמידה בעיקר לאחר שאני מעמץ את המחשבה, שאני מסתנוור ולא רואה כלום לאיזה 10 שניות וברוב הפעמים מלווה בסחרחורת כאילו קמתי עכשיו מקרוסלה ומגיע גם לרמה שאני צריך להישען או להיאחז במשהו כי כבר קרה לי פעם שהסתחררתי ככה כמה שניות ולא ראיתי שום דבר ואז בבת אחת נפלתי תחת עצמי. בהתחלה זה הפחיד נורא ולאט לאט התרגלתי, מעניין לשמוע שאני לא היחיד שסובל מזה, אם משהו באמת יודע לומר לי מה זה (בלי השארות בבקשה) אני אשמח אם יכתוב כאן.

עשירה

משתמש מקצוען
שימו לב שאנשים ציינו כאן שני סוגים של "חוסר ראיה". אל תבלבלו בין השניים כי אין קשר ביניהם.

1. סחרחורת מלווה ב"רואה שחור מול העיניים". קורה לפעמים כשקמים במהירות או מלחץ דם נמוך. עובר אחרי כמה שניות.

2. אאורה - נצנוצים והבהובים מול העיניים כמו חלקים חסרים בראיה. לא עובר אחרי כמה שניות (בכל אופן אצלי לא...), ולא עוזר למצמץ, להתיישב וכו'. זה תופעה מוכרת של מיגרנה. אגב אאורה זה לא רק הפרעה בראיה. זה יכול להיות בדיבור/בתחושה/בשמיעה

sara lev

משתמש פעיל
גם לי קורה בתדירות די גבוהה של איזה 3 4 פעמים ביום בעיקר כשאני עובר מישיבה לעמידה בעיקר לאחר שאני מעמץ את המחשבה, שאני מסתנוור ולא רואה כלום לאיזה 10 שניות וברוב הפעמים מלווה בסחרחורת כאילו קמתי עכשיו מקרוסלה ומגיע גם לרמה שאני צריך להישען או להיאחז במשהו כי כבר קרה לי פעם שהסתחררתי ככה כמה שניות ולא ראיתי שום דבר ואז בבת אחת נפלתי תחת עצמי. בהתחלה זה הפחיד נורא ולאט לאט התרגלתי, מעניין לשמוע שאני לא היחיד שסובל מזה, אם משהו באמת יודע לומר לי מה זה (בלי השארות בבקשה) אני אשמח אם יכתוב כאן.
לא קשור למה שהיא כתבה.
מה שאתה כותב קורה גם לי הרבה (אחרי שקראתי ספר/מבחן/כל דבר אחר שמצריך ריכוז)
נראה לי נובע מלחץ דם נמוך.
פותחת האשכול מדברת על מקרה של חוסר ראיה לגמרי והתנתקות מהסביבה וכו'.

השמח בחלקו

משתמש מקצוען
מכיר רופאה בהדסה עין כרם, שמתעסקת בבעיות נוירולוגיות הקשורות לראייה,
לחפש את השם ?
054-6858289

שוקופוקו

משתמש רשום
מוזיקה ונגינה
שימו לב שאנשים ציינו כאן שני סוגים של "חוסר ראיה". אל תבלבלו בין השניים כי אין קשר ביניהם.

1. סחרחורת מלווה ב"רואה שחור מול העיניים". קורה לפעמים כשקמים במהירות או מלחץ דם נמוך. עובר אחרי כמה שניות.

2. אאורה - נצנוצים והבהובים מול העיניים כמו חלקים חסרים בראיה. לא עובר אחרי כמה שניות (בכל אופן אצלי לא...), ולא עוזר למצמץ, להתיישב וכו'. זה תופעה מוכרת של מיגרנה. אגב אאורה זה לא רק הפרעה בראיה. זה יכול להיות בדיבור/בתחושה/בשמיעה
לא קשור למה שהיא כתבה.
מה שאתה כותב קורה גם לי הרבה (אחרי שקראתי ספר/מבחן/כל דבר אחר שמצריך ריכוז)
נראה לי נובע מלחץ דם נמוך.
פותחת האשכול מדברת על מקרה של חוסר ראיה לגמרי והתנתקות מהסביבה וכו'.
גם אצלי מדובר בחוסר ראיה מוחלט לכמה שניות והתנתקות גמורה מהסביבה ומלווה גם כן בסחרחורות שכמו שכתבתי גורמות לאיבוד יציבות מוחלט עד קריסה על המקום (דבר שכבר קרה פעם) אני מכיר את ההבדל בין זה לבין סחרחורת רגילה של אחרי ספר ולא מדובר בזה.

OR_Design

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
יוצרי ai
תנסי להתייעץ עם נדין

יש שם מייל זה עמותת לראות
רפו"ש

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
זה שונה מאשר אם זה קורה ואח"כ מגיע הכאב ראש?

כי לי יש את התופעה הזאת מפעם לפעם והכאב ראש מגיע אחרי שכבר אני רואה נורמלי
לפעמים הוא גם לא כאב ראש חזק כל כך
זו כנראה מיגרנה.
כאב הראש לא חייב להיות קשה.
בפרט אם בשלב הפרעת הראיה
תקחי כדור נגד כאבים.

sara lev

משתמש פעיל
גם אצלי מדובר בחוסר ראיה מוחלט לכמה שניות והתנתקות גמורה מהסביבה ומלווה גם כן בסחרחורות שכמו שכתבתי גורמות לאיבוד יציבות מוחלט עד קריסה על המקום (דבר שכבר קרה פעם) אני מכיר את ההבדל בין זה לבין סחרחורת רגילה של אחרי ספר ולא מדובר בזה.
אני חושבת שמדובר כן באותו דבר
גם אני התעלפתי פעם בעקבות כך.

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן

ציפור כחולה

משתמש מקצוען
אני גם לא מרגישה טוב, ויש לי הרבה בעיות בבדיקות דם, אבל לא זה מה שבאתי לספר אלא שבאחד הבדיקות אצל רמטולוגית היא שאלה אותי אם לפעמים אני לא רואה, יש לי בעיות במערכת העיכול שגורם גם לדלקת פרקים.

ציפור כחולה

משתמש מקצוען
אני חושבת שלא הסברתי מספיק, מה שרציתי להגיד שכנראה יש מצב שכשיש בעיות במערכת העיכול יכול להיות את מה שאת מתארת, אחרת הרמטולגית לא הייתה שואלת אותי שאלה כזאת, כדאי לך לבקש בדיקת דם פשוטה של מדדי דלקת.

נעמי אדלר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית

gf5

משתמש חדש
תוסף תזונה התומך בראיה בצורה מקיפה. מידע-

לרכישה באון ליין-

העיקר בריאות!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה