בינתיים הפרוייקט בתחילת דרכועד מתי אפשר להעלות סלטים?
וגם אם אני אצלם זה בטוח לא תמונות מקצועיות כמו שלך, זה מספיק?
יואו כמה שאני אוהבת קולורביסלט קולרבי מרענן
חותכים קולרבי לרצועות גסות (כמו לצ'יפס)
מוסיפים שמיר חתוך דק
מטבלים בתחמיץ
חומץ
סוכר
מלח
מעט פלפל שחור
(כמות הסוכר כמו החומץ ומעט מלח)
צפה בקובץ המצורף 939979
יואו כמה שאני אוהבת סלטים.... (קולרבי במיוחד הוא מרענן וקריספי כזה...)יואו כמה שאני אוהבת קולורבי
אההה אנחת רווחה.... מעולה....בינתיים אנחנו כאן לפחות עד אחרי החגים...
אנעץ
תודהבינתיים הפרוייקט בתחילת דרכו
אני חושבת שיהיו כאן בסוף למעלה ממאה סלטים, אם יהיה שיתוף פעולה.
בינתיים אנחנו כאן לפחות עד אחרי החגים...
גם שלי לא מקצועיות בכלל.
כמה זמן טוב בקרור?אני אתחיל
סלט עגבניות חריף
4 עגבניות בשלות
1-2 פלפלונים חריפים
6 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור
טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר.
משהים מעט ומסננים קצת מהנוזלים שהופרשו.
צפה בקובץ המצורף 937099
יש פה מישהי שלא יכולה לאכול פלפלים.סלט פטריות
אהוב מאד על הילדים והמבגרים כאחד.
מתאים מאד ליד הדגים החמים וליד הגפילטע הקר....
טעים חם וקר
חומרים
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 קופסאות שימורים של פטריות חתוכות
פלפל צהוב קטן
פלפל אדום קטן
אפשר להוסיף זיתים.
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה
מוסיפים את הפטריות
מטגנים יחד עוד כמה דקות
מוסיפים אבקת מרק פטריות ומערבבים
אחרי כמה דקות נוספות
מוסיפים את הפלפלים חתוכים לקוביות ונותנים לזה עוד כמה דקות.
אפשר להוסיף זיתים זה מוסיף המון. (אני לא מוסיפה כי אצלינו הבנים לא אוכלים זיתים....)
צפה בקובץ המצורף 940108
אני מכינה בחמישי ל-2 שבתותכמה זמן טוב בקרור?
אני אוהבת להוסיף גם כרוב לבןבתחמיץ
חותכים יפה (אפשר במנדולינה)
מלפפון
פלפל אדום וצהוב
גזר
מעט קולרבי
בצל סגול
בצל לבן
בצל ירוק
פטרוזליה טריה
לאוהבים מעט פיקנטי אפשר להוסיף פלפל חריף אחד (ירוק)
לתחמיץ:
חצי כוס חומץ
כוס מים
חצי כוס סוכר
מלח
פלפל שחור
לגמרי, אפשר גם בלי זה נהדר!יהיה טעים גם בלי?
אין צורך במים זה לא סלט עם נוזל.אין בזה מים בכלל?
כן.א, מרק הפטריות נמסה מחום הירקות?
אכן , גם לפי העין וגם הפה, תטעמי.וכמה אבקה, לפי העין כזה?
ברעיון של האנטי פסטי, אני אוהבת להכין עם שעועית ירוקה/צהובה - לפעמים מערבת גם וגםאייך אני אוהבת כאלו פרוייקטים...
העני הסלטים שלך מדהימים בצבעוניותם והם מגרים ממש....
אנטיפסטי
חותכים לרצועות או קוביות או טבעות ירקות כלבבכן.
גזר
בטטה
פלפלים בגוונים
בצל
אפשר גם חצילים (למי שאוהבת)
מסדרים יפה בתבנית לפי גוונים
מרססים או מזלפים שמן זית
מפזרים מלח ופלפל שחור גרוס.
אופים בתנור על 180*
עד שמזהיב
טעים חם או קר
מצרפת תמונה לפני האפייה ותמונה אחרי.
בתאבון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: