עשיתי כך.
יצא טעים ובצבע דוחה נורא : (
עשיתי כך.
עשיתי כך.
יצא טעים ובצבע דוחה נורא : (
רגיל אני חושבת.קישוא רגיל או זוקיני?
מעניין למה.לא משתמשים בכרוב)
מאוד קשה לשטוף ולנקות, ובעלי לא מסכים לקנותמעניין למה.
סתם סקרנות.
לפי העדה החרדית (ולפי ידיעתי אין מחמיר מהם בענייני תולעים) צריכים להשרות במי סבון רק את ה3-4 עלים חיצוניים, ובשאר להשתמש ללא שטיפה אפילו.מאוד קשה לשטוף ולנקות, ובעלי לא מסכים לקנות
אבל חשבתי שאני יכולה לקנות את הכרוב הקצוץ המוכן ולנסות לעשות את הסלט עם זה.
(בזה אנחנו כן משתמשים)
סליחה על ההקפצה... אבל מעניין אותי...לפי העדה החרדית (ולפי ידיעתי אין מחמיר מהם בענייני תולעים) צריכים להשרות במי סבון רק את ה3-4 עלים חיצוניים, ובשאר להשתמש ללא שטיפה אפילו.
הנ"ל אמור רק בכרוב מושגח מטעמם. (חסלט למשל)
מה שהבנתי שהם כותבים על כל העלי ירק באופן גורף על אף שהכרוב יוצא דופן..סליחה על ההקפצה... אבל מעניין אותי...
שמעתי כמה פעמים על מה שכתוב פה שצריך רק להסיר את העלים החיצוניים של הכרוב.
אבל למה על האריזה הם כותבים שחובה להשרות את כל העלים להפריד ולשטוף?
הבנתי שפעם הרב ויא סבר כך.סליחה על ההקפצה... אבל מעניין אותי...
שמעתי כמה פעמים על מה שכתוב פה שצריך רק להסיר את העלים החיצוניים של הכרוב.
אבל למה על האריזה הם כותבים שחובה להשרות את כל העלים להפריד ולשטוף?
לפני כמה שבועות, מתכונאית בעיתון לבית כתבה שדעת הרב ויא, כפי שכתבה @הרי זהב .הבנתי שפעם הרב ויא סבר כך.
והיום הוא סובר אחרת.
רק עכשיו אני רואה את ההודעה, כן לא מבושל.סלק לא מבושל?
באת בזמןרק עכשיו אני רואה את ההודעה, כן לא מבושל.
יש חוברת?
איפה היא?
או שהיא עדיין לא מוכנה...?
מותר להקפיץ בשביל מחמאה?מקווה שאצליח השבוע לצלם עוד סלטים, בנתיים מתכון אחד.
סלט חצילים ועגבניות שרי מיובשות בתחמיץ:
* חציל גדול
* 8 עגבניות שרי
פורסים את חציל לחצי וז לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך.
מושחים שמן זית על תבנית מניחים את הפרוסות חצילים ומושחים את הצד העליון של החצילים בשמן זית
אופים בתנור עד שמתרכך וטיפה משחים.
חוצים את העגבניות שרי ל2 ושמים בתבנית כשהצד החתוך (עם הגרעינים) כלפי מעלה, מכניסים לתנור- אני שמה אותם מתחת החצילים אם אין לי מוכן.
תחמיץ:
* 3 כפות חומץ
* 3 כפות סוכר
* ראש שום פרוס/קצוץ
* 1/2 כוס מים
* כפית קטשופ
* 4 עלי דפנה - לא חובה.
שמים הכל בסיר, מביאים לבעבוע קל,
מוסיפים את החצילים והעגבניות מערבבים ומביאים לרתיחה וצמצום הנוזלים. (לא לגמרי)
מכניסים למקרר- הכי טוב יום אחרי, אבל אפשר גם כמה שעות קירור.
צפה בקובץ המצורף 951458
אם לא כאן - תוסיפי בשרשור חדש ותשימי כאן לינק...אפשר להוסיף פה עוד מתכונים או שזה היה שרשור רק לאתגר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: