הפרוייקט הבא

לא אני

משתמש סופר מקצוען

לא אני

משתמש סופר מקצוען

פלורה

משתמש מקצוען
מעניין למה.
סתם סקרנות.
מאוד קשה לשטוף ולנקות, ובעלי לא מסכים לקנות

אבל חשבתי שאני יכולה לקנות את הכרוב הקצוץ המוכן ולנסות לעשות את הסלט עם זה.
(בזה אנחנו כן משתמשים)
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מאוד קשה לשטוף ולנקות, ובעלי לא מסכים לקנות

אבל חשבתי שאני יכולה לקנות את הכרוב הקצוץ המוכן ולנסות לעשות את הסלט עם זה.
(בזה אנחנו כן משתמשים)
לפי העדה החרדית (ולפי ידיעתי אין מחמיר מהם בענייני תולעים) צריכים להשרות במי סבון רק את ה3-4 עלים חיצוניים, ובשאר להשתמש ללא שטיפה אפילו.
הנ"ל אמור רק בכרוב מושגח מטעמם. (חסלט למשל)
 

חביבונת

משתמש מקצוען
לפי העדה החרדית (ולפי ידיעתי אין מחמיר מהם בענייני תולעים) צריכים להשרות במי סבון רק את ה3-4 עלים חיצוניים, ובשאר להשתמש ללא שטיפה אפילו.
הנ"ל אמור רק בכרוב מושגח מטעמם. (חסלט למשל)
סליחה על ההקפצה... אבל מעניין אותי...
שמעתי כמה פעמים על מה שכתוב פה שצריך רק להסיר את העלים החיצוניים של הכרוב.
אבל למה על האריזה הם כותבים שחובה להשרות את כל העלים להפריד ולשטוף?
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
סליחה על ההקפצה... אבל מעניין אותי...
שמעתי כמה פעמים על מה שכתוב פה שצריך רק להסיר את העלים החיצוניים של הכרוב.
אבל למה על האריזה הם כותבים שחובה להשרות את כל העלים להפריד ולשטוף?
מה שהבנתי שהם כותבים על כל העלי ירק באופן גורף על אף שהכרוב יוצא דופן..
ואין לי מושג למה.
 

sl disign

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
סליחה על ההקפצה... אבל מעניין אותי...
שמעתי כמה פעמים על מה שכתוב פה שצריך רק להסיר את העלים החיצוניים של הכרוב.
אבל למה על האריזה הם כותבים שחובה להשרות את כל העלים להפריד ולשטוף?
הבנתי שפעם הרב ויא סבר כך.
והיום הוא סובר אחרת.
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
הבנתי שפעם הרב ויא סבר כך.
והיום הוא סובר אחרת.
לפני כמה שבועות, מתכונאית בעיתון לבית כתבה שדעת הרב ויא, כפי שכתבה @הרי זהב .
במכתב למערכת שהגיע לשם, טענה מישהי שזה לא נכון.
והכותבת הבהירה שוב שבדקה את הענין וזה נכון.
 

ננח שמח

משתמש צעיר
לוקחים עגבניה ומלפפון, חותכים לקוביות קטנות, מוסיפים מעט שמן זית ומלח מערבבים ,
ויוצא משהו חבל"ז.
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
מקווה שאצליח השבוע לצלם עוד סלטים, בנתיים מתכון אחד.

סלט חצילים ועגבניות שרי מיובשות בתחמיץ:
* חציל גדול
* 8 עגבניות שרי
פורסים את חציל לחצי וז לפרוסות בעובי 2 ס"מ בערך.
מושחים שמן זית על תבנית מניחים את הפרוסות חצילים ומושחים את הצד העליון של החצילים בשמן זית
אופים בתנור עד שמתרכך וטיפה משחים.
חוצים את העגבניות שרי ל2 ושמים בתבנית כשהצד החתוך (עם הגרעינים) כלפי מעלה, מכניסים לתנור- אני שמה אותם מתחת החצילים אם אין לי מוכן.
תחמיץ:
* 3 כפות חומץ
* 3 כפות סוכר
* ראש שום פרוס/קצוץ
* 1/2 כוס מים
* כפית קטשופ
* 4 עלי דפנה - לא חובה.
שמים הכל בסיר, מביאים לבעבוע קל,
מוסיפים את החצילים והעגבניות מערבבים ומביאים לרתיחה וצמצום הנוזלים. (לא לגמרי)
מכניסים למקרר- הכי טוב יום אחרי, אבל אפשר גם כמה שעות קירור.


צפה בקובץ המצורף 951458
מותר להקפיץ בשביל מחמאה?
הכנתי את הסלט הזה
יצא ממש טעים
תודה רבה!!
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אפשר להוסיף פה עוד מתכונים או שזה היה שרשור רק לאתגר?
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה