הפרוייקט הבא

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
לא הייתי פה, כמו שענו לך, אכן הגזר חי
חחח, עניתי כי חשבתי ששאלת על הסלט גזר שכתבתי כמה הודעות קודם לכן, אני רואה שטעיתי, שאלת על סלט אחר, ובעלת המתכון ענתה לך.
 

ר"פ

משתמש פעיל
תודה על החוברת השווה
יש עוד חוברות כאלה?
אצלנו אוכלים בבוקר רק לחמניות אפויות ואני מחפשת גיוונים באפיה....
 

ש.ב.א

משתמש סופר מקצוען
תודה על החוברת השווה
יש עוד חוברות כאלה?
אצלנו אוכלים בבוקר רק לחמניות אפויות ואני מחפשת גיוונים באפיה....
הכל בזכות @hbecker האלופה!!
תודה העני על הכל!
 

קבצים מצורפים

  • חוברת לחגים.pdf
    3 MB · צפיות: 138
  • זה לא רק בצק.pdf
    9.7 MB · צפיות: 119
  • שבועות.pdf
    8.9 MB · צפיות: 140

אדריכלות מזווית אחרת

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אהמ...
צריכה לחשוב מה.
בטח את לא צריכה את העזרה שלי בעניין.....
מרשה לעצמי להביע דעה-
ארוחות צהריים קלות מהירות וטעימות!!
(מתכוונת לארוחות טריות, כאלו שאוכלים ישר מהסיר... הרי בינינו, מלא מאיתנו עובדות מהבית, אז למה לחמם אוכל אם הוא יכול להיות טרי, ועוד יותר אם ניתן להכין אותו בדקות בודדות שלא על חשבון העבודה כמעט?)
 

ר"פ

משתמש פעיל
בטח את לא צריכה את העזרה שלי בעניין.....
מרשה לעצמי להביע דעה-
ארוחות צהריים קלות מהירות וטעימות!!
(מתכוונת לארוחות טריות, כאלו שאוכלים ישר מהסיר... הרי בינינו, מלא מאיתנו עובדות מהבית, אז למה לחמם אוכל אם הוא יכול להיות טרי, ועוד יותר אם ניתן להכין אותו בדקות בודדות שלא על חשבון העבודה כמעט?)
מצטרפת
 

כהנית

משתמש מקצוען
סלט כרוב מדהים:
כרוב.
ריבועי בטטה אפויים.
שקדים מולבנים פרוסים קלויים.

הרוטב:
2 כף חרדל
4 כף סוכר חום
2 שיני שום
2 קורט פלפל שחור
2 קורט מלח
12 כף שמן
2 כף מים רותחים
4 כפית חומץ

אנחנו אוהבים אותו דליל יותר.

שמים את הרוטב הבטטה והשקדים לפני ההגשה.
 

פלורה

משתמש מקצוען
סלט כרוב מדהים:
כרוב.
ריבועי בטטה אפויים.
שקדים מולבנים פרוסים קלויים.

הרוטב:
2 כף חרדל
4 כף סוכר חום
2 שיני שום
2 קורט פלפל שחור
2 קורט מלח
12 כף שמן
2 כף מים רותחים
4 כפית חומץ

אנחנו אוהבים אותו דליל יותר.

שמים את הרוטב הבטטה והשקדים לפני ההגשה.
אפשר חסה במקום כרוב?
(משום מה זה מזכיר איזה סלט חסה שראיתי פעם)

ואם אני רוצה את הסלט המקורי, אפשר קולרבי במקום כרוב?
(יש לזה כמעט אותו טעם ואנחנו לא משתמשים בכרוב)
 

כהנית

משתמש מקצוען
היי
זה כמו מרק אבן ;)
לא נראלי על חסה,
לא נראלי על קולורבי.
תטעמו קודם עם כרוב, תבינו.
 

לא אני

משתמש סופר מקצוען
דיפ קישואים ושום:

חומרים:

קישוא גדול
5-6 שיני שום שלמות
4 כפיות מיונז
סוכר (להתחיל עם כפית ולהוסיף אחרי טעימה אם מרגישים צורך)
קורט מלח
קצת כוסברה טחונה
עריכה: שכחתי לכתוב 2 כפות מים :)

הכנה:
שוטפים את הקישוא וחוצים לשתיים לאורך,
מניחים על תבנית שהקליפה כלפי מעלה.
מניחים בתבנית גם את השיני שום קלופים ושלמים.
קולים בתנור עד שהשיניים שחומות והקישוא טיפה שחום ורך.
שמים בכוס של הבלנדר את כל החומרים ומועכים למחית אחידה.
אמור לצאת מרקם סמיך-נוזלי.

צפה בקובץ המצורף 952715
אופים את הקישואים עם הקליפה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  61  פעמים

לוח מודעות

למעלה