הפרוייקט הבא

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
סלט פלפלים בקלי קלות:
פלפלים בצבעים שאוהבים: אדום / כתום / צהוב
לחתוך את הפלפלים לרצועות או לקוביות גדולות
לשים בתבנית
לשפוך מעל שמן ולפזר מלח
לאפות על חום גבוה עד שהפלפלים רכים
כדאי לערבב מידי פעם
20210818_194206.jpg
 

avinewborn

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
סלט פלפלים חריפים:
לחתוך פלפלים חריפים לטבעות ברוחב 1 ס"מ
לשים בתבנית עם שמן ומלח ולאפות עד שמתחיל להשחיר למלמעלה והפלפלים רכים
להוציא מהתנור
לשפוך מעל
20210818_193504.jpg
(כשזה עדיין רותח) מעט סוכר, מעט חומץ ומעט מים קרים
לערבב ולהמתין מספר דקות לספיגת הטעמים
בתאבון
 

קבצים מצורפים

  • 20210818_193504.jpg
    20210818_193504.jpg
    1.3 MB · צפיות: 31

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אני אתחיל

סלט עגבניות חריף

4 עגבניות בשלות
1-2 פלפלונים חריפים
6 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור

טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר.

משהים מעט ומסננים קצת מהנוזלים שהופרשו.
צפה בקובץ המצורף 937099
הסלט הזה לא הולך, רץ! עם ג'חנון +ביצה קשה של החמין + מעט טחינה
והרי לכם ביס מנצח!
 

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סלט פסטה קר 2

1 חבילת ספגטי מבושלת במי מלח לפח ההוראות
1 פלפלים חתוכים לרצועות, 1 אדום 1 צהוב
שמן זית לשימון הפלפלים
1 כוס תירס משימורים

3/4 כוס שומשום

לרוטב:
1/2 כוס רוטב סויה
3 כפות סוכר
מלח
פלפל שחור
2 כפות מיונז
2 שיני שום

שמים פלפלים בתבנית מרופדת בניר אפיה
מושחים בשמן וצולים בתנור לצריבה קלה וחצי ריכוך

מערבבים פסטה עם פלפלים קלויים ותירס

טוחנים את רכיבי הרוטב לרוטב חלק.
מפזרים שומשום
שמים רוטב ומערבבים

צפה בקובץ המצורף 938783
סלטי הפסטות נשמעים ונראים פיצוץ מגרה אש!
 

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
טחינה/טחינה ירוקה

אני מכינה כמות גדולה ומקפיאה בקופסאות קטנות. מוציאה להפשרה. מערבבת היטב והמרקם חוזר לעצמו]

2 כוסות טחינה גולמית
5 שיני שום
1.5 כפות מיץ לימון
1 כפית מלח
1.5 כוסות מים קרים [דוקא קרים, כך הטחינה יוצאת לבנה ולא כהה]

לטחינה ירוקה:
כוס-כוס ורבע פטרוזיליה או כוסברה קצוצים

מכינים את כל הרכיבים לבלנדר ומפעילים למספר דקות.

צפה בקובץ המצורף 957838
איזה מרקם !אלופה!
 

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קונפי אדום

לשים בתבנית אינגליש קייק:
שיני שום מקולפות מ3 ראשים
מעליהם לפזר עגבניות שרי עד לכיסוי

מערבבים יחד:
חצי כפית מלח
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
כוס וחצי שמן

לשפוך את השמן המתובל מעל העגבניות והשום

לאפות בחום גבוה עד שהעגבניות משחירות קצת והשום מתרכך

אפשר לסנן את השמן המיותר ולהשתמש בו לדברים אחרים. יש לו טעם נפלא.

את הסלט קונפי מומלץ להגיש חמים או בטמפרטורת החדר יחד עם החלה.
(להוציא מראש מהמקרר....)


בתאבון!!!
צפה בקובץ המצורף 952167
נשמע מעולה! מתכון חדש ורענן טובבבבב!!!!!
 

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סלט #2
פטריות בטריאקי וסילאן

צטגנים בצל קצוץ לחתיכות קטנות
מוסיפים לו פטריות חיות חתוכות מטגנים עד שהפטריות משחימחת
לפני ההגשה מוסיפים לצלחת כפית סילאן כפית טריאקי
מעדן!
)צולם בלי הרוטב)צפה בקובץ המצורף 950407
נשמע אחלה מתכון!הולך אפשר במקום לקצוץ לעשות פרוסות בצל?
 

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תרומתי הקטנה....
סלט ברוקולי
חבילת ברוקולי קפוא
בצל סגול בינוני
צנוברים
חמוציות
לרוטב-
מיונז, מיץ לימון טרי, סוכר, מלח.
משרים את הברוקולי במים רותחים. כשם מתקררים (ובפעם הראשונה זה קורה מהר כי הברוקולי קפוא) מחליפים את המים שוב למים רותחים, וכשהם מתקררים- מחליפים למים קרים....
חותכים את הברוקולי לחתיכות יחסית גדולות, את הבצל לקוביות, ומוסיפים את הצנוברים והחמוציות.
מוסיפים לתוך הקופסא את החומרים של הרוטב, עושה לפי טעם ומראה אז אין לי כמויות...
אבל זה בערך כף עד שתיים מיונז, 2-3 כפות מיץ לימון, 3-4 כפות סוכר, וחצי כף מלח.
מערבבים.
הכי טוב להכין כמה שעות לפני הארוחה לספיגת טעמים.
ביום שישי אין לי כח להוציא כלים יפים לתמונה כמו כולם פה..:), אז תקבלו את זה ככה ישר מהקופסא... ;)
בדר"כ רואים קצת יותר מיונז, אבל היום השתמשתי עם מיונז של טומי, והוא נבלע..
צפה בקובץ המצורף 953061
אני חייבת לציין שזה אחד הסלטים שהכרתי השבוע והוא סלט מדהיםםםם!!!
 

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סלט כרוב וגזר
צפה בקובץ המצורף 957844
1 שקית 400 גרם של כרוב וגזר קצוץ
או- חצי ראש כרוב קצוץ ו-2 גזר מגורדים גס
אני אוהבת לקצוץ לבד כי הסלט נשאר טרי יותר וטעים יותר
1/2 כוס מיונז
1/2 כפית מלח
4 כפות סוכר

מערבבים הכל יחד בקערה.
טעים גם בכיוון המלוח!!!
 

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סלט עגבניות ערבי
3 עגבניות בשלות עדיף קלופות
חצי פלפל חריף ירוק
3 שיני שום
מלח, פלפל, טיפה סוכר
לערבל במעבד מזון או בלנדר הרבה זמן לפחות 6 דק' ותוך כדי להוסיף שמן. כמה שיותר כמובן יותר טעים ונותן צבע כתום לסלט. לא קשור לבריאות. אני אישית מוסיפה גג שליש כוס אבל אפשר כמובן יותר מזה
אני מכינה את הסלט הזה בכל מנה של בשרי אחד הסלטים!!!!
 

רבקה לוי 1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נשמח שהאשכול ישאר ענייני כדי שיהיה קל להמשך לקבץ מתכונים לחוברת.
לפי דעתי לא העיקר להעלות סלט צריך לדעת גם עם מה זה יכול ללכת נתתי פה גם המלצות והוספות לסלטים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לפי דעתי לא העיקר להעלות סלט צריך לדעת גם עם מה זה יכול ללכת נתתי פה גם המלצות והוספות לסלטים
את יכולה לכתוב מתכון משלך עם התוספות.
ואם יש תמונה- כמובן עדיף.

אבל מה שקורה זה שיש כאן קטיעה של רציפות המכונים.
בפעם הבאה את יכולה לצטט את כל מה שאת רוצה בתגובה אחת ולהגיב לכל ציטוט
 

אחוזה בהר

משתמש מקצוען
את יודעת שמישהי העלתה כבר את החוברת בחכמת נשים כן?
וכן מופיע שם שם הניקיות, אני אישית לא שמתי כאן מתכון, אבל מקווה שלא יפריע לאי מי....
נשמח מאד אם יעבירו את החוברת לכאן כדי שגם מי שלא מחוברת לחכמת נשים תוכל להנות
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נשמח מאד אם יעבירו את החוברת לכאן כדי שגם מי שלא מחוברת לחכמת נשים תוכל להנות
רק בבקשה,
כרגע רק לשימוש אישי
לא להעביר למי שלא בפרוג עד שענין השמות יטופל.
 

קבצים מצורפים

  • חוברת מתכונים סלטים פרוג.pdfקובץ קטן (2).pdf
    4.5 MB · צפיות: 449

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה