אפשר קוביות מלפפון חמוץ במקום - מעולה!אפשר להוסיף זיתים זה מוסיף המון. (אני לא מוסיפה כי אצלינו הבנים לא אוכלים זיתים....)
אפשר קוביות מלפפון חמוץ במקום - מעולה!אפשר להוסיף זיתים זה מוסיף המון. (אני לא מוסיפה כי אצלינו הבנים לא אוכלים זיתים....)
הסיבה שלא העליתי עד כה, כי ניסיתי בשבתות האחרונות סלטים מפה, יצאו טעימים אחד אחד.
המנצח- החצילים המוקרמים.
השבוע הכנתי סלט שלא מופיע כאן, טרחתי לצלם, והנה הוא:
2 פלפלים צבעוניים חתוכים לרצועות
קופסת פטריות שימורים
שמן/מלח/פלפל/מעט כמון
אפשר שומשום קלוי לקישוט.
משטחים את הפלפלים החתוכים והפטריות בתבנית,
מתבלים, שמן שיעטוף הכל ערבוב טוב,
אופים עד שהפלפלים קלויים יפה.
(בתנור שלי= 200 מעלות כארבעים דקות)
טעים וקל.
באחריות.
צפה בקובץ המצורף 957528צפה בקובץ המצורף 957528
סלט צנוניות
צפה בקובץ המצורף 957830
12 צנוניות חתוכות לפרוסות
3 שיני שום קצוצות דק
חופן פטרוזיליה או בצל ירוק
2 כפות שמן
2 כפות חומץ
מלח
פלפל שחור
2 כפות סוכר
מערבבים הכל יחד בקערה.
כמה מים?לשפוך מעל הכל מים רותחים
שיכסה את הירקותכמה מים?
ואוווו הכנתי כמו שכתבת.סלט פטריות בקרם בצל;
סלט מדהים, מיקס שבחלקו העיקרי מהסלט של @Rocheli
טחנתי בבלנדר את הסלט בצל הנ"ל.
בנפרד טיגנתי בקצת שמן -פטריות שלמות משימורים עד להזהבה והצטמקות מעט.
ויצא מעדן!!
תודה לך @Rocheli
צפה בקובץ המצורף 956241
צילום לא פוטוגני בעליל...
זה היה או לא לצלם או לצלם ככה בכלי איחסון המרוח...
אני רואה שאני היחידה עם תמונות...
לא תשתתפו?
סלט גזר
5 גזר קלופים וחתוכים קליפות בעזרת קולפן
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 שיני שום קצוצות דק דק
לרוטב:
[כמויות ניתנות למשחק לפי הטעם האישי]
מלח
פלפל שחור
מיץ לימון
שמן זית
צפה בקובץ המצורף 939956
אולי הגזר היה מרניסיתי לעשות לשבת יצא מר מישהי יודעת למה ?
אבקה? או טרי?קצת שום
טיבול ? אין?הסלט הכי טעים שיש
סלט בטטות וגמבה
בטטה
גמבה
בצל
קצת שום
מלח פלפל
מעט שמן
ולתנור...
אני כל פעם חותכת את הירקות בצורה שונה
במקור:
פרוסות של בטטה
רצועות גמבה
וטבעות של בצל
אני אוהבת מדי פעם לחתוך בסלייסר לקוביות
עשיתי ממש עכשו, נתתי לבן לטעום והוא שואל אם אפשר לגמור או שאני צריכה את זה......סלט חציל - גמבה - בטטה
1 חציל
1 גמבה
1 בטטה
לחתוך הכל לקוביות (עדיף בסלייסר - יוצא מדויק ויפה!!)
להכניס לתבנית
לתבל במעט מלח ושמן זית
לערבב
ולהכניס לתנור עד שהכל אפוי טוב
להזהר לא לערבב יותר מדי בתנור כדי שלא יתרסק...
עשיתי ממש עכשו, נתתי לבן לטעום והוא שואל אם אפשר לגמור או שאני צריכה את זה......
אני רק מתלבטת - אולי להוסיף לבחירה - כף צילי מתוק (משתלב יפה יחד)
צפה בקובץ המצורף 962745
אני אכן המלחתי לפני האפייה ויצא מעולה (שמתי גם קצת שמן רגיל ולא שמן זית - כי לא אוהבים אצלי)צריך להמליח את החציל שיגיר נוזלים לפני האפיה או שאפשר לוותר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: