משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
מסכימה לגמרי!!!פיקוח בצורה חייתית כפי שמתואר באשכול זה - אם הוא קיים - צריך לעשות הכל כדי למגר אותו.
מסכימה לגמרי!!!פיקוח בצורה חייתית כפי שמתואר באשכול זה - אם הוא קיים - צריך לעשות הכל כדי למגר אותו.
כל מילה!במקומות אחרים היו מסריטים אותם בשעת מעשה, ומגישים תלונות וגם מפרסמים בתקשורת.
אולי הם מנצלים את זה שאצלנו לא.
צריך להיות ברור מאוד ראשית לעצמנו, שצורת פיקוח כזו היא לחלוטין לא תקינה, ואי אפשר להסכים שיהיה דבר כזה.
השאלה אם יש מקרים שלא משלמים או אין - איננה רלוונטית. כי אף אחד לא מתלונן על עצם הפיקוח.
פיקוח בצורה חייתית כפי שמתואר באשכול זה - אם הוא קיים - צריך לעשות הכל כדי למגר אותו.
בקו 39 זה קורה בתדירות ממש גבוהה!!סיפור מאתמול
אני עליתי על קו 39 בגאולה
המכשיר בתחילת האוטובוס לא עבד
התקדמתי לעבר המכשיר השני ואז אני רואה פקח עומד על יד המכשיר
ולא נותן לתקף שאלתי אותו אני יכול לתקף
ענה לי בעצבים עכשיו אתה משלם תן לי את הרב קו
נתתי לו כי לא ידעתי מה הוא רוצה
ואז הוא אמר מגיע לך דו''ח על זה שלא שלמת בזמן
מי שנסיתי להסביר לו נפלו על אוזננים סתומות
ברוך השם שהיו שם כמה אנשים שראו אותי עולה והוא לא נותן לי לתקף
ורק אז החליט לא לתת לי דוח
נס שיש אנשים כמוכם העולם...כל מילה!
בפתיחת האשכול כתבתי בקצרה על האישה שירדה עם ילדים קטנים...והוצאתי מצלמה והסרטתי- תוך כדי שאני מסריטה הפקח הראשי אומר לה "טוב, גברת פעם הבאה תשלמי" משהו כזה..
ואז הוא ניגש אלי בכעס ומתחיל להתקיף אותי על זה שהסרטתי "אני יכול לתבוע אותך..." ופקח אחר מוציא מצלמה ומסריט אותי בחזרה!! הראתי למצלמה שלו- עזבתם אותה אז אני מוחקת.. הנה...
והבהרתי לו שלא ידבר איתי וכו'...
הם מרגישים פשוט שולטים! וגם המשטרה כמובן בצד שלהם, בקיצור נורא!
נכון, ולא לכולם יש אפשרות, למרות שאני מאמינה שבאוטובוס כל כך מגוון, יהיו תמיד אלו שכן יש להם.נס שיש אנשים כמוכם העולם...
תכלס לא כל אחד היה מעז...
אני נוסע הרבה הם עולים כמה באופן קבועבד"כ עולים 2.
פעמים נדירות ראיתי שעולה יותר, ואז--- כנ"ל.
בדן בבני ברק אפשרבקיצור, חצי מהבעיות היו נפתרות אם הייתה אפשרות פשוטה לשלם באוטובוס באשראי....
זה הרגע שהכי מאחד את עמ"י- כשפקח עולה....פעם עליתי לאוטובוס בבוקר, ובתחנת בר אילן עלו כל בנות ישראל על האוטובוס. ואז הגיעו הפקחים, אנחנו התחלנו לצעוק ברגע שראינו אותם בשביל להזהיר את כולם. הם עלו והחלו לבדוק רו קוים. ילדה אחת שילמה אשר דקות לפני, הפקח אומר לה "שילמת עכשיו" ולחברו אמר "שים לה דו"ח" היא החלה להסביר שתיקפה לפני וכו', הוא ענה לה משהו בסגנון של "אל תתוכחי" בצורה מאד גסה. הגבתי לו "שע"פ חוק זכויות האדם יש לנו את חופש הדיבור" הבנאדם התקפל וגמגם משהו על זה שהוא התכוון לזה שצעקנו "פקחים". הוא לא נתן לה דו"ח, ולא לעוד כמה בנות שהתכוון. הם פשוט עמדו במקום וירדו בתחנה.
צריך להראות להם שאנו לא מפחדים מהם, ואנחנו עומדים על זכויותינו. רק ככה הם מבינים
אין לי אפשרות לטעון מהבית.בכל בית יכול להיות מכשיר של רב קו
זה עולה חמשה שקלים
יעיל וכדאי
(ולא לצעוק פה על אפליה נגד חרדים בבקשה, על זה שא"א להטעין בטלפון)
מוזר שיש לך פרוג ולא רב קו אונליין,אין לי אפשרות לטעון מהבית.
אם היה מכשיר כזה,
הייתי קונה אותו ממזמן...
זה יהיה חסד גדול. ברצינות.נראה לי בקצב הזה אני יפתח גמח של מכשירי הטענה
מוכרים בעמדות על הקו קורא רב קו ב5 ש"ח.אין לי אפשרות לטעון מהבית.
אם היה מכשיר כזה,
הייתי קונה אותו ממזמן...
אין לי אפשרות לטעון מהבית.
אם היה מכשיר כזה,
הייתי קונה אותו ממזמן...
מוזר שיש לך פרוג ולא רב קו אונליין,
שקורא כרטיסים כזה עולה 10 שקל.
אולי את לא מהבית.
בכזאת שעה.. ודאי בבית. רק איפה?מוזר שיש לך פרוג ולא רב קו אונליין,
שקורא כרטיסים כזה עולה 10 שקל.
אולי את לא מהבית.
המחשב של הבית ללא אינטרנט (כן, מה שאתם קוראים. בדיוק ככה)מוכרים בעמדות על הקו קורא רב קו ב5 ש"ח.
מחברים למחשב, נכנסים לאתר רב קו אונליין ומטעינים.
חן חן.איך משיגים קורא כרטיסים לטעינת הרב-קו מהמחשב
טען את הרב-קו מהבית באמצעות האפליקציה או אתר האינטרנט ושלם בכרטיס אשראי.ravkavonline.co.il
לבקש מבני הבית להטעין ב"נדרים פלוס" בביהכ"נ.חן חן.
רעיונות נוספים?
71 זה סופרבוס, הפקחים שם סבירים יותר... ונדירים יותר...עליתי על קו 71, מפוצץ בלי יכולת תזוזה. מכשיר התיקוף הקרוב לא עבד. לא היה מצב לעזוב את הילד של הקטנה ולהדחס הין האנשים כדי להגיע למכשיר השני.
ואם היה עולה פקח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: