התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.

567890

משתמש פעיל
במקומות אחרים היו מסריטים אותם בשעת מעשה, ומגישים תלונות וגם מפרסמים בתקשורת.
אולי הם מנצלים את זה שאצלנו לא.
צריך להיות ברור מאוד ראשית לעצמנו, שצורת פיקוח כזו היא לחלוטין לא תקינה, ואי אפשר להסכים שיהיה דבר כזה.
השאלה אם יש מקרים שלא משלמים או אין - איננה רלוונטית. כי אף אחד לא מתלונן על עצם הפיקוח.
פיקוח בצורה חייתית כפי שמתואר באשכול זה - אם הוא קיים - צריך לעשות הכל כדי למגר אותו.
כל מילה!
בפתיחת האשכול כתבתי בקצרה על האישה שירדה עם ילדים קטנים...והוצאתי מצלמה והסרטתי- תוך כדי שאני מסריטה הפקח הראשי אומר לה "טוב, גברת פעם הבאה תשלמי" משהו כזה..
ואז הוא ניגש אלי בכעס ומתחיל להתקיף אותי על זה שהסרטתי "אני יכול לתבוע אותך..." ופקח אחר מוציא מצלמה ומסריט אותי בחזרה!! הראתי למצלמה שלו- עזבתם אותה אז אני מוחקת.. הנה...
והבהרתי לו שלא ידבר איתי וכו'...
הם מרגישים פשוט שולטים! וגם המשטרה כמובן בצד שלהם, בקיצור נורא!

567890

משתמש פעיל
סיפור מאתמול
אני עליתי על קו 39 בגאולה
המכשיר בתחילת האוטובוס לא עבד
התקדמתי לעבר המכשיר השני ואז אני רואה פקח עומד על יד המכשיר
ולא נותן לתקף שאלתי אותו אני יכול לתקף
ענה לי בעצבים עכשיו אתה משלם תן לי את הרב קו
נתתי לו כי לא ידעתי מה הוא רוצה
ואז הוא אמר מגיע לך דו''ח על זה שלא שלמת בזמן
מי שנסיתי להסביר לו נפלו על אוזננים סתומות
ברוך השם שהיו שם כמה אנשים שראו אותי עולה והוא לא נותן לי לתקף
ורק אז החליט לא לתת לי דוח
בקו 39 זה קורה בתדירות ממש גבוהה!!

שלמל'ה

משתמש רשום
עצה קטנה ומועילה מאוד מאוד בפרט לפקחים בירושלים אני הדפסתי מכל זכות תקנון של משרד התחבורה לגבי פקחים ועשרות פעמים ניצלתי והצלתי אחרים שלא שילמו בטעות ובשוגג או שפקח ניסה להתעלל בהם לדוגמא פקח שלא חובש לראשו כובע שכתוב עליו מבקר אינו רשאי לתת שום דוח זה כתוב שם בפירוש [תוריד חצי מהפקחים שלובשים כובע של אדידס] ועוד כאלה וצריך להראות להם שלא מפחדים מהם ! וכמובן לקחת הסרטות

אוהב את הבריות1

משתמש פעיל
כל מילה!
בפתיחת האשכול כתבתי בקצרה על האישה שירדה עם ילדים קטנים...והוצאתי מצלמה והסרטתי- תוך כדי שאני מסריטה הפקח הראשי אומר לה "טוב, גברת פעם הבאה תשלמי" משהו כזה..
ואז הוא ניגש אלי בכעס ומתחיל להתקיף אותי על זה שהסרטתי "אני יכול לתבוע אותך..." ופקח אחר מוציא מצלמה ומסריט אותי בחזרה!! הראתי למצלמה שלו- עזבתם אותה אז אני מוחקת.. הנה...
והבהרתי לו שלא ידבר איתי וכו'...
הם מרגישים פשוט שולטים! וגם המשטרה כמובן בצד שלהם, בקיצור נורא!
נס שיש אנשים כמוכם העולם...
תכלס לא כל אחד היה מעז...

מועד לשמחה

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
יאו אמאלה, תיאור מפחיד.
סתם מענין אותי באמת מאשכול בפרוג יוצא פיטורים של פקחים?
אם כן, יש לי עוד כמה רעיונות מה אפשר לעשות להם:
* להצמיד לכל מכונת תיקוף מכשיר הפלקה שמי שעובר לידו ולא מתקף-חוטף (וככה כשיעלו הפקחים,הם גם יצטרכו לתקף ולא...)
* להצמיד לרב קו פלט קול שיזהה נסיעה באוטובוס ויצעק "מוישה,לא תיקפת עדיין,תחנה הבאה פקח"
* לשאת מצלמה באופן קבוע, וכשיעלה פקח במקום קריאות הגיוועלד המסורתיות יצעקו "קמארעס"

תמרוז

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פעם עליתי לאוטובוס בבוקר, ובתחנת בר אילן עלו כל בנות ישראל על האוטובוס. ואז הגיעו הפקחים, אנחנו התחלנו לצעוק ברגע שראינו אותם בשביל להזהיר את כולם. הם עלו והחלו לבדוק רו קוים. ילדה אחת שילמה אשר דקות לפני, הפקח אומר לה "שילמת עכשיו" ולחברו אמר "שים לה דו"ח" היא החלה להסביר שתיקפה לפני וכו', הוא ענה לה משהו בסגנון של "אל תתוכחי" בצורה מאד גסה. הגבתי לו "שע"פ חוק זכויות האדם יש לנו את חופש הדיבור" הבנאדם התקפל וגמגם משהו על זה שהוא התכוון לזה שצעקנו "פקחים". הוא לא נתן לה דו"ח, ולא לעוד כמה בנות שהתכוון. הם פשוט עמדו במקום וירדו בתחנה.
צריך להראות להם שאנו לא מפחדים מהם, ואנחנו עומדים על זכויותינו. רק ככה הם מבינים

מועד לשמחה

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
פעם עליתי לאוטובוס בבוקר, ובתחנת בר אילן עלו כל בנות ישראל על האוטובוס. ואז הגיעו הפקחים, אנחנו התחלנו לצעוק ברגע שראינו אותם בשביל להזהיר את כולם. הם עלו והחלו לבדוק רו קוים. ילדה אחת שילמה אשר דקות לפני, הפקח אומר לה "שילמת עכשיו" ולחברו אמר "שים לה דו"ח" היא החלה להסביר שתיקפה לפני וכו', הוא ענה לה משהו בסגנון של "אל תתוכחי" בצורה מאד גסה. הגבתי לו "שע"פ חוק זכויות האדם יש לנו את חופש הדיבור" הבנאדם התקפל וגמגם משהו על זה שהוא התכוון לזה שצעקנו "פקחים". הוא לא נתן לה דו"ח, ולא לעוד כמה בנות שהתכוון. הם פשוט עמדו במקום וירדו בתחנה.
צריך להראות להם שאנו לא מפחדים מהם, ואנחנו עומדים על זכויותינו. רק ככה הם מבינים
זה הרגע שהכי מאחד את עמ"י- כשפקח עולה....

אקסלוסיביות....!

משתמש פעיל
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
אין לי אפשרות לטעון מהבית.
אם היה מכשיר כזה,
הייתי קונה אותו ממזמן...
מוזר שיש לך פרוג ולא רב קו אונליין,
שקורא כרטיסים כזה עולה 10 שקל.
אולי את לא מהבית.

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
נראה לי בקצב הזה אני יפתח גמח של מכשירי הטענה
זה יהיה חסד גדול. ברצינות.
פעם אחד הילדים שלי היה זקוק בדחיפות,
ואחד השכנים שיש לו אפשרות עשה חסד והטעין לו.
זה היה ממש מצווה!
הוא כמעט פספס את האוטובוס לצפון...
(דווקא היה לו כסף ברב קו לבסוף,
אבל זה חלק מהבעיה- שאין דרך לדעת כמה היתרה...
והנסיעה עולה הרבה.
שלא יתקע לי באיזה חור בלי אפשרות להטעין...)

וכאשר אבדתי אבדתי

משתמש מקצוען
אין לי אפשרות לטעון מהבית.
אם היה מכשיר כזה,
הייתי קונה אותו ממזמן...

אולי את לא מהבית.

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
אולי את לא מהבית.
בכזאת שעה.. ודאי בבית. רק איפה?
מוכרים בעמדות על הקו קורא רב קו ב5 ש"ח.
מחברים למחשב, נכנסים לאתר רב קו אונליין ומטעינים.
המחשב של הבית ללא אינטרנט (כן, מה שאתם קוראים. בדיוק ככה)
המחשב שאני עובד עליו (הרגע הזה) שייך לעבודה,
ומטעמי אבטחה אסור לי לחבר אליו לא דיסק אונקי, ולא קורא רב קוים.
תודה על ההברקה.
חן חן.
רעיונות נוספים?

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
הבעיה שהיום הכסף מתכלה הרבה יותר מהר ממה שחשבנו, כי אין את ההנחה שהיתה עד לאחרונה. הטענת 50 ש"ח. זה - ורק זה - מה שיש.
תוסיפו לזה ערים שכל נסיעה עלתה 2.6 ופתאום עולה 5 ש"ח ותבינו שאנשים נתקעים בלי כסף.
מילא אם היתה אפשרות הטענה בכל תחנה. אבל אין. ולפעמים יש לצעוד מרחקים גדולים בעבור זה. ולא לכולם - כמה מפתיע - יש בבית מחשב וקישור לרשת.
נוצר מצב הזוי ובלתי מתחשב לחלוטין...
ומכשירי התיקוף שלא עובדים - עוד רעה חולה.
עליתי על קו 71, מפוצץ בלי יכולת תזוזה. מכשיר התיקוף הקרוב לא עבד. לא היה מצב לעזוב את הילד של הקטנה ולהדחס הין האנשים כדי להגיע למכשיר השני.
ואם היה עולה פקח?

דוד פרידמן השני

משתמש מקצוען
חן חן.
רעיונות נוספים?
לבקש מבני הבית להטעין ב"נדרים פלוס" בביהכ"נ.
עליתי על קו 71, מפוצץ בלי יכולת תזוזה. מכשיר התיקוף הקרוב לא עבד. לא היה מצב לעזוב את הילד של הקטנה ולהדחס הין האנשים כדי להגיע למכשיר השני.
ואם היה עולה פקח?
71 זה סופרבוס, הפקחים שם סבירים יותר... ונדירים יותר...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה