שיש אותו הרי בכל רחוב.אפשר לקנות את זה בכל מרכז של על הקו.
שיש אותו הרי בכל רחוב.אפשר לקנות את זה בכל מרכז של על הקו.
נראה לי בקצב הזה אני יפתח גמח של מכשירי הטענהבענין הזה אני מסכים איתך באופן מוחלט
זה מכשיר כל כך פשוט
היה כדאי לשחרר אותו לכל חנות של הכל בשקל
ואז.. כל מי שכותב בפרוג שזה אומר שיש לו גישה למחש היה מפסיק להתלונן................
דווקא אני מכירה כאלו שפתחו לזה גמ"חנראה לי בקצב הזה אני יפתח גמח של מכשירי הטענה
א. בדקת באיזה שעה אתן עולות??? כשאת עונה ומפריחה?לא, בנסיעה אחת??
אני שם פעם בשבוע ואין כמות כזו של פקחים כמתואר באשכול הזה.
וגם לא בברוטליות כזו!!
כבר מקרה שני שמישהו כותב כאן.טוב שהנושא עלה כי זה פשוט מזעזע ההתנהגות שלהם
השאלה איך אפשר לפתור
לפני שבוע ראיתי התעללות באישה עם 2 תינוקים שעל עצמה היא שילמה ואל התינוקים לא כי לא צריך לשלם עליהם אבל לא ידעה שכל תינוק צריך מלווה נפרד ובגלל שהיה לה 2 אז קיבלה דוח ללא רחמים
מזעזע לראות אישה עם 2 תינוקים שבוכה באוטובוס ללא עוול בכפה
לא הבנתי למה אימוג'י כועס?א. בדקת באיזה שעה אתן עולות??? כשאת עונה ומפריחה?
עונה ומפריחה
אנחנו בעצם מדברות על אותו הדברב. תלפיות יחי ההבדל העעעננננקקקק!!!
לפני כ-שנתיים הייתי נוסעת בשעות האלו שם -בגאולה.מוזמנת לגאולה בין השעות 7:30-8:00
אני מוכנה לעבור איתך ולספור את כמות הפקחים!!
אה וגם את הפעמים שהם עולים ויורדים עולים ויורדים.
נראה כאילו התלבשו על הציר הזה!!!!
לאשתי זה גם קרה. היא היתה עם עגלת תאומים. כך שאף אחד לא יכל לקחת על עצמו את התינוק השני.כבר מקרה שני שמישהו כותב כאן.
למה, למען השם, לא קם אחד מהחכמים והצהיר שהתינוק השני הוא שלו?
למה?
נראה לי שהבנת אותי הפוך...@צנובר יקירה,
סליחה על ההתקפה אבל המצב הזה הוא בלתי אפשרי.
ולא הגיוני שיבואו אנשים ויגידו אה...מה?? פקחים... לא יודע.. לא שמעתי....
אה אלה עם המצלמות?... אה.. הם שקטים נורא.... בסדר.... עובר....
והיה מאוד ראוי שבתחנות עמוסות יעמידו מכשירים למילוי הרב קו כמו שיש בכל תחנה ברכבת.
זה הדבר הכי מתבקש שיש!
וגם אני נתקלתי במקרה כזה, והאישה היתה ממש חסרת אונים, ודווקא היה מישו שקם ואמר- התינוק הזה נוסע איתי, אבל הפקחים כבר לא התייחסו...לאשתי זה גם קרה. היא היתה עם עגלת תאומים. כך שאף אחד לא יכל לקחת על עצמו את התינוק השני.
למרבה מזלה, בס"ד הפקח עזב אותה, כבר לא זוכר למה. זה ההיה לפני כשנה.
אולי זה הנהגים שנשארו בלי עבודה...אולי זו שיטה חדשה של אגד לנסות להיות רווחיים אחרי שלקחו להם הרבה קוים בירושלים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: