התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.

RL אראל

משתמש רשום
הבעיה הקשה ביותר שלהם,
שהרבה פעמים כשהם עולים ומישהו לא נותן להם את הרב קו
הם פשוט לא פותחים דלתות!!! זוועהה!!
לפעמים זה ככה כמה תחנות וכולם באוטובוס נתקעים ולא יכולים לרדת!!
וזה קרה לי לא פעם אחת!!

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
גם ראיתי כמה פעמים שהם התלבשו על אנשים שעלו יחד איתם ועוד לא הספיקו לתקף , ודרשו מהם לתת את הרב קו לפני שהם מתקפים ,
אך בכל הפעמים הציבור מסביב התערב ומנע את החוצפה .

הבריסקער הנודד

משתמש מקצוען
ראיתי לכאן ולכאן. בד"כ לכאן.
בחור אחד שלא תיקף וכשהפקח עלה אמר לו שהוא מתקף, המתין לו אבל הרב קו לא היה טעון... הבחור פתח את המחשב והמתין עד שהוא יטעין, הוא כן גער בו שזה לא אמור להיות ככה.

סיפור נוסף, בתחילת השנה הלועזית הרבה חוזים פג תוקפם. בבוקר עלו ומצאו אשה אחת, חרדית ,בגיל גבורות שהרב-קו שלה היה כנ"ל ורק כיונו אותה איך לסדר את זה.
בצהריים, אותם פקחים, אותן הבעיות אבל הפעם תלמידות סמינר, קיבלו כולן דוחות

ואני , נזכרתי ברגע האחרון לרדת, פתאום שמתי לב שהגיעה התחנה , מי שראה את זה היה פקח שעלה בדיוק והיה בטוח שאני בורחת ממנו.. הוא חסם לי את הדלת, הבאתי לו בזריזות את הרב קו, בדק, וירדתי. למטה משהו גרם לי לבדוק וראיתי שתיקפתי ברב קו של הילד....
דמיינתי את הפקח תופס את זה רגע אחרי שהדלתות נסגרות ונמלטתי מהמקום...

rk 1234

משתמש פעיל
אני גם הייתי עדה למקרה כזה בדיוק!
עולים כ-4 פקחי אגד ומתנפלים באלימות על ה"טרף" המסכן שמצאו סוף סוף...
עוצרים את האוטובוס ולא נותנים לרדת. פשוט חוצפה.
אם זה היה חילוני הם רק היו מדברים ב"אסרטיביות"...
הדם של החרדים הוא הפקר וק"ו אצל אגד + מצב השנאה של היום = התעללות ב"כיף" בגנבים החרדים.

בחברות אחרות זה לא קורה. מניסיון.

RL אראל

משתמש רשום
תכתבו שם תלונה.
כל מי שיכול!

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
תכתבו שם תלונה.
כל מי שיכול!
לא יעזור
צריך המקביל למישרד התחבורה מבקר המדינה ואורי מקלב

חננ

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
לא יעזור
צריך המקביל למישרד התחבורה מבקר המדינה ואורי מקלב
בלת"ק

זה קורה רק באוטובוסים של אגד.
בסופרבוס זה לראות פקח ולחייך, ראיתי לא פעם ולא פעמיים שהם תקפו בעצמם לנשים מבוגרות שהתקשו לקום ולהעביר רב קו.
וגם, פקחים שתפסו אנשים שלא העבירו רב קו- שחררו אותם באזהרה כמו 'הפעם אני מותר, פעם הבאה זה יהיה קנס'

אין מה להשוות ..

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בלת"ק

זה קורה רק באוטובוסים של אגד.
בסופרבוס זה לראות פקח ולחייך, ראיתי לא פעם ולא פעמיים שהם תקפו בעצמם לנשים מבוגרות שהתקשו לקום ולהעביר רב קו.
וגם, פקחים שתפסו אנשים שלא העבירו רב קו- שחררו אותם באזהרה כמו 'הפעם אני מותר, פעם הבאה זה יהיה קנס'

אין מה להשוות ..
אני כמה פעמים הייתי באוטובוסים עמוסים בירושלים שהפקחים לקחו מאנשים רב קווים למכשיר... (בעיקר צומת רמות)
פעם אחת רק לקראת סוף הנסיעה התחילו לעבוד המכשירים ואז עלו פקחים, הם עברו אחד אחד העבירו במכשיר ואז אצליהם, מי שמיהר- לא התעכבו עליו

קנגה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אני נתקלתי כמה פעמים בהתנהגות לא סבירה של פקחים. גם בלי סיפורים מיוחדים, לא סביר שיעלו חבורת פקחים בברוטליות ויתנהגו כאילו שהם באו לעצור חבורת פושעים.

עובדת מהבית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
בעייני ראיתי לא פעם ולא שלש
כשפקח עולה באמצע בני ברק
מיד נזעקים הרבה אנשים (משלנו,לצערי)ומתקפים מול העיניים של הפקח
כאילו, מה אם זה בתוך העיר אז לא צריך לשלם?!
למה הנהג לא עשה את השירות של הנסיעה עבורך?!

אני מתביישת בשבילם.:(

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
בד"כ עולים 2.
פעמים נדירות ראיתי שעולה יותר, ואז--- כנ"ל.
מהחצי שנה האחרונה הם לא עולים פחות מ-4 ביחד, וזה הסתערות ממש על הנוסעים...

וזה מזעזע!!!! יוצא לי לראות את זה המון פעמים!
והדבר הכי הזוי- זה באמת ההבדל בין אגד לחברות אחרות- באגד הם נותנים דוח על כל צעד ושעל, גם אם הסיבה מוצדקת וגם אם לא- פשוט לא מעניין אותם! והם עושים את זה בברוטאליות מפחידה!
ולעומת זאת, בחברות אחרות- פשוט בני אדם!
לדוג'- נסעתי פעם (בסופרבוס) עם חברה, שנתקע לה הרב קו-כדי לעשות רב קו חדש, והיה אמור להיות לה עוד אחד- אבל הוא בדיוק לא היה מוטען.
ואז עלו פקחים, ואנחנו כמעט לא נשמנו מחרדה, והפקחים הגיעו- היא אמרה להם את הסיבה, ושהיא נוסעת כדי לעשות חדש- והם פשוט הלכו!! זה היה הזוי!
ובאגד- ה ישמור... יש לי כמויות סיפורים- על מכשירים שלא עבדו, והפקחים עשו דוחות
או מישהי שעלתה איתם בתחנה ביחד! אז הפקח מהר קפץ לפניה- ואמר לה- לא תיקפת, ונתן לה דוח! וכמה שכולם התערבו- לא עזר
ויש עוד המוןן כאלו סיפורים הזויים...
פשוט מזעזע...

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה