אאל"ט הם מתוגמלים על כל נוסע שהם בודקים , לכן לפעמים יש 2 פקחים ושניהם עוברים על כל האוטובוס .זה נראה לפחות מהצד שיש שם תחרות מי תופס הכי מלא וכו לכן הם מיתנהגים כך
אאל"ט הם מתוגמלים על כל נוסע שהם בודקים , לכן לפעמים יש 2 פקחים ושניהם עוברים על כל האוטובוס .זה נראה לפחות מהצד שיש שם תחרות מי תופס הכי מלא וכו לכן הם מיתנהגים כך
וכנראה מי שתופסים יש להם בונוסים.....אאל"ט הם מתוגמלים על כל נוסע שהם בודקים , לכן לפעמים יש 2 פקחים ושניהם עוברים על כל האוטובוס .
אם הם היו מתנהגים בצורה יותר מכובדת ודאי היו משובצים כבר מזמן בעבודה איכותית יותר...אבל יש כאלה שיכולים להתנהג בצורה יותר מכבדת ומכובדת, ואם לא, זו עבודה שלא מתאימה להם, כנראה.
זה לא אני אמרתי .וכנראה מי שתופסים יש להם בונוסים.....
למיטב ידיעתי מבקר המדינה לא מטפל בדברים , רק מעיר עליהם ,אפילו להגיע עד למבקר המדינה שרק שם מטפלים כמו שצריך.......
עולים גם 3 ו 4אאל"ט הם מתוגמלים על כל נוסע שהם בודקים , לכן לפעמים יש 2 פקחים ושניהם עוברים על כל האוטובוס .
לא ממש בטוח, אבל אם הם עובדים בעבודה עם אנשים, הם אמורים להיות אנושיים ולא להתנהג כמו מלאכים רעים שבאים לצוד....אם הם היו מתנהגים בצורה יותר מכובדת ודאי היו משובצים כבר מזמן בעבודה איכותית יותר..
יכלתי לנחש לבד שזה ירושלים כל היום שומעים שם סיפורים, יש שם לפקחים משהו אישי כנראה עם הציבור החרדי, יצא לי אישית לראות שהייתי גר שם והרבה ממשפחתי גם מספרים שהם ראו או חבולאחרונה נתקלתי במס' מקרים של התנהלות הפקחים של חברת "אגד" בירושלים.
ופשוט הייתי מזועזעת!! הם מגיעים בקבוצות של 3/4/5 עולים לאוטובוס בתנופה,
ואבוי למי שלא שילם, או שהם חשבו שהוא לא שילם!
הם לא נותנים לאנשים לרדת, וממש חוסמים בגופם את הדלתות.
אני לא אומרת , זה לגמרי מובן שמי שלא שילם צריך לקבל דו"ח, אבל לא צריך להתייחס אליו כאילו הוא אויב מדינה!
נתקלתי פעם אחת במקרה של אישה שירדה מהאוטובוס עם עגלה וכמה ילדים קטנים והפקחים פשוט הקיפו אותה, והיא לא מצאה את רב-קו,
ואחד מהם התקשר למשטרה, הילדים פשוט נצמדו לאמא בפחד והתחילו לבכות, הוצאתי מצלמה והעניין סודר...
ועוד פעם אישה אחת מסכנה, פשוט איבדה שליטה!
מעניין אותי אם זה קורה רק באוטובוסים יותר של חרדים, או גם בציבור הכללי?!
זה ממש נהיה סוג של אלימות!!
לפנות לכל הגורמיםלמיטב ידיעתי מבקר המדינה לא מטפל בדברים , רק מעיר עליהם ,
לדעתי לפנות למקלב יהיה הרבה יותר יעיל .
אני הוספתיזה לא אני אמרתי .
לי היה מקרה שתיקפתי רב קו וראיתי קבוצה של 5 פקחים עולים אז כמובן שנילחצתי אז באתי לתקף עוד הפעם והכל הקבוצה ניגשת אלי וראו שאני באה לתקף וחטפו לי את הכרטיס והפקח שאל אותי למה רק עכשיו ואז הוא ראה שתיקפתי קודם הם יצאו כולם מבועסים מהסיפור........אני הייתי פעם באוטובוס ועלו שני פקחים שאלתי זוג בנות שאני מכירה אם הם שלמו כי עלה פקח ואחת מהן לא שלמה
נתנו לה את הרבקוים שלנו שתבדוק למי יש ערך צבור, בא הפקח וחטף לה את הרבקוים מהיד בתואנה שהבאנו לה אותם
שתתקף לנו (אפילו שתקפנו בתחנה שעלינו בה!!) הבחורה ברחה... ושתינו קבלנו דוחות!
זה הצרה הקטנה, מה שהיה באמת מעצבן זה שהוא לא נתן לנו להסביר כל הזמן צעק, לא נתן לנו להוציא מילה מהפה!
הרגשתי אפס...
מאז אני מתה מפחד מפקחים אפילו שאני לא ילדה קטנה, ובודקת כמה פעמים אם תקפתי אפילו שאני יודעת שכן
סיוט....
זה ערבים ישראלים ובירושלים ערבים ממזרח ירושלים.נתיב אקספרס יש גם הרבה נהגים ופקחים ערבים, אף פעם לא ראיתי חיכוכים והתעללויות מצידם
בדיוק שם!אני יותר רואה את זה באוטובוסים באזור גאולה, בר אילן וכד'...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: