התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
זה נראה לפחות מהצד שיש שם תחרות מי תופס הכי מלא וכו לכן הם מיתנהגים כך
אאל"ט הם מתוגמלים על כל נוסע שהם בודקים , לכן לפעמים יש 2 פקחים ושניהם עוברים על כל האוטובוס .

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
אבל יש כאלה שיכולים להתנהג בצורה יותר מכבדת ומכובדת, ואם לא, זו עבודה שלא מתאימה להם, כנראה.
אם הם היו מתנהגים בצורה יותר מכובדת ודאי היו משובצים כבר מזמן בעבודה איכותית יותר...

ינאי&רועי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אם הם היו מתנהגים בצורה יותר מכובדת ודאי היו משובצים כבר מזמן בעבודה איכותית יותר..
לא ממש בטוח, אבל אם הם עובדים בעבודה עם אנשים, הם אמורים להיות אנושיים ולא להתנהג כמו מלאכים רעים שבאים לצוד....

ינאי&רועי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
תכלס, יש למי להתלונן? זה יעזור?
כשאני הייתי עדה למקרה כזה, כמו שכתבתי לפני כמה הודעות, מישהי לקחה מהפקח את המספר עובד שלו, לא יודעת מה נסגר עם זה, אבל זה באמת יאיים על הפקחים, יזיז להם?
יש משהו לעשות?

יהודיפשוט

משתמש פעיל
לאחרונה נתקלתי במס' מקרים של התנהלות הפקחים של חברת "אגד" בירושלים.
ופשוט הייתי מזועזעת!! הם מגיעים בקבוצות של 3/4/5 עולים לאוטובוס בתנופה,
ואבוי למי שלא שילם, או שהם חשבו שהוא לא שילם!
הם לא נותנים לאנשים לרדת, וממש חוסמים בגופם את הדלתות.
אני לא אומרת , זה לגמרי מובן שמי שלא שילם צריך לקבל דו"ח, אבל לא צריך להתייחס אליו כאילו הוא אויב מדינה!
נתקלתי פעם אחת במקרה של אישה שירדה מהאוטובוס עם עגלה וכמה ילדים קטנים והפקחים פשוט הקיפו אותה, והיא לא מצאה את רב-קו,
ואחד מהם התקשר למשטרה, הילדים פשוט נצמדו לאמא בפחד והתחילו לבכות, הוצאתי מצלמה והעניין סודר...
ועוד פעם אישה אחת מסכנה, פשוט איבדה שליטה!
מעניין אותי אם זה קורה רק באוטובוסים יותר של חרדים, או גם בציבור הכללי?!
זה ממש נהיה סוג של אלימות!!
יכלתי לנחש לבד שזה ירושלים כל היום שומעים שם סיפורים, יש שם לפקחים משהו אישי כנראה עם הציבור החרדי, יצא לי אישית לראות שהייתי גר שם והרבה ממשפחתי גם מספרים שהם ראו או חבו
יכול לומר שכיום אני נוסע המווון בתחצ(מספר פעמים ביום) רואה את הפקחים של גוש דן עולים חצי מנומנמים בלי אטרף חלקם לא ממש דוברי עברית חלקם בפנסיה/גיל העמידה ברוב הפעמים אני רואה אותם אומרים לאנשים לשלם ראיתי פעמים בודדות שנתנו קנסות
יש גם תקיפים אבל ממש לא אלימים או נותנים תחושה של מנסים לתפוס אותך
רק אומר שאולי צריך לבדוק אם יש בונוסים פר קנסות אטו מה האווירה שמגיעה מהבוסים על כמות הקנסות שניתנו וכו

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
למיטב ידיעתי מבקר המדינה לא מטפל בדברים , רק מעיר עליהם ,
לדעתי לפנות למקלב יהיה הרבה יותר יעיל .
לפנות לכל הגורמים
מבקר המדינה צריך לפנות במקביל לגד מישרד התחבורה וכו
לי אישית היה מקרה שרק אחרי 3 חודשיים(לאחר שפניתי מיספר פעמים לאגד ולא נענתי בתשובה ולמישרד התחבורה)
פניתי למבקר המדינה ולא יכלו לפתוח מצלמות כי עבר התאריך
מיתברר שעם הייתי פונה אליהם ראשונים הם יכלו לעזור לי.....
לכן לפנות למיספר גורמים במקביל

Yes it's me

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני הייתי פעם באוטובוס ועלו שני פקחים שאלתי זוג בנות שאני מכירה אם הם שלמו כי עלה פקח ואחת מהן לא שלמה
נתנו לה את הרבקוים שלנו שתבדוק למי יש ערך צבור, בא הפקח וחטף לה את הרבקוים מהיד בתואנה שהבאנו לה אותם
שתתקף לנו (אפילו שתקפנו בתחנה שעלינו בה!!) הבחורה ברחה... ושתינו קבלנו דוחות!
זה הצרה הקטנה, מה שהיה באמת מעצבן זה שהוא לא נתן לנו להסביר כל הזמן צעק, לא נתן לנו להוציא מילה מהפה!
הרגשתי אפס...
מאז אני מתה מפחד מפקחים אפילו שאני לא ילדה קטנה, ובודקת כמה פעמים אם תקפתי אפילו שאני יודעת שכן
סיוט....

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
אני הייתי פעם באוטובוס ועלו שני פקחים שאלתי זוג בנות שאני מכירה אם הם שלמו כי עלה פקח ואחת מהן לא שלמה
נתנו לה את הרבקוים שלנו שתבדוק למי יש ערך צבור, בא הפקח וחטף לה את הרבקוים מהיד בתואנה שהבאנו לה אותם
שתתקף לנו (אפילו שתקפנו בתחנה שעלינו בה!!) הבחורה ברחה... ושתינו קבלנו דוחות!
זה הצרה הקטנה, מה שהיה באמת מעצבן זה שהוא לא נתן לנו להסביר כל הזמן צעק, לא נתן לנו להוציא מילה מהפה!
הרגשתי אפס...
מאז אני מתה מפחד מפקחים אפילו שאני לא ילדה קטנה, ובודקת כמה פעמים אם תקפתי אפילו שאני יודעת שכן
סיוט....
לי היה מקרה שתיקפתי רב קו וראיתי קבוצה של 5 פקחים עולים אז כמובן שנילחצתי אז באתי לתקף עוד הפעם והכל הקבוצה ניגשת אלי וראו שאני באה לתקף וחטפו לי את הכרטיס והפקח שאל אותי למה רק עכשיו ואז הוא ראה שתיקפתי קודם הם יצאו כולם מבועסים מהסיפור........

שירה 34

משתמש מקצוען
פקחים בירושלים זה סיוט!

נסעתי פעם באוטובוס עמוס עם עגלה + כמה ילדים
וכשבאתי לרדת
בעודי מפלסת דרך עם העגלה מתפרצים לאוטובוס כמה פקחים והפקחית צועקת מי שיורד שיביא קודם את הרבקו

כמובן שהתעלמתי ממנה
אבל מה הסיפור למה להציק לאנשים ול֫עכב את כולם
וכולם בחזקת גנבים..

RL אראל

משתמש רשום
באקסטרה דווקא פעם עליתי ולא מצאתי את הרב קו,
והם עלו מתי שאני,
הם לא נתנו מיד קנס.
הם אמרו לי,ולא באיום או בצעקות שאני יכולה לקבל על זה קנס,
אמרתי להם שאני לא מוצאת ,ובקשתי פשוט לרדת ולחזור לבית שלי להביא
ולהמשיך באוטובוס הבא.
הם דווקא הבינו, לא קנסו, לא חסמו......

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה