התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כמו שהרבה כתבו, היא היתה צריכה לרדת בתחנה ולא נתנו לה לרדת עד שהיא תראה להם את הרב קו, אין לי מושג אם היא מיהרה או לא ואת כל האילוצים, אבל הם אמרו לאוטובוס להמשיך בינתיים לתחנה הבאה עד שהם יבדקו לה אם היא שילמה או לא....
אין לי מושג אם היא באמת הייתה צריכה לרדת או שלא היה לה רב קו.
בכל מקרה, זה מדהים שבדיוק כשצריך לרדת בתחנה הפקחים אומרים לנהג להמשיך.
וכשאנשים רוצים לנסוע מהר הם עוצרים את האוטובוס על כל בעיה קטנה...

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
לכל אלו שכותבים:
"זה הרבה פעמים אשמת הנוסעים" "החרדים באמת לא מתקפים" מי שלא משלם- גנב"
אתם צודקים!!!! אבל לא זו הנקודה!!!
גם אם והיה, ועלה מישהו ולא שילם, לא משנה מה הסיבה, לא מגיע לו יחס כמו לפושע נמלט!!!!
הוא בן אדם!!!! קורה ששוכחים! אז נכון שאם שכחו מגיע דוח, אבל לא בכזו צורה!!!!!
זה המזעזע!!!
ובנ.ב. כל שכן שהיחס הזה קורה לאנשים שכן תיקפו
(וחוץ מזה, מה הרעיון שלכם להכפיש את הציבור החרדי כל הזמן, אתם גם בתוכו, נכון?)
ח"ו מלהכפיש
אבל מי שלא משלם בתואנה שזה לא חילול השם הוא טועה
וכל מה שאני באה לומר זה בדיוק שכל התוצאה היא הכפשה של הציבור
חבל שיש כאלו שבשם התורה גונבים ובכך גורמים לכולנו לסבל גדול כ"כ
ושוב זה באמת צורה נוראית של התנהגות

ינאי&רועי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אין לי מושג אם היא באמת הייתה צריכה לרדת או שלא היה לה רב קו.
בכל מקרה, זה מדהים שבדיוק כשצריך לרדת בתחנה הפקחים אומרים לנהג להמשיך.
וכשאנשים רוצים לנסוע מהר הם עוצרים את האוטובוס על כל בעיה קטנה...
גם אני לא, אבל הפקחים פשוט אמרו לנהג, סע. היא תיקח מונית אחר כך לאן שהיא צריכה!
לדעתי, אסור להם לעשות ככה בכלל!!!

(:1234

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
הנדסת תוכנה
בלת"ק, יש למישהו מידע על הסמכויות החוקיות שלהם?
אם מותר להם לחסום אותי מלרדת?
:cool:
ואני שמעתי פעם, שאם הם רוצים לתת דוח, והנוסע צריך לרדת, הם מחויבים לרדת איתו.
אבל אין לי מקור... למי שיש סבלנות מוזמן לקרוא, ולומר...

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
יאו אמאלה, תיאור מפחיד.
סתם מענין אותי באמת מאשכול בפרוג יוצא פיטורים של פקחים?
אם כן, יש לי עוד כמה רעיונות מה אפשר לעשות להם:
* להצמיד לכל מכונת תיקוף מכשיר הפלקה שמי שעובר לידו ולא מתקף-חוטף (וככה כשיעלו הפקחים,הם גם יצטרכו לתקף ולא...)
* להצמיד לרב קו פלט קול שיזהה נסיעה באוטובוס ויצעק "מוישה,לא תיקפת עדיין,תחנה הבאה פקח"
* לשאת מצלמה באופן קבוע, וכשיעלה פקח במקום קריאות הגיוועלד המסורתיות יצעקו "קמארעס"
אני אומרת לך מכלי ראשון שהיה אחד שעזר כאן בכל הסיפור.....
רק צריך לדעת למי לפנות ובטימינג הנכון

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
הבעיה שהיום הכסף מתכלה הרבה יותר מהר ממה שחשבנו, כי אין את ההנחה שהיתה עד לאחרונה. הטענת 50 ש"ח. זה - ורק זה - מה שיש.
תוסיפו לזה ערים שכל נסיעה עלתה 2.6 ופתאום עולה 5 ש"ח ותבינו שאנשים נתקעים בלי כסף.
מילא אם היתה אפשרות הטענה בכל תחנה. אבל אין. ולפעמים יש לצעוד מרחקים גדולים בעבור זה. ולא לכולם - כמה מפתיע - יש בבית מחשב וקישור לרשת.
נוצר מצב הזוי ובלתי מתחשב לחלוטין...
ומכשירי התיקוף שלא עובדים - עוד רעה חולה.
עליתי על קו 71, מפוצץ בלי יכולת תזוזה. מכשיר התיקוף הקרוב לא עבד. לא היה מצב לעזוב את הילד של הקטנה ולהדחס הין האנשים כדי להגיע למכשיר השני.
ואם היה עולה פקח?
באמת לא מבינה למה אין עמדות הטענה בתחנות אוטובוס??
כמו הרכבת הקלה שאפשר להטעין וכו

קראנץ פיסטוק

משתמש פעיל
הם עשו סקר על הציבור החרדי. הם גילו.
אפשר לראות את דו"ח הסקר והמסקנות?
זה המשך למודעות העליזות שעיתונים חרדים לא בושו להכניס, ולתת גושפנקא להכפשה (שכוייח... שזכרת לתקף)
אין לי מושג אם זה באמת נכון...
אבל זה מה שהפקח אמר...:sne:

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
נזכרתי בקטע מעניין שהיה לי פעם
ישבו באוטובוס 2 ילדים קצת ליצנים
והחליטו לרדת על הפקחים שעלו ולשעשע את כל הנוסעים
הפקחים כמובן התרגזו מאוד ואמרו לילדים שאם הם ממשיכים הם יקבלו קנס
הילדים בלי להתבלבל שאלו על מה קנס והפקח ענה להם על חוצפה
הילדים ענו לו שהוא לא יכול לתת קנס על חוצפה
תכלס, נשארו עם לשון בחוץ...

z.k.

משתמש פעיל
שוה לכל אחד להקדיש דקה וחצי לקריאת הסעיפים הרלבנטיים לסמכויות הפקחים. הסמכות היחידה שמוזכרת שם, שהם יכולים לדרוש מכל נוסע את הצגת כרטיסו, ולחילופין קנס.
אז מנין למען ה' הם הכתירו את עצמם לשופטים ושוטרים? למנוע אדם מלתקף כעת בטענה שהיה צריך לתקף קודם? למנוע מאדם לרדת בתחנה? לתת הוראות לנהג סע/ עצור? לרדוף אחרי אנשים שיצאו מהאוטובוס?
צריך לומר להם בקול ברור: זה לא בסמכותכם!!!!! (ואולי כדאי שכל אחד יהיה מצויד בתדפיס הנ"ל)

567890

משתמש פעיל
אבל מסכים/ה איתי שהיחס נוצר בגלל ההתנהגות של הנוסעים?
ויש כאלו שמתנהגים כך בשיטה שלא יתלוננו כי היחס שמגיע להם
מה שלא בא במוח בא בכוח

ושוב אני לא מצדיקה את ההתנהגות בכלל וגם אני אכלתי מהם קש למרות שאני מתקפת תמיד
וכל אלו שמתנהלים כמוני וכמו רבים צודקים בהחלט
וזה דורש שינוי!!!
אם יש אנשים שצריך לעבוד איתם בכח ולא במח, אז למה לא מגיעים שוטרים וזהו?
לפקח אסור להתנהג בצורה אלימה!!! 99 אחוז ממי שנתפס לא מגיע לו היחס הזה!!!
נשים, בחורות, ילדים... הם מתקיפים את כולם!
רוב המקרים שאני ראיתי- בכל מקרה זה רוב הפעמים לא מוצדק, אז לא מספיק שאנשים מקבלים דו"ח,
הם גם צריכים לקבל צעקות והתקפות??
אני בכל אופן, בכל פעם שעולים פקחים, הלב מחסיר פעימה רגע- אולי המכשיר לא יראה את התיקוף?! וללכת לבדוק שבאמת תיקפתי עוד יותר גרוע...
הפקחים חייבים להתייחס לכולם באנושיות!! אנחנו לא פושעים שמנסים לגנוב את כולם!! כן, גם אם יש אנשים שנתפסים שלא תיקפו, יש אלף ואחת סיבות למה עלול לקרות שאדם לא תיקף...(מקווה שגם את חושבת כך)

567890

משתמש פעיל
שוה לכל אחד להקדיש דקה וחצי לקריאת הסעיפים הרלבנטיים לסמכויות הפקחים. הסמכות היחידה שמוזכרת שם, שהם יכולים לדרוש מכל נוסע את הצגת כרטיסו, ולחילופין קנס.
אז מנין למען ה' הם הכתירו את עצמם לשופטים ושוטרים? למנוע אדם מלתקף כעת בטענה שהיה צריך לתקף קודם? למנוע מאדם לרדת בתחנה? לתת הוראות לנהג סע/ עצור? לרדוף אחרי אנשים שיצאו מהאוטובוס?
צריך לומר להם בקול ברור: זה לא בסמכותכם!!!!! (ואולי כדאי שכל אחד יהיה מצויד בתדפיס הנ"ל)
יש להם גיבוי משטרתי כביכול, וכשהם מזמינים משטרה האנשים רועדים מפחד, כי את המשטרה לא מעניין למה לא תיקפתי, אם תיקפת או לא, אתה חייב להזדהות לפקח, ומקסימום תגיש ערעור!:mad::mad:

z.k.

משתמש פעיל
יש להם גיבוי משטרתי כביכול, וכשהם מזמינים משטרה האנשים רועדים מפחד, כי את המשטרה לא מעניין למה לא תיקפתי, אם תיקפת או לא, אתה חייב להזדהות לפקח, ומקסימום תגיש ערעור!:mad::mad:
או קיי, אבל אם הבן אדם מתקף הרגע ואז מגיש את הרב קו לפקח, איפוא זה לא חוקי? ומה עם לחסום לרדוף וכו', זה לא בסמכותם (לכאורה), אז למה שיהיה להם גיבוי משטרתי על כך?

567890

משתמש פעיל
מה לא נכון במה שהם אמרו?
ברגע שעולים לאוטובוס צריך לתקף.

אגב, באמת אסור.

למה זה התעללות?
אם אין עוד מלווה, צריך לשלם על אחד מהם.
מן הראוי היה שיותרו לה!, אני בטוחה שאנשים ניסו להגיד שאחד התינוקות ברשותם, לא נורא אם הפקח היה מקבל את זה!!!!!!!!
אבל גם אם נותנים דו"ח- אפשר לעשות זאת בעדינות ובכבוד!
אני פעם נתקלתי בפקח (לא בירושלים כמובן..) שחיכה שמישהו ישלם עבור הנוסע..-זאת התנהגות יוצאת דופן.
אבל ככה??

567890

משתמש פעיל
או קיי, אבל אם הבן אדם מתקף הרגע ואז מגיש את הרב קו לפקח, איפוא זה לא חוקי? ומה עם לחסום לרדוף וכו', זה לא בסמכותם (לכאורה), אז למה שיהיה להם גיבוי משטרתי על כך?
אני נתקלתי במס' פעמים שאדם לא רצה להזדהות כי טען ששילם, המכשיר לא עבד וכו'...
והפקחים הזמינו משטרה- ואת המשטרה לא מעניין סיפורים, הפקח רוצה לתת לך דו"ח-אתה חייב להזדהות.
ואם זה לא צודק תערער עליו! (וכל הבעיה זה שהערעורים לא מתקבלים...)
זהו, הם פשוט דוחפים את הטרף שנלכד בידם לקיר! כך שאין לו מה לעשות, אלא לקבל דו"ח (וצעקות, ובושות..) ולשלם אותו! יש כאן עיוות רציני!!

בן של מלך!

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עימוד ספרים
בלת"ק.
אין מה לעשות.
אני רואה מה שקורה בירושלים, אוטובוס שלם, ואף אחד לא משלם.
בואו ניכנס לראש של אגד, הם מוציאים אוטובוס כל רבע שעה, הנהג מתלונן שהוא מפוצץ, כל הירושלמים טוענים שהאוטובוס מלא ושאגד החברה הכי מעפנה ולא מוציאה בכלל קווים וכו' וכו', ומנכ"ל אגד יושב במשרד ובודק, הוא מוצא שהאוטובוסים שלו לא מלאים, לפי התיקופים לא עלו יותר מ-20 אנשים, הוא פשוט בשוק.
ואז נופל לו האסימון, אף אחד לא משלם (חוץ מ-20), הוא שולח פקח נחמד, או שניים נחמדים, ואז מתברר שזה לא עוזר, פשוט בגלל שמסתלבטים עליהם, בורחים מהם, משקרים להם.
אומר המנכ"ל (ומסלסל באצבעותיו), אם הם לא מבינים בטוב, אנחנו נראה להם מה זה.
עולים 4 ערבים, 2 מכל דלת, ותוך חצי דקה כל נוסעי האוטובוס נבדקים.
ממש ברגע זה, יושב המנכ"ל וליבו שמח, אח, עלו 50 נוסעים לאוטובוס, נשלח להם קו נוסף.
זה בערך הרעיון.
אני מכיר המון, כן, המון אנשים, שלא תיקפו עד לפני שנתיים, אפשר להסתכל בעיניים של הנוסעים שמתקפים, אתם תזהו מיד את אותם הנוסעים שלא תיקפו עד היום (ההנחה של הרב-קו, המבט לכל הכיוונים וכו') כיום הם מתקפים כמו ילדים טובים.
ככה זה בחיים, לא תבין בטוב, תבין ברע.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה