לא הצדקתי.כמה שזה מפריע, אין שום זכות לאורח לשנות את הרמקולים, זה לא האירוע שלו.
אנשים יכולים להשקיע בסאונד ובפיזור הרמקולים בצורה שפויה כדי שתהיה אפשרות לשהות באירוע שלהם (וגם קצת להחליף חויות עם חברים שלא ראו הרבה הרבה זמן)
סיפרתי עובדות.
לא הצדקתי.כמה שזה מפריע, אין שום זכות לאורח לשנות את הרמקולים, זה לא האירוע שלו.
אנשים יכולים להשקיע בסאונד ובפיזור הרמקולים בצורה שפויה כדי שתהיה אפשרות לשהות באירוע שלהם (וגם קצת להחליף חויות עם חברים שלא ראו הרבה הרבה זמן)
על פי חוק בוודאי שמותר לו, וייתכן שגם על פי ההלכה, וניתן לשער שכולנו נודה לכל בעל יוזמה שכזו.כמה שזה מפריע, אין שום זכות לאורח לשנות את הרמקולים, זה לא האירוע שלו.
אין בעיה שיעיף את הרוקדים. שיהיה טראנסים בלי סוף. אבל למה כזה ווליום?וחוצמזה שלצערנו היום כדי שירקדו
אתה צריך תזמורת שתעיף תרוקדים
לא פחות
למה???חברה אני אומר לכם שאין מה לעשות אתם יכולים לכתוב מה שאתם רוצים ושום דבר לא ישתנה
רק מה כן? אם הרבנים שלנו יצאו נגד אז יהיה שינוי ואם הם לא יצאו נגד אז אתם יכולים ללכת לישון.......לילה טוב
יש את הזכות לכל אחד להנמיך את הווליום אם זה מעל המותרכמה שזה מפריע, אין שום זכות לאורח לשנות את הרמקולים, זה לא האירוע שלו.
אם היה אפשר לשהות או לדבר עם החברים באולמות לא היה נפתח האשכול הזהאנשים יכולים להשקיע בסאונד ובפיזור הרמקולים בצורה שפויה כדי שתהיה אפשרות לשהות באירוע שלהם (וגם קצת להחליף חויות עם חברים שלא ראו הרבה הרבה זמן)
אני יגלה לך סוד שהציבור והמנגנים לא טיפשיםחברה אני אומר לכם שאין מה לעשות אתם יכולים לכתוב מה שאתם רוצים ושום דבר לא ישתנה
רק מה כן? אם הרבנים שלנו יצאו נגד אז יהיה שינוי ואם הם לא יצאו נגד אז אתם יכולים ללכת לישון.......לילה טוב
יש תעשיה שלמה של השכרת אוזניות למסיבות, אבל זה לא מקובל בציבור החרדיהכי הגיוני זה חתונה עם אוזניות
מי שבא לו ווליום שם ווליום
מי שבא לו סטדנרט אז סטנדרט
מי שבא לו שקט לא שם אוזניות
עשו את זה פעם...הכי הגיוני זה חתונה עם אוזניות
מי שבא לו ווליום שם ווליום
מי שבא לו סטדנרט אז סטנדרט
מי שבא לו שקט לא שם אוזניות
כנראה שאתה לא מכיר חתונה אחרת, הייתי השבוע בחתונה, מוזיקה מצוינת! ולא תאמינו- ווליום נמוך, חתונה שמחה מאוד.לא הבנתי מה אתם רוצים??
שהדודים וכל המבוגרים יעשו איזה רבע ריקוד ובשבילם ישנו את כל המוזיקה?
מי שרוקד זה החברים של החתן, כלה הם אלו שמשמחים והמוזיקה צריכה להיות לפי הטעם שלהם
מי הזמר??כנראה שאתה לא מכיר חתונה אחרת, הייתי השבוע בחתונה, מוזיקה מצוינת! ולא תאמינו- ווליום נמוך, חתונה שמחה מאוד.
אולי יש זמרים שכנראה אין להם את הכישרון למשרה הזאת, מה הם עושים?
מכריחים אותך לרקוד לפי הקצב שלו-ופשוט מגבירים ווליום. תשיר יותר יפה תאמין לי לא יצטרכו שום הפגזה כדי להוכיח שאתה כאן.
יש פה מספיק אשכולות על זמרים, מה דעתכם יש כאן מקום גם לזה?מי הזמר??
בא נתחיל לפרסם את אותם זמרים טובים!!
- אריק דביר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: