אפשר להפסיק להרוס. זה נוגע לכל עיר ישנה או חדשה ולכל בן אנוש. בטח ובטח אם הוא יהודי וחרדי.הסקר הוא על כסיף
הערים הקיימות - מה שהיה היה, אי אפשר להחזיר את זה אחורה
אפשר להפסיק להרוס. זה נוגע לכל עיר ישנה או חדשה ולכל בן אנוש. בטח ובטח אם הוא יהודי וחרדי.הסקר הוא על כסיף
הערים הקיימות - מה שהיה היה, אי אפשר להחזיר את זה אחורה
מעניין מה היית מגיב אם היה כותב נגד רב שהתיר איזה משהו שתמיד לא התירומי חילק ציון? אני מבינה שקשה לקרוא את מה שכתבתי אך זאת המציאות! יש רבנים שלא יכולים להקרא רבנים
כי מתעלמים ממה שצריך, ועושים מה שנראה להם.
אני מסייגת מדובר ברב מאד מוכר שמנצל את מעמדו לפולישטיקים, חוץ ממנו אני לא מכירה עוד רבנים כאלה
ואני כמובן לא מחלקת ציונים עפר אני לרגליהם.
ובוא נראה אותך שותק שיבנו לך עד החלון אז תענה לי.
בא נגיד שהרבה מה57% גם לא.בוא נגיד שהרבה מה44% זה אנשים שהמצפון שלהם בוא נגיד לא הכי שקט
זוהי בית שמש.ראיתי את זה עכשיו אפילו באזורים החדשים של בית שמש ,
פשוט נורא!לכל המתעניינים:
ברמה ד' בבית שמש כבר היום סגורים חניונים, ויש הוספות בניה.
היו קבלנים שהביאו תוכניות לפיצול דירות במכירה.
היו קבלנים שלא, אבל גם אצלם יש פיצולים מכמה שבועות אחרי האיכלוס.
מרפסות נסגרו בשבוע של האיכלוס.
ואנשים שילמו 30,000 ש"ח על חניון, על מנת לסגור ולהרוויח פי כמה.
זו המציאות (לכל מי שבתגובותיו הזכיר ש"אפילו" ברמה ד' יש)
הסקת מסקנות שגויה,ולכל מי שחושש שערך הדירה תרד:
איפה עולה יותר זול? בבני ברק (שמהאשכול פה נראה שהמצב שם נורא ואיום וערך הדירות יורד בכל יום).
או בעיר עם אכיפה נוקשה?
בתוך ירושלים, איפה יותר זול?
במאה שערים - בית ישראל?
או ברמת אשכול?
ומה עם בניית בית בנט ברעננה?יש מקרה בודד שראש ממשלה ישב בכלא עבור זה, יש עוד אלף מקרים שלא מגיעים לידיעת הציבור.
סתם דוגמא, ל"ג בעומר האחרון במירון, המדינה הגיעה עם אימון ציבורי מלא כמעט מקיר לקיר. שהיא תסדיר את מירון, וההתנהלות שלהם היתה מתחת לכל ביקורת.
המציאות היא שהרוב המוחלט של המקרים שמגיעים לבי"ד הציבור ציית דינא, והכל בסדר.
רק מה ישנם מקושרים כאלו ואחרים, שמצפצפים על בית הדין, והחברה האלה יודעים לשחד גם כשיש עירייה ש"מקפידה" מאד שהכל יהיה חוקי.
מה עוד יש, שהעיר נראית פחות יפה, ברור שברמה ד' בבי"ש בי"ד יתנו לך פחות אפשריות מבני ברק. וזה גם ברור שאם אתה רוצה לגור בדיוק כפי שהשכונה נבנתה מתחילה, אתה מוזמן לעבור לסביון.
זו לא השאלה.לכל מי שחושש שערך הדירה תרד:
איפה עולה יותר זול? בבני ברק (שמהאשכול פה נראה שהמצב שם נורא ואיום וערך הדירות יורד בכל יום).
או בעיר עם אכיפה נוקשה?
אבל רוב הצומח כןמקריאת האשכול כאן, ניתן לחשוב שהסיפורים ההזויים על המריבות הם המצויים והם הרוב...
בבניין של חמי וחמותי (בשכונה ובעיר שכולם מרחיבים ובונים מכל הבא ליד)
כמעט כל השכנים הרחיבו וחרגו המון מעבר למה שמותר.
בניין ענק עם עשרות משפחות,
מעולם לא היו מריבות בנושא הבנייה כלל וכלל.
כל אחד התחשב בשני במלוא מובן המילה,
אף אחד לא התחיל בנייה לפני שתלה קבל עם ועולם בכניסה לבניין את כל התוכניות.
הודיע לכולם על התקופה הקרובה ועל צפי התמשכותה, והבטיח להשתדל לענות באופן מיידי לכל קריאה של לכלוך ורעש.
וכל הבניין חיים בשלום ובאחווה.
אין לי מושג איך זה קורה, (זה מתמשך כבר כמה שנים)
אולי 2 השכנים הראשונים שבנו התנהגו כך - וכולם בעקבותיהם.
מקריאת האשכול כאן עולה טעם מאוד רע של סיפורים אמתיים של אנשים שהתנהגו באנוכיות,
אבל תדעו שהרוב הדומם בדרך כלל, ממש אינו כזה.
גם לכל שכונה חדשה בעיר ישנהאפשר להפסיק להרוס. זה נוגע לכל עיר ישנה או חדשה ולכל בן אנוש. בטח ובטח אם הוא יהודי וחרדי.
בני ברק נראית כמו מתקן אימונים ללוחמה בשטח ערבי בנוי בצפיפות.חברה תפסיקו עם הצרות עין....
מותר לבנות וצריך את הסכמת השכנים, זה לא סותר..
צריך לפרגן, ומותר לבקש פיצוי במידה והיה לכם נזק גדול...
ותכל'ס תסתכלו על עצמכם במקוקמו של השני.....
לדעתי:קראתי שוב את ההודעות שלך, את בעצם קראת בהם לאנרכיה ולאין אמון במדינה מתוקנת. שאלתי למעלה, למה כשדיברו על גני עיריה כן רצית לפנות לעיריה שתסדר גן? שם כן צריך אותם?
גופי האכיפה משתמשים בחוקים כפלסטלינה ברצותה אוכפת וברצותה מעלימה עין.ברצינות?
עיריה שעושה את תפקידה חייבת לאכוף בניה לא חוקית. היא חייבת את זה מתוקף תפקידה וחייבת את זה לתושבים. עיריות כמו בביתר וקרית ספר מושחתות בעצם זה שהן לא אוכפות ולא עושות את מה שהן מחויבות לו. הן מושחתות כלפי אלפי תושבים נפגעים מכך ולא יכולים לעשות דבר. נפגעים באיכות החיים ונפגעים בכסף רב.
את טוענת שעיריה שאוכפת היא מושחתת? אפשר לדעת במה היא יותר מושחתת מכזו שלא אוכפת?
דבר אחד קשה להבין, השכנים הניזוקים מבלי לרצות ולכוון מקפידים בליבם על שכנים הללו,אני הצבעתי בעד המשך הבנייה (וההפקרות) כי סוף סוף זו הדרך היחידה של החברה החרדית להתמודד עם מצוקת הדיור,
אבל הייתי חולם שיכנס לנורמה שכל שכן שרוצה לבנות שישליש כסף לבית דין,
שבמקרה של נזק לשכן אן לבניין לא יצטרכו לריב ולהוציא את הנשמה אלא הוא כבר ידאג מראש שמקרים כאלו לא יקרו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: