לא חכמה להביא מקרה בודדדוגמא:
פרויקט הולילנד.
בוא לא נרמה את עצמנו כשאתה מסתובב ברחובות תל אביב ודומותיה אתה רואה שמירה מוחלטת על חוקי התכנון והבניה, וכשמישהו מנסה לתת שוחד הוא מקבל על הראש וכנראה יגמור בכלא, מכאן כל אחד ימשיך לבד.
לא חכמה להביא מקרה בודדדוגמא:
פרויקט הולילנד.
איפה זה?ע"ע כדורי
יכול להיות שיש גנים גם של עירייה פחות יצא לי לראות בבניינים דברתי על מטפלות פרטיות/גנוניםהבעיה היא, שלרוב הגן שייך לעירייה...
שמגראיפה זה?
אני לא מבין איך אפשר להגיד את זה ?!כמובן שלא מדובר על דברים שפוגעים בשכנים, מורידים את ערך הדירה, ובאמת מפריעים למגורים בדירה
אבל שקונים דירה, זה משנה את המחיר של הדירה אם הבניין יפה חיצונית? אתה חי בתוך הדירה, שהיא בטח הכי יפה בעולם, מה אכפת לך איך הקיר של הבניין שלך נראה מבחוץ? אתה לא רואה אותו אפילו מהחלון (רק את הקיר בבניין ממול)
על כמה היית מוכן לוותר אם אתה היית משפץ?
אז תוותר על 10% מזה כשהשכן משפץ
שכנים שלנו שיפצו, ואפילו לא הודיעו לנו מראש. והיה הצפה של מים,
אפילו לא ביקשנו מהם את הפיצוי על הנזק, כי הבנו שיש להם מספיק הוצאות מהשיפוץ.
וקנינו להם מתנה בסוף השיפוץ.
יש מקרה בודד שראש ממשלה ישב בכלא עבור זה, יש עוד אלף מקרים שלא מגיעים לידיעת הציבור.לא חכמה להביא מקרה בודד
בוא לא נרמה את עצמנו כשאתה מסתובב ברחובות תל אביב ודומותיה אתה רואה שמירה מוחלטת על חוקי התכנון והבניה, וכשמישהו מנסה לתת שוחד הוא מקבל על הראש וכנראה יגמור בכלא, מכאן כל אחד ימשיך לבד.
המציאות היא שהרוב המוחלט של המקרים שמגיעים לבי"ד הציבור ציית דינא, והכל בסדר.בלת"ק
אני גרה בעיר מעורבת, וב"ה שזה לא כמו בני ברק שכל אחד כבר חי בתוך המרפסת של השכן. מבחינתי זה נורא!
בנו אצלנו עכשיו בניין צמוד ברחוב המקביל וקיבלו אישור להתרחב עוד קצת מהעיירה עכשיו שהפועלים הערבים רק בונים שם זה מרגיש שהם משקיפים לתוך הבית שלנו זה נורא! אז אח"כ שזה משהו שאני מכירה זה גומר פרטיות של בנ"א!
אם תלכו לבי"ד הם יעשו סדר שמה.יכול להיות שיש גנים גם של עירייה פחות יצא לי לראות בבניינים דברתי על מטפלות פרטיות/גנונים
אני שמח שזה התוצאות !!!
הזוי.מה עוד יש, שהעיר נראית פחות יפה, ברור שברמה ד' בבי"ש בי"ד יתנו לך פחות אפשריות מבני ברק. וזה גם ברור שאם אתה רוצה לגור בדיוק כפי שהשכונה נבנתה מתחילה, אתה מוזמן לעבור לסביון.
היא כתבה שאין לה גן לילד כאחד הדברים שנפגעו מריבוי דיירים. קשה לה בתור דיירת שהביאו לה עוד שכנים בלי שרצתה.אם תלכו לבי"ד הם יעשו סדר שמה.
ברמת העיקרון גם גן פרטי היא במידה מסוימת באחריות העירייה, ואם העירייה מוציאה צו פינוי, היא צריכה למצוא פתרון ע"מ לא להשאיר את הילדים ברחוב.
האמת שצריך איזו אפשרות שלישית ממוצעת.לפי המצב
עוד כמה ימים יהיה הפער הרבה יותר צמוד
ברור שצריך אכיפה, ואלמלא מוראה של מלכות איש את רעהו חיים בלעו.למה פה את רוצה אכיפה של בית דין או עיריה אם את רוצה לעשות מה שאת רוצה??
שחיתות זה משהו שקורה, לא משהו שרואים...בינתיים אני לא רואה שיש יותר שחיתות בעיריות שעושות את תפקידן ואוכפות בניה לא חוקית, לבין עיריות שמועלות בתפקידן ולא אוכפות. רק שכשלא אוכפים השחיתות גם פושה בקרב התושבים שהרי כמו שציטטת כשאין מורא מלכות וכו'. ואכן כך נראה הממצב בערים האלו שכל דאלים גבר.
ברצינות?שחיתות זה משהו שקורה, לא משהו שרואים...
הסקר קיים כבר שבועלפי המצב
עוד כמה ימים יהיה הפער הרבה יותר צמוד
כל יום שעובר נדבק הפער
ועוד משהו הרוב הדומם נמצא כעת בכולל
ולא פה כדי להצביע
אתמול זה היה 44 אחוזיםומההודעה שלך הפער התקדם אבל לטובת האנושיים
הסקר הוא על כסיףהסקר קיים ברחובות בני ברק בית שמש ומודיעין עילית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: